DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

počela prvorazredna špekulacija sa ddjh-r-a, još malo čekam pa nadokupljujem.

Ako se nastavi ovogodišnji trend poslovanja,treći kvartal bi mogao donijeti već milijunsku dobit,što mislite?
Ima li Dioki kakvih poteškoća,ima li netko neku info?

Novac je kisik burze!

Ima poteškoća s Bandićem oko vodne naknade. To je rak rana. Koliko znam, sve ostalo je i više nego dobro

Hell is Empty and all the Devils are Here

Na DIOK se danas igraju igre daytrade-ra.
Firma je inače OK ali ovi špekulanti me sve više fasciniraju![smiley4]

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo. Daj šalabahter.[smiley2]

Ne kužim u čemu je problem. Prihodi su u prvoj polovici 2007 bili u razini od 600m kn po kvartalu. Valjda je sasko pomnožio 4×600 i dobio 2.4 milijarde kuna. Po meni stvarno impresivno a kad su toliki prihodi malo pripazimo na troškove i lijepa dobit je zagarantirana.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Zašto cijena pada?

the profa: ” Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo. Daj šalabahter.[smiley2] ” Ne kužim u čemu je problem. Prihodi su u prvoj polovici 2007 bili u razini od 600m kn po kvartalu. Valjda je sasko pomnožio 4×600 i dobio 2.4 milijarde kuna. Po meni stvarno impresivno a kad su toliki prihodi malo pripazimo na troškove i lijepa dobit je zagarantirana.

Ne vidim zasto bi pazili na troskove, kad znamo da investicije nisu trosak[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Po meni zadnje izvješće je bilo odlično na što tržište nije posebno reagiralo. A možda su neki shvatili koliko potencijala leži u Diokiju pa su počeli sakupljati što je vjerojatno i razlog pritiska na prodaju zadnjih 10tak dana.

Sve u svemu. Skoro zduplati prihode, od gubitaša početi pozitivno poslovati i na kraju LNG, za koji uopće nema sumlje da će se graditi u Omišlju mislim da su dovoljni razlozi zašto Dioki treba imati u portfelju.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Po meni zadnje izvješće je bilo odlična na što tržište nije posebno reagiralo.

Kako nije reagiralo, od 250 – 500 kuna u jednom trenutku. To je drugo što neki znaju unaprijed nekoliko mjeseci rezultati, a onda mali kupuju na vrhu vjerujući da je…

Ne vidim zasto bi pazili na troskove, kad znamo da investicije nisu trosak.

Zato što je smisao ulaganja u biznis dobit. Bez dobiti investicija nema smisla. Osim ako ne ulažemo samo zbog kapitalne dobiti?

http://www.abacus-brokeri.hr/?section=detalji&tab=graf&o=DIOK-R-A&tr=ZSE

Vidim da je onaj graf pogledan 85 puta, i još jednom molim obrazovanije kolege za komentar.
Bio bih zahvalan na pomoći.

Pessimism Is Your Friend

Dejavue: ” Ne vidim zasto bi pazili na troskove, kad znamo da investicije nisu trosak. ” Zato što je smisao ulaganja u biznis dobit. Bez dobiti investicija nema smisla. Osim ako ne ulažemo samo zbog kapitalne dobiti?

U ciklusu investicija, dobit je nebitna…pogledaj Konzum recimo prije 3 godine…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close