DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nažalost ništa od broda,prelagao me pomoćnik direktora Romeo Deša,
prelagali su i sindikati Bulat,Mihaljević,prelagali su i radničko vijeće Davanzo,

muljatori i manipulatori!!!!

Zar vam nisu spremnici etilena puni sirovine?
Vama ne treba za sada brod ali možda se ugovorila cijena energenata pa vam slijedi start?
Zar se i u Splitu nije razgovaralo o toj temi – cijena plin i struje?

Potpisan Memorandum o suglasnosti o intrerkonekcijama sjever-jug u srednjoistočnoj Europi

28.11.2011. 15:55
Memorandumom o suglasnosti ima za cilj jačanje regionalne suradnje u srednjoistočnoj Europi u području razvoja energetskih mreža, diverzifikacije pravaca opskrbe i izvora energije, a sve u svrhu osiguranja sigurnosti opskrbe i promocije razvoja tržišta energijom, kao i smanjenju visoke ovisnosti srednjoistočne Europe o uvozu plina i nafte.

U Bruxellesu je 23. studenoga 2011.g. potpisan Memorandum o suglasnosti o intrerkonekcijama sjever-jug u srednjoistočnoj Europi koji je Republika Hrvatska potpisala sa državama članicama Europske unije: Republikom Austrijom, Republikom Bugarskom, Češkom Republikom, Saveznom Republikom Njemačkom, Republikom Mađarskom, Republikom Poljskom, Rumunjskom, Republikom Slovačkom, Republikom Slovenijom te Europskom komisijom.

Ispred Republike Hrvatske Memorandum o suglasnosti potpisala je Nataša Vujec, državna tajnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva dok je ispred Europske komisije Memorandum o suglasnosti potpisao Günter Oettinger, povjerenik za energetiku Europske komisije.

Memorandum o suglasnosti, potpisan je nakon niza intenzivnih sastanaka Grupe na visokoj razini održanih od ožujka 2011.g. na kojima su aktivno sudjelovali i hrvatski stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, HANDA-e, PLINACRO-a, HEP-a, JANAF-a , HERA-e i INE d.d.

Potpisivanjem Memoranduma o suglasnosti u čijem se privitku nalazi i Akcijski plan, željela se uz tehničku i stručnu dati i politička potpora uspostavi energetskog koridora sjever-jug.

Memorandumom o suglasnosti ima za cilj jačanje regionalne suradnje u srednjoistočnoj Europi u području razvoja energetskih mreža, diverzifikacije pravaca opskrbe i izvora energije, a sve u svrhu osiguranja sigurnosti opskrbe i promocije razvoja tržišta energijom, kao i smanjenju visoke ovisnosti srednjoistočne Europe o uvozu plina i nafte.

Ma jesu, zato je brod vraćen jer nema kamo iskrcat. I sad čekamo da poraste cijena etilena pa da ga prodamo po većoj cijeni. [lol]

savu za predsjednika!

a za koju lovu bi kupili brod etilena i azeerbeđanci traže KEŠ ,a mi nemamo ni za struju kako bi iskcali taj etilen sa broda?
jad jada ali neka eto nama izbora eto nama svijetle budučnosti
ko da sam na misi :ako nam je u zemaljskom životu teško ,u zagrobnom če da nam cvatu lale
a ovaj drugi nismo ni svijesni več nam je otpočeo

Ma jesu, zato je brod vraćen jer nema kamo iskrcat. I sad čekamo da poraste cijena etilena pa da ga prodamo po većoj cijeni. [lol]
[/quote]

Ma ja sam se osvrnuo na ono propćenje od prije cca 1 mjesec kada se govorilo o opasnostima od skladištenog etilena!
Etilena zasigurno nešto ima – prema 3q konsolidirano ukupne zalihe su cca 55 milijuna kuna.

No pitam se šta ima loše AKO se brod okrenuo – Adriaoil Spa MOŽE trgovati – dakle ako nađe povoljnog kupca – tjeraj kupcu -ako ne može i na Omišalj!

Mislim da bi mogli odmah početi raditi ali…..11. studeni 2011.| Ivica Profaca,VLM
Pojeftinit će isporuka plina proizvodnim djelatnostima
Na 3. plinskoj energetskoj konferenciji u Splitu stručnjaci podržali napore u plinofikaciji Hrvatske

Kada če pojeftiniti struja i plin?

2. prosinac 2011.
Uprava Ine odobrila strategiju do 2015.

…U SD Istraživanju i proizvodnji kao primarnom pokretaču razvoja, Ina planira slijediti razvojnu strategiju temeljenu na istraživanjima razvojem postojećih projekata i kroz potencijalne neorganske korake, napominju iz kompanije….
Neorgansko = širenje preuzimanjem!
Koji su planovi Ine?

Inače – Srbi su bilio puno ekspresniji od naših političara – NIS + HIP = STRATEGIJA!

Mislim da nije slučajno ovo od jučer u Vjesniku i današnje prihvaćanje Strategije Ine – Proizvodnja se vraća na velika vrata!
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=DF85A00E-9171-45DF-B86A-A38A3917F071
http://www.ina.hr/UserDocsImages/investitori/objave/2011/Strategija_%20hrv.pdf

Sinergiji idu i Srbi s NISom i HIPom.

Nažalost ništa od broda,prelagao me pomoćnik direktora Romeo Deša,
prelagali su i sindikati Bulat,Mihaljević,prelagali su i radničko vijeće Davanzo,

muljatori i manipulatori!!!!

To se sada potvrdjuje ono sto smo oduvjek znali da su to ljudi od rijeci i povjerenja.Zato smo tu gdje jesmo.Nazalost u DIOKI-u i DINI prevladali su i vladaju losi ljudu.Zlo ce uvijek pobjediti ako dobro ne ucini nista.

….Do Roberta Ježića u četvrtak nismo uspjeli doći. Njegov odvjetnik Marijan Hanžeković nam je pak kratko prokomentirao najnovija medijska otkrića iz Mađarske: "U ovom su postupku u kojem je Robert Ježić svjedok relacije između Mola i Gazproma nebitne, njima se ništa ne mijenja na sudu. No, ispada da je Gazprom suvlasnik Mola"…..

Poslovni dnevnik: Mađari tvrde da je Ivu Sanadera podmitio Gazprom, a ne Mol

Iz ruskog Gazproma poručuju da sa ciparskim tvrtkama, koje su navodno podmitile Sanadera, imaju veze tek od ove jeseni

Bankamagazin / Poslovni dnevnik
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Umreži/tabid/320/View/Details/ItemID/74088/ttl/Poslovni-dnevnik-Madari-tvrde-da-je-Ivu-Sanadera-podmitio-Gazprom-a-ne-Mol/Default.aspx
Objavljeno 2.12.2011

….Do Roberta Ježića u četvrtak nismo uspjeli doći. Njegov odvjetnik Marijan Hanžeković nam je pak kratko prokomentirao najnovija medijska otkrića iz Mađarske: "U ovom su postupku u kojem je Robert Ježić svjedok relacije između Mola i Gazproma nebitne, njima se ništa ne mijenja na sudu. No, ispada da je Gazprom suvlasnik Mola"…..

Poslovni dnevnik: Mađari tvrde da je Ivu Sanadera podmitio Gazprom, a ne Mol

Iz ruskog Gazproma poručuju da sa ciparskim tvrtkama, koje su navodno podmitile Sanadera, imaju veze tek od ove jeseni

Bankamagazin / Poslovni dnevnik
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Umreži/tabid/320/View/Details/ItemID/74088/ttl/Poslovni-dnevnik-Madari-tvrde-da-je-Ivu-Sanadera-podmitio-Gazprom-a-ne-Mol/Default.aspx
Objavljeno 2.12.2011

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Umreži/tabid/320/View/Details/ItemID/74088/Default.aspx

To se sada potvrdjuje ono sto smo oduvjek znali da su to ljudi od rijeci i povjerenja.Zato smo tu gdje jesmo.Nazalost u DIOKI-u i DINI prevladali su i vladaju losi ljudu.Zlo ce uvijek pobjediti ako dobro ne ucini nista.

jel ti to misliš i na stožer u koji smo vjerovali a nije napravio baš ništa čak nije ni pokušao ništa. Treba li i njih strpati u istu vreću kvarenjaka.

Prvi neslužbeni rezultati parlamentarnih izbora govore da je kukuriku pobijedio…

Još kad bi Ježića odmah strpali u zatvor prije nego što poduzmnu bilo kakve druge korake, bili bi doista vjerodostojni

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

a za koju lovu bi kupili brod etilena i azeerbeđanci traže KEŠ ,a mi nemamo ni za struju kako bi iskcali taj etilen sa broda?
jad jada ali neka eto nama izbora eto nama svijetle budučnosti
ko da sam na misi :ako nam je u zemaljskom životu teško ,u zagrobnom če da nam cvatu lale
a ovaj drugi nismo ni svijesni več nam je otpočeo

dragi moj kolega pa kak nema svjetle budcnosti pa svijetlis ko Bozicno drvce a jos imas fore do 2 MW
a bu i love dok bageri odrade jer evo kukuricemo, ma ne brini za brodove sa etilenom eno stoje u redu na pucini !!

New Report

Close