DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plan za novi dan
Linićeva metla: Gospodarski strateg SDP-a najavio drastične rezove i mjere nakon 4. prosinca

Objavljeno: 27. studenog 2011. u 7:00

……Najavio je i da će se nova vlada osobito zalagati za Dioki i Dinu:– Ako Robert Ježić neće moći biti vlasnik, bit će netko drugi, ali petrokemija mora opstati, jer Dioki ima 450 milijuna eura izvoza godišnje, a Hrvatskoj trebaju devize, kaže Linić……

E sada da vidimo da li je Linić od riječi!
Ne radi se samo tu o Diokiju nego o kompletnoj HR industriji – za početak cijene energenata.http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Liniceva-metla-Gospodarski-strateg-SDP-a-najavio-drasticne-rezove-i-mjere-nakon-4.-prosinca

Plan za novi dan
Linićeva metla: Gospodarski strateg SDP-a najavio drastične rezove i mjere nakon 4. prosinca

……Najavio je i da će se nova vlada osobito zalagati za Dioki i Dinu:– Ako Robert Ježić neće moći biti vlasnik, bit će netko drugi, ali petrokemija mora opstati, jer Dioki ima 450 milijuna eura izvoza godišnje, a Hrvatskoj trebaju devize, kaže Linić……

Ne radi se samo tu o Diokiju nego o kompletnoj HR industriji – za početak cijene energenata.http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Liniceva-metla-Gospodarski-strateg-SDP-a-najavio-drasticne-rezove-i-mjere-nakon-4.-prosinca

hvala na postu, ovo je više nego dobra vijest! inače, ne gdioki mi se kiseli s 10% zarade i čeka 10 kuna koji će doći vrlo, vrlo brzo… [thumbsup]

Plan za novi dan

hvala na postu, ovo je više nego dobra vijest! inače, ne gdioki mi se kiseli s 10% zarade i čeka 10 kuna koji će doći vrlo, vrlo brzo… [thumbsup]
[/quote]
mislil sam 100 kuna

Valjda je kraj hoštapleraju!
Popijač je uništavao gospodarstvo a Milošević – ministar za investicije – je valjda trebao dovlačiti žrtve za Popijača!
Kad čovjek vidi da je Dina za 2q2011 investirala oko 105 milijuna kuna, smanjila dug za oko 53 milijuna kuna i to samo s LDPE…. i onda im navale HEP i Inu!
Netko je tu za Vrapče!

Izborni rezultati su razlog za optimizam radnika DIOKI-a, a prvenstveno DINE jer kako se priča počele su pripreme za start polietilena!

o kojem ti startu pričaš,ne LAŽI,

NEMA NIKAKVIH PRIPREMA ZA START,PA ČOVJEČE JA SAM NA TOM POGONU I NEMA NIKAKVIH PRIPREMA,
ZATO NE LAŽI!!!!!!!!!

a za koju lovu bi kupili brod etilena i azeerbeđanci traže KEŠ ,a mi nemamo ni za struju kako bi iskcali taj etilen sa broda?
jad jada ali neka eto nama izbora eto nama svijetle budučnosti
ko da sam na misi :ako nam je u zemaljskom životu teško ,u zagrobnom če da nam cvatu lale
a ovaj drugi nismo ni svijesni več nam je otpočeo

dragi moj kolega pa kak nema svjetle budcnosti pa svijetlis ko Bozicno drvce a jos imas fore do 2 MW
a bu i love dok bageri odrade jer evo kukuricemo, ma ne brini za brodove sa etilenom eno stoje u redu na pucini !!
[/quote]
dragi kolega to ti na pučini vidiš kako ga je netko nazva glavonju(linič) ,čovjek je otišo na sviču lovit ribe a ne tankere sa plinom
STARTA NEČE BITI najvjerojatnije ove godine,treba vremena da se pijetliči poslože a tek onda kukuriknu ako nebudu umeđuvremenu RIKNLI skupa sa DIOKI-jem

Izbori su prošli i odnijeli uništavače Diokija među gubitnike nisu im pomoglo ni zastupnici Diokijevih radnika koji su sve svoje aktivnosti odnosno neaktivnosti usmjerili na pomoć HDZ a na štetu radnika a samim tim i na svoju.Sada bi bli najbolje da i ti jadnici odu i svoja mjesta prepuste ljudima koji će raditi za dobrobit Diokija i njegovih zaposlenika.Danas je u emisiji kod Vlahova bio prilog u kojem se priča o pet šest uništenih firmi ali opet o Diokiju nema ni riječi pa gospodo radnički zastupnici zar je u Diokiju sve bajno samo mi to nevidimo.Neki kolege se zezaju i pišu o brodovima i pokretanju PE vjerovatno iz očaja ali nažalost od toga još dugo neće biti ništa.

WWW123, 05.12.2011. u 19:49
Izborni rezultati su razlog za optimizam radnika DIOKI-a, a prvenstveno DINE jer kako se priča počele su pripreme za start polietilena!

WWW123, 05.12.2011. u 19:49
o kojem ti startu pričaš,ne LAŽI,

NEMA NIKAKVIH PRIPREMA ZA START,PA ČOVJEČE JA SAM NA TOM POGONU I NEMA NIKAKVIH PRIPREMA,
ZATO NE LAŽI!!!!!!!!!

Laži, laži i obmane su sve što im je još i preostalo onima koji "vode" ovu firmu. Lažu i obmanjuju radnike, lažu i obmanjuju poslovne partnere. Ako radnici misle da će pod njima nešto pokrenut onda se gadno varaju radnici. Zato je stečaj kao u Viktoru Lencu jedino riješenje.
A kako ono ide "tko laže taj krade, tko krede taj…"

…..Neki kolege se zezaju i pišu o brodovima i pokretanju PE vjerovatno iz očaja ali nažalost od toga još dugo neće biti ništa.

Mislim da o tome ne odlučuješ ti ali i još neki koji se kunu u odanost Diokiju a pisanjem su na strani destruktivaca kompanije.
Jedan dan pišu da se ne može prodati NL, drugi da se ne će raditi….pa i kada su stizali brodovi lagali su da nema sirovine!

Sutra – ako se donese odluka – sve može u rad – naravno ukoliko se ne radi.

Jaka je ekipa iz Rijeke u novoj Vladi – problemi Diokija su minorne prirode i vrlo lako riješivi a visoka profitabilnost neupitna.

Dakle uz vrlo malo truda nova ekipa može polučiti odličan rezultat.

Jedna od prvih zadaća koju si je Čačić zadao kao potpredsjednik vlade za gospodarstvo je obračun s nelikvidnošću. Planira to izvesti u tri koraka. "Najprije treba platiti obaveze koje država ima, zatim počistiti stanje, riješiti se firmi koje ne postoje, a gomilaju fiktivne dugove prema državi, a zatim ući u vlasnički portfelj firmi koje imaju obveze prema državi[/u], a imaju prostora za oporavak".

ostavite se samosažaljevanja, dajte malo optimizma, koji vam je …
ostavite se sindikalnih i drugih obračuna, posvetite se opstanku

savo govori o minornoj prirodi u firmi,a plaće nema,NIŠTA SE NE PROIZVODI,
KAKO TE NIJE SRAM??

New Report

Close