DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim upućene za info.
Što INA sada radi sa etanom kada ga DIOK-i ne preuzima? Da li postoji mogućnost skladištenja, ili ga moraju puštati u mrežu kao dio smjese?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Molim upućene za info.
…..

Kakav je utjecaj EOR projekta na isporuku Etana – sada i u budućnosti?
Rekonstruira se i Ivanić i Molve pa je teško vjerovati da je to izolirano od radova na Žitnjaku!

Nova Vlada otvara ambasade u Qataru i Koreji – i jedni i drugi su u prvom redu zainteresirani za LNG terminal na Krku!
As daily 24sata reports the first new embassies to open should be the ones in Qatar and South Korea so investors do not have to go to Cairo, Egypt or Tokyo, Japan to get a visa to visit Croatia….
http://www.croatiantimes.com/news/General_News/2011-12-28/24103/New_Embassies_in_Qatar_and_South_Korea

Molim upućene za info.
Što INA sada radi sa etanom kada ga DIOK-i ne preuzima? Da li postoji mogućnost skladištenja, ili ga moraju puštati u mrežu kao dio smjese?

jako mali dio ide u mrežu,cca 3%,ostalo bakljada

pixma

Kolega savo ja već dugo nečitam tvoje komentare niti polemiziram sa tobom ***obrisano***. Sada si me prozvao pa kada imaš potrebu da obmanjuješ (ali samo samog sebe) nemoj na mojim komentarima jer su oni provjereni i istiniti (provjeri koja je jučer kemikalija sa rezervarskog prostora prevezena autocisrernom u Doki i pretovarena u vagoncisternu i zašto). Kada je tako bajno stanje u Diokiju zašto je tvrtka 3M danas trebala odnijeti svoju opremu za pripremu vode na Energane .

Svim svojim kolegama, radnicima Dioki-ja i Dine želim sve najbolje u Novoj 2012. godini!

Prvenstveno želim Vam da se rješimo parazita i njegovih ulizica koji su tvrtku doveli do kolapsa!

Uz dobro zdravlje u ovim čudnim vremenima, želim vam neke bolje dane, puni feed i maksimalnu proizvodnju na obje lokacije!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Kada je tako bajno stanje u Diokiju zašto je tvrtka 3M danas trebala odnijeti svoju opremu za pripremu vode na Energane .

Pa na kraju, jeli odnijela ili nije? Ima li alternative ili je služila da pojedinci izvlače solidne novce?

Kolega savo ja već dugo nečitam tvoje komentare niti polemiziram sa tobom ***obrisano***. Sada si me prozvao pa kada imaš potrebu da obmanjuješ (ali samo samog sebe) nemoj na mojim komentarima jer su oni provjereni i istiniti (provjeri koja je jučer kemikalija sa rezervarskog prostora prevezena autocisrernom u Doki i pretovarena u vagoncisternu i zašto). Kada je tako bajno stanje u Diokiju zašto je tvrtka 3M danas trebala odnijeti svoju opremu za pripremu vode na Energane .

Provjeri sam sebe što si napisao!
Jučer si govorio o SIROVINI a dana o KEMIKALIJI.
Dioki skladišti nešto na JNAF-u nešto na Rijekatanku a nešto i odlaže kod Elgrada.
Pa reci nam onda šta je otpeljano:

Kada je tako bajno stanje u Diokiju zašto je tvrtka 3M danas trebala odnijeti svoju opremu za pripremu vode na Energane .

Pa na kraju, jeli odnijela ili nije? Ima li alternative ili je služila da pojedinci izvlače solidne novce?
[/quote]

Potrebno je cca 100k m3 demineralizirane vode godišnje a kapacitet 3M postrojenja je oko 1,3Mil m3 godišnje.
I naravno da se sve to može i drugačije izvesti.
No sada dok se rekonstruira Energana nek se razmisli.
Znam da je rađena invensticijska studija o dogradnji generatora pare novim gorionicima (tzv. low- NOx), i da je ugradnja planirana prilikom godišnjeg remonta koji je bio u rujnu 2011. godine.

I svima Sretna Nova 2012.
S puuuno Multifeeda!!!!

Jedina želja za 2012.godinu je vraćanje proizvodnje u DIOKI… nadajmo se uskoro. Sve najbolje svim radnicima DIOKI-ja…,držite se !! [thumbsup]

p2.sem

Malo više transparentnosti a ne da se npr vrlo važni detalji – npr lokacijeske dozvole za kogeneraciji i LNG terminal – skrivaju i po 7-8 mjeseci.
Ili da se ne navode detalji rekonstrukcije na Žitnjaku.

Ukinute su carine za izvoz u EU s pravom povrata za 2011.
Ima li tu kakvih reperkusija za Dioki?

Ide li rekonstrukcija na Žitnjaku u pravcu LPG-a ( je li se zato Čermak ubacivao ) za pirolizu?

Lokacijska za kogeneraciju je data koncem 2010. ili početkom 2011. pa je bilo vremena za pripreme i izvedbu.

Ide li rekonstrukcija na Žitnjaku u pravcu LPG-a ( je li se zato Čermak ubacivao ) za pirolizu?

Lokacijska za kogeneraciju je data koncem 2010. ili početkom 2011. pa je bilo vremena za pripreme i izvedbu.

O kakvim ti tocno rekonstrukcijama pricas? Sta se tocno rekonstruira? Jedino sto se radi je rezanje starih pogona i njihova prodaja u otpad, nema nikakvih drugih rekonstrukcija.

New Report

Close