Dragi moji forumovci ! Več dugo vas čitam i pratim i evo odlučih se javiti ! Neznam tko je tu lud da sad ne nabrajam Vas poimence al to pola graniči sa ludošču. Sva ta Vaša naklapanja o HDZ+kukuriku+ovaj i onaj pa ja se malo duže sječam u povijest okija kad nam je i Linić 2002/2003 god zatvarao plin kao i sad INA+HEP+Država tj HDZ. Dajte se zbrojite tko nam može pmoći, ni Pavelić ni Rumenović ni sve ostale prodane duše po neznam dal i samoproglašeni stožer jer svi vuku sebi a vi šljakeri j.. se. Nemojte kolege pisati koliko pare, koliko plina,koliko struje( juče smo probili 2MW) kad nitko neme pravu informaciju. Nekad sam popeval popevke sem slagal i rojžice bral al dečki sad su popevke pri kraju pa zato glave na hrpu smo oprez gdje budu riti završile ! Pozdrav !!
Poštovani kolega Dinu nije izgradila INA ona nije dala ni jedan jedini ondašnji Dinar . Dinu je izgradio OKI (INA OKI) koji je istina bio u sastavu INE ali isključivo sa svoim novcem i u koperaciji sa DAW CHemicalom. Ali pustimo tko je koga izgradio
Znači složit ćeš se samnom ako kažem da ju je izgradila zapravo bivša država, koja gle čuda i nije bila tako loš vlasnik?
Ove floskule o OKIjevom novcu unutar INE prije četrdeset godina su gluposti, jer ni INA ni OKI nisu mogle niti donijeti odluke o takvim investicijama. Vrlo kratko, bivša država je bila vlasnik.
Jedino se slažem da je sada nebitno tko je koga izgradio.
Ali još nisam dobio odgovorod Save2, kako bi to sada DINA trebala potegnuti za DIOKI?
Poštovani kolega diki slažem se sa svim što si napisao osim sa jednim nepostoji samoproglašeni stožer . Stožer je spontano formiran na prosvjedu gdje je bilo dvjestotinjak zaposlenika, a legimitet su mu dali većina radnika sa svoim potpisima.
Kolega CIK 13 prihvačam kritiku samo sumnjam u učinkovitost svega . Očigledno je da je tu u pitanju viša politika i zato nas zavlače. I sve što mi poduzmemo je malo jer još se mnog moraju pronači u našem đepu !
Gdje je nestao Končar? Što se čeka s uplatom kapare? Kupac bez kapare nije kupac. Tako i ja mogu izjavljivati svaki tjedan kupujem ovo kupujem ono [tongue].A kad treba platiti zavučem se u mišju rupu [angry]
Gdje je nestao Končar? Što se čeka s uplatom kapare? Kupac bez kapare nije kupac. Tako i ja mogu izjavljivati svaki tjedan kupujem ovo kupujem ono [tongue].A kad treba platiti zavučem se u mišju rupu [angry]
to su sve Savine priče za malu djecu…
Svi zaposlenici cekaju sutrasnji sastanak koji je navodno dogovoren u Ministarstvu gospodarstva.Na tom sastanku trebao bi se prihvatiti plan restrukturiranja.Definitivno za lokaciju Zitnjak Ina nemoze osigurati dovoljnu kolicinu etana da bi se isplatilo pokrenuti proizvodnju.Cjena loz plina nije onakva kakva bi bila prihvatljiva.Bojimo se sutrasnjeg sastanka da nam se nedogodi parola OPERACIJA USPJELA PACIJENT MRTAV!Gdje je Gospodin Koncar?Nije vise interesantan.Sada je najbitniji Novi list i nagadjanje za koliko je kupljen,i za koliko ce biti prodan.Nas nemoze spasiti niti pet Novih listova.
Pa šta se događalo na sastanku?
Kada kažeš da Ina ne može osigurati sirovinu za Žitnjak . jedno pitanje ?
Kako to da je na kopnu u 2010. proizvedeno plina 40% više no 2009. i najviše u zadnjih 5 godina?
Je li se to promjenila struktura plina?
SAVODRUGI.Neznam kako ovo i ovako mozes napisati za stozer za obranu DIOKI-a.Upravo je stozer formiran(na inicijativu samih zaposlenika)zbog toga sto su nas sindikati razjedinili.Informacije koje smo trebali dobiti,ili ih nije bilo,ili su bile netocne.Stozer je tu da prenese prave informacije svim zaposlenicima bez obzira dali jesu ili kojeg sindikata.Nesiri dezinformacije jer smo se takvih dezinformacija naslusali i nacitali na ovom forumu.Nismo stoka sitnog zuba kako nas pojedinci smatraju.
Nisam ja protivnik stožera, svaka čast dečkima i svima koji se ne predaju bez borbe ali mislim da ne treba kuhati između sindikata i stožera. trebamo svi pod istu kapu svi smo u istim govnima. Sindikaliste već godinama plaćamo i sada kada su najpotrebniji treba ih iskoristiti. svađa se imputira od onoga kome to odgovara. Radnicima sigurno ne!
Dakle stožer OK ali svakako i sindikati.
Svi mi dobro znamo da je nekretnina za koju je navodno zainteresiran Koncar pod hipotekom.Iako je tvrdjeno da to nije problem,itekako je velik problem.Nije Koncar sisao veslo.Kako god je tiho dosao jos tise je otisao.Tresla se brda …!?
Svi zaposlenici cekaju sutrasnji sastanak koji je navodno dogovoren u Ministarstvu gospodarstva.Na tom sastanku trebao bi se prihvatiti plan restrukturiranja.Definitivno za lokaciju Zitnjak Ina nemoze osigurati dovoljnu kolicinu etana da bi se isplatilo pokrenuti proizvodnju.Cjena loz plina nije onakva kakva bi bila prihvatljiva.Bojimo se sutrasnjeg sastanka da nam se nedogodi parola OPERACIJA USPJELA PACIJENT MRTAV!Gdje je Gospodin Koncar?Nije vise interesantan.Sada je najbitniji Novi list i nagadjanje za koliko je kupljen,i za koliko ce biti prodan.Nas nemoze spasiti niti pet Novih listova.
Kada kažeš da Ina ne može osigurati sirovinu za Žitnjak . jedno pitanje ?
Kako to da je na kopnu u 2010. proizvedeno plina 40% više no 2009. i najviše u zadnjih 5 godina?
Je li se to promjenila struktura plina?
Nije da nema, vec ne zeli dati (a kao nema, jel)
[/quote]
Koliko vidim Savo ti si o svemu dobro informiran.Cudi me da ti je ova informacija nedostupna.Doslo je do promjene odrzavanja sastanka.