U ciklusu investicija, dobit je nebitna…pogledaj Konzum recimo prije 3 godine…
OK, samo sam konstatirao da dobit neće biti upitna kad imamo prihode. Nitko ne očekuje odmah enormnu dobit ali kroz koju godinu će se i P/E trebati gledati.
Samo bi zelio reci kolegama da kod DIOK svakako kupuju buducnost, a ako ce kupovati u buducnosti, onda ce kupovati po nekoliko puta vecoj cijeni ovu dionicu, osim ako nece biti splita[smiley2]
Ljudi moji polako sa ovom dionicom. dajte da prvo nešto zaradimo na HT-u pa onda u DIOKI. Neka je cijenom tu gdje jest.
Vidiš vraga, pametno zboriš a cijena klizi i ide opet prema 400 kuna opet pa dokup. Bit će da netko tu vrti u krug nekoga. [smiley8]
Ljudi moji polako sa ovom dionicom. dajte da prvo nešto zaradimo na HT-u pa onda u DIOKI. Neka je cijenom tu gdje jest.
Imam istu želju kao ti.Volio bih da ode na 390kn opet![smiley1]
Vidi kako su opet pokefali DIOK-ia
taman sam se poveselio da ćemo se odljepiti od ove cijene a kad ono tamo opet pritisak na prodaji!
Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada
A onda ćemo kupovati nešto drugo. TNSA možda[smiley9]
da , mislim da bi to bila pametna investcija
Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada
Ma kažem vam ja da se danas na DIOK-iju danas igraju daytraderi!
budd: ” Kako sam prije već bio u Diokiju (uspješno), tako sam razmisljao da ponovno danas uletim. No, dnevno praćenje pokazuje da čim se dioki pokuša odlijepiti, netko počinje svesrdno lupati po bidu. Zato sam odustao i čekam nadajući se nižoj cijeni nego što je sada ” Ma kažem vam ja da se danas na DIOK-iju danas igraju daytraderi!
Netko moje ime spominje uzalud??? [smiley1][smiley1][smiley1]