DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Milošević pak kaže kako Dioki treba promatrati kroz tri segmenta: prvi je udio u Novom listu. Drugo je zemljište koje nije nužno za Diokijevu proizvodnju, a to je zemljište na Krku, za koje je Dioki već potvrdio da je inicijalni dogovor o kupoprodaji tog zemljišta postignut. To je zemljište u vlasništvu Dioki grupe namijenjeno za izgradnju LNG terminala i elektrane, a u dovršavanje tih procesa na Krku, kazao je Milošević, potrebno je uložiti još 30-ak milijuna eura. Milošević je kao treće istaknuo da treba uzeti u obzir da je preko 90 posto Diokijeve proizvodnje namijenjeno izvozu, a problem je sirovina za proizvodni proces. Milošević tu opet spominje "više zainteresiranih ulagača", ali ne spominje imena. Kazao je kako je već poslano nekoliko pisama namjere te da se trenutno vode razgovori s kreditorima i ulagačima. "Treba imati na umu da Diokijem upravljaju kreditori, u najvećoj mjeri su to banke, HEP i Ina tek u manjem dijelu", kazao je.
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pa i na mojoj kuci su se zalozili za iznos od 40 te, a kuca vrijedi 100 t e, ako neplacam oni pocinju sa prodajom ne ja, i to za iznos koji nemoze biti manji od 2/3 procijenjene vrijednosti, bilo bi u redu da radnike isto prvo isplate to je oko 14 mil. kuna, resto cemo vidjeti

SVA lova ide banci, nakon prodaje NL Dioki od toga neće dobiti ništa i još će biti dužan

svida mi se kako neko sa maloim paketima rusi cijenu prema dole, to znaci da netko nesto zna

prodavao bi on i veće pakete samo što nema jačih kupaca. stavi na prvu kupnju 3000 komada pa ćeš vidjeti što će se dogoditi.

Milošević pak kaže kako Dioki treba promatrati kroz tri segmenta: prvi je udio u Novom listu. Drugo je zemljište koje nije nužno za Diokijevu proizvodnju, a to je zemljište na Krku, za koje je Dioki već potvrdio da je inicijalni dogovor o kupoprodaji tog zemljišta postignut. To je zemljište u vlasništvu Dioki grupe namijenjeno za izgradnju LNG terminala i elektrane, a u dovršavanje tih procesa na Krku, kazao je Milošević, potrebno je uložiti još 30-ak milijuna eura. Milošević je kao treće istaknuo da treba uzeti u obzir da je preko 90 posto Diokijeve proizvodnje namijenjeno izvozu, a problem je sirovina za proizvodni proces. Milošević tu opet spominje "više zainteresiranih ulagača", ali ne spominje imena. Kazao je kako je već poslano nekoliko pisama namjere te da se trenutno vode razgovori s kreditorima i ulagačima. "Treba imati na umu da Diokijem upravljaju kreditori, u najvećoj mjeri su to banke, HEP i Ina tek u manjem dijelu", kazao je.
Vaš link

Nije tu nikakav problem riješiti problem Dioki!
No problem je očito u činjenici da problem Dioki ne postoji – postoji problem Vlada – Ina – HEP!

Kupaca je podosta – to znamo, ali nitko ne zna šta smjera Vlada.
Sada više nema NL-a, ostalo je još 25% Glasa Slavonije, i ako se sve tako bude bude to OK za sve ulagače.

Vaš link

Sve je jasno samo je pitankje kada :"Strpljen spašen" .

Mislim da je to sve dogovoreno – kao i NL – samo treba čekati objavu.

Moguće je da se to iskoristi u predizborne svrhe. Kao, mi smo spasili 1200 radnih mjesta.Nakon toliko natezanja . Ali ne još, pamćenje u danima pred izbore je kao kod riba. 4-5 prije izbora.

zaustavljena prodaja novog lista!

točnije, prolongirana do daljnjeg…

koliko mi je to zao cuti toliko mi je i drago, neznam jel zaustavljena prodaja ili nije to sada cujem od vas ali ako je zao mi je zbog projekata diokija koji se moraju isto tako prolongirati, a drago mi je u tom smislu sto su to Hrvatske novine

ne mari za male stvari i ostat ce male

koliko mi je to zao cuti toliko mi je i drago, neznam jel zaustavljena prodaja ili nije to sada cujem od vas ali ako je zao mi je zbog projekata diokija koji se moraju isto tako prolongirati, a drago mi je u tom smislu sto su to Hrvatske novine
[/quote]

Da nije netko dojavio da je bomba u dionicama NL-a!
Gluposti o prolongiranju – NL = KEMIKALIJE Odavno poznata stvar!

ako nista drugo drago mi je da su izbori blizu, pa ce se ukinuti porazavajuce ponasanje drzavnih monopolista prema firmama, mislim da su u koaliciji svjesni da se rast standarda i gospodarstva ne postize sa soping centrima nego investicijama u gospodarstvo i firme, a tko je jedan od najvecih izvoznika

pocet cu sa rasprodajom diokija, nemam novaca pa da se nekaze da nisam rekao, nema place a treba klat, ali samo sitno, ali ne po ovoj cijeni

New Report

Close