DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uglavnom, LNG nema nikakvog opravdanja. Kaspijski bazen koji je najveće nalazište plina na svijetu, a trebali su ga preko Nabucca dovesti u Europu zajedničkom investicijom OMV, MOL, Bugarska Vlada i su na granici da odustano zbog Južnog Toka (Rusi tu cijelu granu zovu Plavi Potok).

Uostalom, čak i da ima opravdanja velike glave su se dogovorile o preraspodjeli svjetske energije, tako da se Katarci nebu petljali u Europu, ostaje im samo Azija.
Zar nije logično, da ima osnove za LNG već bi tisuće investitora stajalo u redu ispred Ježićeve kancelarije. (**************obrisano***************).

Pa kako to da se Katarci svugdje petljaju u Europu a ne smije se petljati u Adria LNG?
Kako to da se petljaju u Adriatic LNG – i kao vlasnici i kao isporućitelji.

@airfire

Nema nikakvih obavjesti pa smi se čini da ima više ponuditelja?
Da je jedan već bi se znalo a ovako ostaje čekati!

znam da je u ovoj drzavi skoro sve dogovoreno, tako da i za ovo kontam da su prvo nasli kupca pa dali predstavu za raju, odnosno natjecaj

ne mari za male stvari i ostat ce male

http://www.glasistre.hr/hrvatska/vijest/345004
evo novi list je prodan ili ce ubrzo biti, evo novcica na racunu [thumbsup]

Prodano!
http://www.intercapital.hr/upload/file/294/filename/NoviList-priopcenje.pdf

I kakve to sad ima veze sa Diokijem? Sav novac ide banci. Mi od toga nemamo ništa.

banka uzima samo trecinu

Molim vas prestani lagati i obmanjivati ljude.
ako banka uzima trecinu zasto je banka nalozila prodaju a ne dioki?

Banka uzima sve, procitajte malo sto znaci zalozni duznik.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

pa i na mojoj kuci su se zalozili za iznos od 40 te, a kuca vrijedi 100 t e, ako neplacam oni pocinju sa prodajom ne ja, i to za iznos koji nemoze biti manji od 2/3 procijenjene vrijednosti, bilo bi u redu da radnike isto prvo isplate to je oko 14 mil. kuna, resto cemo vidjeti

svida mi se kako neko sa maloim paketima rusi cijenu prema dole, to znaci da netko nesto zna

svida mi se kako neko sa maloim paketima rusi cijenu prema dole, to znaci da netko nesto zna

Ova prodaja NL je tek prva uspješna faza restruktuiranja, tek sada dolazi ono pravo, a ostalo je još samo 15 dana do sakupljanja masnih izbornih bodova [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pa to i jeste cilj – neka vjerovnici naplate potraživanja iz založene neoperativne imovine.
Neka sva neoperativna imovina ode kao NL za 2/3 procjenjene vrijednosti Dioki – osim dugoročnog duga 2014.-2019. prema HAAB u iznosu od 85 milijuna eura, će biti kompanija s vrlo niskim dugom:
Bez da su založili ijednu dionicu Dina Petrokemije!

Pa to i jeste cilj – neka vjerovnici naplate potraživanja iz založene neoperativne imovine.
Neka sva neoperativna imovina ode kao NL za 2/3 procjenjene vrijednosti Dioki – osim dugoročnog duga 2014.-2019. prema HAAB u iznosu od 85 milijuna eura, će biti kompanija s vrlo niskim dugom:
[/quote]
Čiji cilj,???

Kada dođe do rasprodaje imovine ,nije baš bajna situacija,krene i sve ostalo???
Ovdje tek slijede tektonski poremećaji.

[/quote]
Čiji cilj,???

Kada dođe do rasprodaje imovine ,nije baš bajna situacija,krene i sve ostalo???
Ovdje tek slijede tektonski poremećaji.
[/quote]

Sve u svoje vrijeme . Mislim da ce netko dobro zaradit na ovoj dionici 😉

New Report

Close