NE, sjeo je samo dio za 10. mjesec za lokaciju Žitnjak.
Znači kratko i jasno PLAČA nije sjela nego samo jedan mizeran dio za 10. mjesec
Samo podsječam da je rok za isplatu plače za 10. mjesec bio 15.11.2011. a sad je 20.12.2011.
[/quote]
A ostalo – je li preko GPZ-a kupljen plin od E.ON-a s početkom 1.1.2012.
SAVO,
igraš se sa ljudima koji nemaju šta jest,ajde molim te lijepo NEMOJ VIŠE,MOLIM TE ,,NEMOJ!!!!!!!!!
Od sindikalca sam saznao za plaće – ako on laže lažem i ja:
A šta je s plinom – je li preko GPZ-a kupljen plin od E.ON-a s početkom 1.1.2012.?
Ako je lova od NL-a otišla za plaćanje duga Ini tj Prirodnom plinu doo onda to znači da je došlo do promjene u opskrbi.
Od sindikalca sam saznao za plaće – ako on laže lažem i ja:
Taj sindikalac koji ti je rekao da smo dobili plaču LAŽE, u najboljem slučaju ne govori istinu, što bi onda značilo isto i za tebe. Tako si sam napisao.
Tko će preuzeti kormilo za brodom koji tone? Tko će vratiti poduzeće na noge? Ima li smisla ulagati u dionice Diokija sada, u najtežim vremenima ove firme, kako bi se ostvario dobar kapital dobitak u budučnosti?
Pokušaji podmirivanja dugovanja su evidentni, no očito nedovoljni:
Je li ovo Vidonija na Josipovićevom božićnom prijemu?
pa dali smo mu 300 hiljada za kampanju, valjda možemo sad malo mezit i pit.
Je li ovo Vidonija na Josipovićevom božićnom prijemu?
Dobro si primjetio.
Mislim da bi Vidonija uskoro mogla promjeniti poziciju – npr AUDIO ili slično.
Za Dioki – osim što se ekipa iz Rijeke javno očitovala o svojim planovima – i ovo će biti dobro.
Eh da je malo RJ preispitati o osnosima s MOL-om.
Zašto su nas tako šarafili skupa s Vladom.
A Bajić odugovlači s svjedočenjem – kao da se nešto isčekuje.
Na stranu što uopće nisu podigli optužnicu za JANAF i HEP – NITI NAKON16 mjeseci istrage.
Čini mi se da su vještaci to oborili a onda bi se mogla ukazati i mogućnost naplate štete.
trole, odlepršaj odavde, pogledaj malo unatrag 1550 stranica, radnika nije bilo ovdje sve dok su pogoni radili. Što je velika greška zapravo; da su se sve gluposti, nemari i praonice novaca onda, na vrijeme i odmah, javno i što glasnije iskazivali, možda danas nebi bili tu di jesmo.
[/quote]
Kad bi vi ovdje što visite po spekulantskom forumu bili stvarno radnici, onda bi vas nominirali za budale desetljeća. U krivu ste se crkvu došli molit. "radnici" my ass.
….Konkretno, od njemačke će kompanije kupiti otprilike 15 posto prirodnog plina koji će GPZ-Opskrba isporučiti svojim kupcima. Budući da ta zagrebačka tvrtka, najveći distributer u Hrvatskoj, godišnje kupcima proda oko 400 milijuna prostornih metara plina, sljedeće će godine od njemačke kompanije kupiti oko 50 milijuna prostornih metara, doznajemo u GPZ-Opskrbi.
O cijeni plina koji će nabaviti od E.ON Ruhrgasa nisu htjeli govoriti jer je riječ o poslovnoj tajni, ali smo od neslužbenih izvora doznali da je dosta niža u usporedbi s onom po kojoj taj energent, prema postojećoj formuli, kupuju od Inine tvrtke Prirodni plin. Konkurentska cijena jedan je od glavnih uvjeta koji novi opskrbljivač mora ponuditi kupcima ako želi prodrijeti na novo tržište, objašnjavaju energetski stručnjaci……
http://www.vjesnik.com/Article.aspx?ID=BEBDD551-536B-4520-9D2F-D6CB503081EE
Taman koliko treba Diokiju – 50 milijuna m3 a cijena je dosta niža!
Ukoliko je niža trebala bi biti i referentna cijena i za INU i Prirodni plin doo!!!!!
koliko sam ja (kao laik radnik) shvatio GPZ će od E.ON-a kupiti samo jedan dio od svojih potreba (15%) po vjerojatno znantno nižim cijenama, kad se to ubroji u ostatak do 100% koji će nabavljati od dosadašnjeg dobavljača po višim cijenama sumnjam da će u konačnici cijena biti znatno niža za krajnjeg korisnika
Ukoliko je niža trebala bi biti i referentna cijena i za INU i Prirodni plin doo!!!!!
Bojim se da su to samo puste želje i snovi ako se nova vlada ne uključi aktivno u ovu problematiku.