vorda mi je uvjerljivo najantipatičniji tip ovdje, uglavnom pljuje po svemu, nikad nema ništa pozitivno za napisati. bit će da problemi sežu daleko u djetinjstvo. dioki će za godinu dana biti na 1500 kuna, ma što neki vorda piskarao. nek se drži ine i tht-a, bolje ni ne zna nego kupiti što mu novine preporučuju. a znam da želi ovo kupiti….
pozdrav radniku diokija uz pitanje kad su bili remonti na postrojenjima? 2 kvartal ili treći? i jedan oftop… nek se pazi cetiri para ociju motre … 2*BEL…
nisu bili, bit ce uskoro ali to ste mogli saznati i na drugi nacin pa cu si uzeti za pravo da mislim da me provjeravate.
buduci da su se neki moji postovi krivo shvatili povuci cu se natrag u udobnost svoje fotelje i promatrati sto se ovdje dogadja. ja imam dovoljno ovih dionica a nakon t-ht a cu ih uzeti i jos koliko god budem mogao a vi radite kako god hocete
pozdrav i sretno u buducem trgovanju dionicama
nadam se da cete se uskoro svi obogatit
ja sigurno hocu!
vorda mi je uvjerljivo najantipatičniji tip ovdje, uglavnom pljuje po svemu, nikad nema ništa pozitivno za napisati. bit će da problemi sežu daleko u djetinjstvo. dioki će za godinu dana biti na 1500 kuna, ma što neki vorda piskarao. nek se drži ine i tht-a, bolje ni ne zna nego kupiti što mu novine preporučuju. a znam da želi ovo kupiti….
Pa kad želiš nešto kupiti onda je poželjno da tu dionicu dobro proučiš. A tko ima vremena čitati stotine stranica foruma ili proučavati razno razne materijale i na kraju ne saznaš gotovo ništa. Ja to radim drugačije. Ja bacim udicu tako da kažem nešto o dionici što se ponosnim imateljima neće dopasti. Onda se jave oni tankih živaca kao Cayman i ispričaju ti sve, i ono što bi trebali i ono što čuvaju samo za sebe.[smiley2] E sad, ovisno o tome koliko su uvjerljivi donosim odluku da li ući u dionicu ili ne.
Cayman je zagrizao udicu na LRH gdje me je uspio nagovoriti da kupim dionicu kada je bila 5500 kn.
BTW
Novine uopće ne čitam.
Pozdrav
na tragu ove paranoje na dioki-ra mogu i ja dodati malo svoje ; eto meni se ne sviđa to kaj gazda vozi ferrari i fila
nogometni klub.možda se uozbilji kad ga prođe kriza srednjih godina, a s druge strane teško da bi takav ego dozvolio da mu firma bude pušiona.
kako bilo da bilo ,ta firma će kad tad postati turbo profitna i moj nalog čeka na kupnji.
popravni: ” pozdrav radniku diokija uz pitanje kad su bili remonti na postrojenjima? 2 kvartal ili treći? i jedan oftop… nek se pazi cetiri para ociju motre … 2*BEL… ” nisu bili, bit ce uskoro ali to ste mogli saznati i na drugi nacin pa cu si uzeti za pravo da mislim da me provjeravate. buduci da su se neki moji postovi krivo shvatili povuci cu se natrag u udobnost svoje fotelje i promatrati sto se ovdje dogadja. ja imam dovoljno ovih dionica a nakon t-ht a cu ih uzeti i jos koliko god budem mogao a vi radite kako god hocete pozdrav i sretno u buducem trgovanju dionicama nadam se da cete se uskoro svi obogatit ja sigurno hocu!
Nemoj nam zbrisati jer nam zlata vrijediš! [smiley11]
na tragu ove paranoje na dioki-ra mogu i ja dodati malo svoje ; eto meni se ne sviđa to kaj gazda vozi ferrari i fila nogometni klub.možda se uozbilji kad ga prođe kriza srednjih godina, a s druge strane teško da bi takav ego dozvolio da mu firma bude pušiona. kako bilo da bilo ,ta firma će kad tad postati turbo profitna i moj nalog čeka na kupnji.
mozda je taj gazda samo figura a prave gazde su netko drugi ali bez obzira na to i ja mislim da ta firma ima dobru buducnost i drzat cu te dionice jos neko dulje vrijeme
” nisu bili, bit ce uskoro ali to ste mogli saznati i na drugi nacin pa cu si uzeti za pravo da mislim da me provjeravate.
Poštovani radniče ni na kraj pameti mi nije bilo kakva provjera već obično iskreno pitanje na koje s moje trenutne adrese nikako nisam mogao naći odgovor.
A pitanje jednostavno znači ako su remonti prošli u 2Q onda 3Q nosi fini plus, ako nisu znači smanjenu proizvodnju/prodaju i lošiji FI.
Jednostavno… jeftino…
[
Na jednu stranu vage stavimo svu imovinu koju INA ima na ovoj lokaciji (ovdje ne uključujem Lovinčićevu jer je s druge strane Slavonske iako geografski pripada lokaciji Žitnjak), a na drugu svu imovinu koju ima DIOKI na ovoj lokaciji, ali ovdje dodajmo i SVU IMOVINU KOJU IMA ZTNJ TAKOĐER NA OVOJ LOKACIJI. Ja tvrdim da će INA pobjediti. Dakle, tko će primati oklade?[smiley2]
Obzirom da je INA emitirala 2.5 puta više dionica trebala bi imati i 2.5 puta više zemljišta na ŽITNJAKU!
Obzirom da se INA trguje po cijeni 3x nominala, a DIOKI 0.8x nominala, ja tipujem na DIOKI.
Obzirom da Ina smanjuje svoju dobit, a Dioki ju povećava i ja tipujem na Dioki. [smiley2]
Obzirom da je Dioki izrastao iz okrilja majčice Ine, vrijeme je da djetešce nadraste svoje roditelje.
Stoga opet tipujem na Dioki. [smiley2]
ma decki kaj se sekirate. nek nevjerni samo lupaju po Bidu. ja cekam [smiley1]
meni je baš super da gazda vozi ferrari, da ima jahtu Riva, da kupuje od petrača vilu u opatiji i da voli sve što vole mladi. to je znak da u dioki-u ima i više love nego što se prikazuje a to je opet znak da dionica vrijedi najmanje 2 puta više nego je sadašnja cijena. šalim se, on je to kupio od svojih novaca jer je čovjek vrlo utjecajan u švicarskoj i njemačkoj (jako ga cijene tamošnji industrijalci i poduzetnici i vrlo je poznat i kažu da dobro radi). Dakle, lijepo je biti u dioki-u, a bit će još ljepše uskoro.