DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da si malo pobrkao lonce – mjerodavno je ono što piše u Sudskom registru a u sudskom registru piše da je vlasnik Ćuf doo – Dina Petrokemija i Adriaoil SPA.

Reći ću još samo da nakon sljedećeg pada više nema povratka, a taj pad mogao bi biti već sutra. Pa ti uvjeravaj samog sebe kolio DIOK vrijedi. Gori si od lopine.

@sava

o Diokiju znam možda 0,1%… nisam in, no možda uđem… shodno tome molim, da ukoliko znate, nama neupućenima obznanite, po kolko se kn tih 330.000 m2 vode u zadnjoj bilanci…

30 DEM/m2 – 1DEM=3,55 kn!
http://www.revizija.hr/izvjesca/2007/revizije-pretvorbe-i-privatizacije/573-polimeri-zagreb.pdf

@lebowski

ĆUF, d.o.o.
Osnivači/članovi društva
DINA-Petrokemija d.d. proizvodnja, terminali i servisi, pod MBS: 080448438, upisan kod: Trgovački sud u Rijeci, OIB: 89209113164

Funkcija – član društva
ADRIAOIL S.p.A, Italija, Broj iz registra: 80021250156, Naziv registra: Poslovni registar, Nadležno tijelo: Trgovinsko, industrijsko, obrtničko, poljoprivredna komora u Milanu, OIB: 97067950468

Funkcija – član društva

DINA ima 18,57% a Adriaoil SPA 81,43%!

[/quote]

ako dobro kopčam i računam , a po osnovi gornjeg te donjeg… BVPS bi bio cca 6,8 kn… ili…?!?….

tj. bez možebitno novo generiranih gubitaka od 30.06.2011 a po osnovi povećanja kapitala od cca 11.000.000 kn (cca 15.000.000 € od Končara za zemljište, minus cca 15 € po m2 po kolko se po Savi navodno zemlja u knjigama vodi = cca 30 € x 330.000 x 14,57% x cca 7,5 Kn za 1 € = gore navedeno okvirno povećanje kapitala…

…sad znamo zašto nije izdana lokacijska za LNG terminal … još treba saznati kakva je vlasnička struktura dioki ag švicarska… ovakav triler ne bi složili ni holivudski scenaristi…

A tko ti tvrdi da lokacijska nije izdata!

2. LNG terminal Croatia: The investment decision by the Adria LNG Consortium has been postponed to 2012; the location permit was granted and the ESIA approved by the Croatian Government in 2010; However, Croatia independently submitted the application for the FS & ESIA for LNG terminal with smaller capacity, as kind of pre-terminal for transitional period till the big LNG terminal will be built.
http://www.energy-community.org/pls/portal/docs/1028182.PDF

A Elektroprojekt je radio idejne projekte objekata na LNG terminalu prošle godine!
Čak to navode u FY2010.
http://www.elektroprojekt.hr/UserDocsImages/Skupština%202011-odluke.pdf

A FID je planiran za 2012. a to je fakat sutra.

Stoga ne čudi ovolika potražnja za lokacijom.
Končar za to ima i dodatne razloge – to su brodogradilišta koja bi mogla uskrsnuti na nekom takvom projektu. I ne samo brodovi nego tu ima i energije, ima i plinovoda…….

znači svi oni planovi od milijardu milijuna dolara u vezi zemljišta spali na 15 milijuna eura?

Poslovni dnevnik
7. studeni 2011.| Marija Brnić

Ježić i Končar nisu se dogovorili s vjerovnicimaUprava će za 15 dana dati poslovni plan

Agonija Diokija nastavljena je unatoč najavama mogućega poslovnog dogovora većinskog vlasnika Roberta Ježića i poduzetnika Danka Končara.

U petak je u Ministarstvu gospodarstva održan sastanak na kojemu su uz Ježića i Končareva sina Nenada sudjelovali i predstavnici vjerovnika te zaposlenika, no bez dogovora. Vjerovnici su od Končara tražili podatke o planovima i vrijednosti transakcije, o kojoj ovisi i deblokada računa. Tek je dogovoreno da će Uprava Diokija u roku 15 dana dostaviti poslovni plan s procjenom učinka, a ako ga se prihvati, vjerovnici će odblokirati Dioki na rok od …

Ne znam koliko će vam ovi postovi pomoći da skupite bilo što ispod 55 sutra oko 10 sati, no tko zna možda uspijete [wink]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Stavit ću link na tekst da se vidi koliko u stvari DIOKI vrijedi u problemima, konzervativnom metodom bez fantaziranjaVaš link

Za oko 300 milijuna kuna potraživanja dobili bi vlasnički udjel od oko 80 posto.

Vaš link
Broj izdanih 4.042.058

360 000 000/4 042 058 = 89,065

Koliko ono ZZ 4 ili 5, Lebowski 2 ili 3?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

KONČAR I JEŽIĆ ZBOG PROJEKTA LNG DANAS U HYPO BANCI

Robert Ježić i Danko KončarRIJEKA Hrvatski poduzetnik Danko Končar, čiji je interes osim brodogradnje i ulaganje u energetiku, potvrdio nam je da i dalje vodi pregovore s vlasnikom LNG terminala na Krku Robertom Ježićem, inače vlasnikom DIOKI-ja. Končar je potvrdio da se vode razgovori Kermasa s vlasnikom i Upravom DIKOI-ja te da je stvar s preuzimanjem LNG …

Koje bombe bacaju u N.L.,,,da vidimo i to čudo neviđeno

Ne znam koliko će vam ovi postovi pomoći da skupite bilo što ispod 55 sutra oko 10 sati, no tko zna možda uspijete [wink]

55 kn??? pa tko je lud dati 55 kn za ovaj šrot i to nakon što je skočio s 30 kn, dakle skoro 100%??? vidim da su kolege sračunale BV ispod 10 kn, a naivci nasjeli na priče drukera i maštaju!?!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

KONČAR I JEŽIĆ ZBOG PROJEKTA LNG DANAS U HYPO BANCI

Robert Ježić i Danko KončarRIJEKA Hrvatski poduzetnik Danko Končar, čiji je interes osim brodogradnje i ulaganje u energetiku, potvrdio nam je da i dalje vodi pregovore s vlasnikom LNG terminala na Krku Robertom Ježićem, inače vlasnikom DIOKI-ja. Končar je potvrdio da se vode razgovori Kermasa s vlasnikom i Upravom DIKOI-ja te da je stvar s preuzimanjem LNG …

Koje bombe bacaju u N.L.,,,da vidimo i to čudo neviđeno

To je nastavno na tekst od petka, gdje ja najavljeno deponiranje jamstva u jednu poslovnu banku, te slanje pisma namjere vjerovnicima. Ukoliko je navedeno točno, evo nas ubrzo nazad prema 100 kuna, zasad.

AGONIJA SE PRODUŽUJE JOŠ 15 DANA [bye]

. studeni 2011.| Marija Brnić

Ježić i Končar nisu se dogovorili s vjerovnicima

Uprava će za 15 dana dati poslovni plan

Agonija Diokija nastavljena je unatoč najavama mogućega poslovnog dogovora većinskog vlasnika Roberta Ježića i poduzetnika Danka Končara.

U petak je u Ministarstvu gospodarstva održan sastanak na kojemu su uz Ježića i Končareva sina Nenada sudjelovali i predstavnici vjerovnika te zaposlenika, no bez dogovora. Vjerovnici su od Končara tražili podatke o planovima i vrijednosti transakcije, o kojoj ovisi i deblokada računa. Tek je dogovoreno da će Uprava Diokija u roku 15 dana dostaviti poslovni plan s procjenom učinka, a ako ga se prihvati, vjerovnici će odblokirati Dioki na rok od …
PD

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Od sve ove šume novinskih natpisa čovjek nezna gdje je glava a gdje rep,

pregledajte malo dnevnu štampu možda ima još koji??????

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Danko-Koncar-ce-deponirati-novcano-jamstvo

New Report

Close