DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kralju mora…poklopite kupnju do 405,45[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Eto, sa 390 na 440 pa na 417 opet.. O tome ja pričam

Hell is Empty and all the Devils are Here

posejdon nam čupa živce…
joooj, dok mu sad lupim po asku, zdrobit ću cijeli cash koji mi je još ostao za upad u Inu…[smiley11]

hate red

nisu daytraderi

nisu daytraderi

Tko je onda?

Radnici

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dobro je cayman neki dan napisao,Dioki je u fazi inkubacije tj. sljedeća stepenica je jako visoko.

Novac je kisik burze!

Radnici

To sam i mislio. Stalno se pojavljuju paketići od 20-40 komada.

Radnici

moš* mislit kak su radnici!
oni sigurno sjede pred kompom i tipkaju.
jedino ak si mislio na onu grupaciju radnika => BROKERI ?

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

To su oni gubitnici na klađenju pa prodaju nešto dioki-a da bi bili na 0.[smiley1]

Ovaj daytrejder na 430 bi mogao ostati bez svoje ribe pošto mu riba izgleda jako primamljivo ovako poslagana u kutije na molu 🙂

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

hehe znate vi jako dobro tko je[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close