DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BRAVO SINDIKATI,BRAVO TOMAC,BRAVO NAIME,BRAVO PREDRAG,BRAVO FREDI,
Jeste li vi normalni?
Sada jedinu odgovornost za situaciju u Diokiju je na VAMA!
Šta kanite konačno poduzet,pa ostat ćemo na cesti,e onda budem vas lovio,a naći ću vas,za vas bolje da vas ne nadjem!

BRAVO SINDIKATI,BRAVO TOMAC,BRAVO NAIME,BRAVO PREDRAG,BRAVO FREDI,
Jeste li vi normalni?
Sada jedinu odgovornost za situaciju u Diokiju je na VAMA!
Šta kanite konačno poduzet,pa ostat ćemo na cesti,e onda budem vas lovio,a naći ću vas,za vas bolje da vas ne nadjem!

zar ne mozete sami traziti stečaj? gdje je pučki pravobranitelj, nek pomogne ako ne znate napisati taj zahtjev. ne znam ni ja. uglavnom, prodao sam danas dionice, jer mi nekako ime danka koncara ne ulijeva povjerenje da cu ja profitirati od njegove kupovine zemljista. No dobro, idemo dalje. Mozda grijesim.

Dakle, povećaju gubitak, ali ujedno i povećaju knjigovodstvenu vrijednost. Revalorizacija 454 milijuna kuna. Evo, sad je book na kojih 16 kn.

Ako ovo nije "skuhana" bilanca, onda ne znam šta jest.

Ja i dalje tvrdim da Dioki ima tek 18% Ćuf-a i da će se ova pizdarija obit o glavu svim naivcima koji se ovdje nadaju ne brzom, već bilo kakvoj zaradi.

Morat će počet i radnici radit spiskove…
Zahtjev za stečaj je već morao biti podnešen sudu, jer je tako izglasalo radničko vijeće = svi radnici (oni u sindikatu i oni koji nisu). Najveći sindikat se na sastanku radničkog vijeća pritom obvezao da će on podnijet zahtjev za stečaj u ime svih radnika dine u koordinaciji sa radnicima diokija.
Ali izgleda da ništa od sindikata, malo govorancije, mazanja očiju, i na kraju ništa.
Neznam što radnicima više preostaje…krizni stožer, samoorganizacija,…???

Mi se znamo?

zaprudjanec

Dakle, povećaju gubitak, ali ujedno i povećaju knjigovodstvenu vrijednost. Revalorizacija 454 milijuna kuna. Evo, sad je book na kojih 16 kn.

Ako ovo nije "skuhana" bilanca, onda ne znam šta jest.

Ja i dalje tvrdim da Dioki ima tek 18% Ćuf-a i da će se ova pizdarija obit o glavu svim naivcima koji se ovdje nadaju ne brzom, već bilo kakvoj zaradi.

Tko je tebe pustio iz 1. razredna Osnovne škole?
A) KAPITAL I REZERVE (063+064+065+071+072+075+078) 062 378.169.567kn
http://www.dioki.hr/download/71111FI3Q2011_DG_kn.pdf
A) KAPITAL I REZERVE (063+064+065+071+072+075+078) 062 828.219.030kn
http://www.dioki.hr/download/71111FI3Q2011,%20D_dd,_nn.pdf

Očekujem nastavak proizvodnje.

Među subjekte konsolidacije ponovno imamo Ćuf d.o.o. za razliku od prošlog izvješća. Zanimljiva je stoga i stavka 011 u bilanci, zemljište, naspram zadnjih 412.213.846 sada imamo 1.089.616.978 vrijednosti ili povećenje za 677.403.132 kuna.

Među subjekte konsolidacije ponovno imamo Ćuf d.o.o. za razliku od prošlog izvješća. Zanimljiva je stoga i stavka 011 u bilanci, zemljište, naspram zadnjih 412.213.846 sada imamo 1.089.616.978 vrijednosti ili povećenje za 677.403.132 kuna.

To bi značilo da je vlasništvo nad Ćufom u 3 q 2011 promijenjeno, a toga podatka NEMA u rubrici Upisi u sudski registar u Oglasima Narodnih novina, niti je pa promjena vlasništva igdje spomenuta u poslovnim izvješćima, koje BTW nisu odobrili članovi Nadzornog odbora.

Ovo se sad već pretvara u slučaj Đakovština.

lebowsli ne želi prihvatiti činjenicu da je Dioki preko Dine i Adriaoila bio 100% vlasnik Ćuf doo.
Revalorizirano ono što je namjenjeno prodaji – čini mi se!

Sviđa mi se . Uvijek više volim povećanje .

sutra opet gore [thumbsup]

pa da opet iskrcaš na 5x ono što si danas kupovao na 4x kuna? ne znam da li ima još toliko ovaca za šišanje [rolleyes]
[/quote]

niti kupovao niti prodavao moje cete dobiti na 1xx, samo se nadam oni koji grcevito se bore da ocrne firmu zbog kojih su neki ispusili dobru lovu, pogotovo oni koji ser. a nemaju dionice,da ce se ispricati ljudimaa koji su izgubili novce zbog njih i sijanja straha

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close