DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U ciklusu investicija, dobit je nebitna…pogledaj Konzum recimo prije 3 godine…

OK, samo sam konstatirao da dobit neće biti upitna kad imamo prihode. Nitko ne očekuje odmah enormnu dobit ali kroz koju godinu će se i P/E trebati gledati.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Samo bi zelio reci kolegama da kod DIOK svakako kupuju buducnost, a ako ce kupovati u buducnosti, onda ce kupovati po nekoliko puta vecoj cijeni ovu dionicu, osim ako nece biti splita[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ljudi moji polako sa ovom dionicom. dajte da prvo nešto zaradimo na HT-u pa onda u DIOKI. Neka je cijenom tu gdje jest.

Vidiš vraga, pametno zboriš a cijena klizi i ide opet prema 400 kuna opet pa dokup. Bit će da netko tu vrti u krug nekoga. [smiley8]

Ljudi moji polako sa ovom dionicom. dajte da prvo nešto zaradimo na HT-u pa onda u DIOKI. Neka je cijenom tu gdje jest.

Imam istu želju kao ti.Volio bih da ode na 390kn opet![smiley1]

Novac je kisik burze!

Vidi kako su opet pokefali DIOK-ia
taman sam se poveselio da ćemo se odljepiti od ove cijene a kad ono tamo opet pritisak na prodaji!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada

Hell is Empty and all the Devils are Here

kako je krenulo, prije da će pasti na 500 prije ht-a…[smiley1]

A onda ćemo kupovati nešto drugo. TNSA možda[smiley9]

A onda ćemo kupovati nešto drugo. TNSA možda[smiley9]

da , mislim da bi to bila pametna investcija

Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada

Ma kažem vam ja da se danas na DIOK-iju danas igraju daytraderi!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

budd: ” Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada ” Ma kažem vam ja da se danas na DIOK-iju danas igraju daytraderi!

Netko moje ime spominje uzalud??? [smiley1][smiley1][smiley1]

La vita e bella!

New Report

Close