DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

đuro radi do petka!!!
može biti da ne stigne papir do petka
I KAJ SMO ONDA

đuro radi do petka!!!
I KAJ SMO ONDA

Lako za papir, papir je tu, a za Đuru ne brini, on će svoj dio posla odraditi na vrijeme!

đuro radi do petka!!!
I KAJ SMO ONDA

Lako za papir, papir je tu, a za Đuru ne brini, on će svoj dio posla odraditi na vrijeme!
[/quote]
potpisao ili nije

Potpisano definitivno i poslano na adrese vjerovnika i MINGORP. [smiley]

a kako će se restrukturiranje odraziti na dioničare??? da ne bi na kraju firma bila spašena, a dioničari ostali bez dionica??!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Dok je Linića bit će i Diokija. A zašto mu je toliko stalo do Diokija ….hmmmm…nije valjda samo zbog prijateljstva s glavnim. [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Citiram sindikalce:

Sent: Wednesday, October 26, 2011 2:38 PM
Subject: Informacija radnicima – 26.10.2011.
SAMOSTALNI SINDIKAT EKN HRVATSKE – PODRUŽNICA DIOKI,
SINDIKAT RADNIKA PETROKEMIKALIJA I PLASTIČNIH MASA,
RADNIČKO VIJEĆE DIOKI

INFORMACIJA RADNICIMA – 26.10.2011.

Poštovani, upravo smo primili kopiju ovjerene specijalne punomoći kojom većinski vlasnik opunomoćuje odvjetničko društvo Hanžeković i partneri iz Zagreba da u njegovo ime donese potrebite odluke kako bi omogućili provedbu programa restrukturiranja Dioki grupe kako je to i predviđeno od strane vjerovnika već ljetos usvojenim planom.

Već ranije danas je, temeljem inicijative sindikata EKN-a zakazan sastanak predstavnika sindikata Diokija i Dine u uredu državnog tajnika za petak u 10,00 sati. Planirano je da se tada utvrdi hodogram aktivnosti kojemu je kraj bio stečaj jer do tada nismo imali ovjerenu punomoć.

Kako su ovo novi momenti sada se angažiramo, kako sindikati tako i uprava da se za već dogovoreni sastanak promjeni dnevni red i raspravi mogućnost provedbe programa restrukturiranja.

Za to je presudan stav naših vjerovnika te se stoga predlaže državnom tajniku da na sastanak pozove vjerovnike ali i opunomoćenika većinskog vlasnika.

Prilika je da u petak postignemo dogovor oko naše budućnosti a mi smo i nadalje optimisti jer vjerujemo u tvrtku i radnike.

a kako će se restrukturiranje odraziti na dioničare??? da ne bi na kraju firma bila spašena, a dioničari ostali bez dionica??!

po meni cjena dionice nakon restruktuiranja i ulaska vjerovnika u vlasništvo biti će oko 10 kn, svako daljnje uspješno poslovanje i vračanje nagomilanih gubitaka povlaćit će za sobom i skokove cijene dionice, kroz cca 2 godine ako se pokaže da su savine tvrdnje točne (da ih sad redom sve ne nabrajam) cijena bi mogla doći do sadašnje nominalne cijene

Poštovani kolege,
nije mi ni najmanja želja biti odvjetnik kolege Save ali obzirom da večina Vas ismijava njegove postove postavit ću Vam jedno pitanje.
Obzirom da vjerujem da nitko od nas ne vjeruje da je gospodim Ježić maloumna ili retardirana osoba recite mi zašto se on drži i rukama u nogama u vlasništvu nečeka što vrijedi 0 kuna.
Nemojmo biti smiješni…….
Zanima me da li netko može bar predpostaviti na temelju neke realne procjene koliko bi Dioki mogao vrijediti po dionici kroz nekoliko godina, naravno ako se ostvare sve najavljene i planirane aktivnosti firme.
Lp

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Poštovani kolege,
nije mi ni najmanja želja biti odvjetnik kolege Save ali obzirom da večina Vas ismijava njegove postove postavit ću Vam jedno pitanje.
Obzirom da vjerujem da nitko od nas ne vjeruje da je gospodim Ježić maloumna ili retardirana osoba recite mi zašto se on drži i rukama u nogama u vlasništvu nečeka što vrijedi 0 kuna.
Nemojmo biti smiješni…….
Zanima me da li netko može bar predpostaviti na temelju neke realne procjene koliko bi Dioki mogao vrijediti po dionici kroz nekoliko godina, naravno ako se ostvare sve najavljene i planirane aktivnosti firme.
Lp

Zašto se Ježić drži i nogama i rukama za Dioki koji vrijedi manje od nula kuna?
Kupuje vrijeme jer on najbolje zna štoje on sve u Diokiju radio.

Koliko vrijedi Dioki?
Knjigovodstvena vrijednost u 3q bit će negativna, dakle vrijedi manje od nula kuna.

Koliko će vrijediti za par godina AKO se ostvare svi planovi, tko zna. Ali ako nešto danas vrijedi MANJE od nula kuna, a budućnost je neizvjesna, onda je potpuno suludo to isto danas kupovati za 20, a kamoli 30, 40 ili 80 kuna.

lebovski a i drugi

zašto stalno spominjete "kupuje vrijeme" , ma ako ga do sada tj do prije pola godine nije kupio i napravio tj po vašem zamuljao tragove neznam čega, nebude ih ni sada prikrio ni dobio ništa s otezanjem, prije sam za tezu da ovo nekog vraga i vrijedi kad se toliko odupire da sve prepusti, a što se tiče našeg đenerala ( mog suborca) i njegovog preuzimanja okačite mačku o rep to mu je omogučeno jel je nepravedno služio u hagu ali nije mu bilo dosta što je imao prednost i nego bi još i "buzašto" a kanađani su mogli samo sanjat takve uvjete, ali morali su biti tu da bi bilo sve transparentno, ma previše meljem izači će kad tad sve na vidjelo

pepe7

Citiram sindikalce:

Sent: Wednesday, October 26, 2011 2:38 PM
Subject: Informacija radnicima – 26.10.2011.
SAMOSTALNI SINDIKAT EKN HRVATSKE – PODRUŽNICA DIOKI,
SINDIKAT RADNIKA PETROKEMIKALIJA I PLASTIČNIH MASA,
RADNIČKO VIJEĆE DIOKI

INFORMACIJA RADNICIMA – 26.10.2011.

Poštovani, upravo smo primili kopiju ovjerene specijalne punomoći kojom većinski vlasnik opunomoćuje odvjetničko društvo Hanžeković i partneri iz Zagreba da u njegovo ime donese potrebite odluke kako bi omogućili provedbu programa restrukturiranja Dioki grupe kako je to i predviđeno od strane vjerovnika već ljetos usvojenim planom.

Već ranije danas je, temeljem inicijative sindikata EKN-a zakazan sastanak predstavnika sindikata Diokija i Dine u uredu državnog tajnika za petak u 10,00 sati. Planirano je da se tada utvrdi hodogram aktivnosti kojemu je kraj bio stečaj jer do tada nismo imali ovjerenu punomoć.

Kako su ovo novi momenti sada se angažiramo, kako sindikati tako i uprava da se za već dogovoreni sastanak promjeni dnevni red i raspravi mogućnost provedbe programa restrukturiranja.

Za to je presudan stav naših vjerovnika te se stoga predlaže državnom tajniku da na sastanak pozove vjerovnike ali i opunomoćenika većinskog vlasnika.

Prilika je da u petak postignemo dogovor oko naše budućnosti a mi smo i nadalje optimisti jer vjerujemo u tvrtku i radnike.

još jedna teatralna predstava od strane ROBERTA JEŽIĆA I UPRAVE. OČIGLEDNO JE DA JE VREMENA SVE MANJE. NASTAVLJA SE KUPOVINA VREMENA od strane R.J , A SINDIKATI SU NAJAVILI STEČAJ. pa naravno da je morao nešto napraviti. ježić se ne želi odreći vlasništva ili udjela u lng terminalu tj , plinskom biznisu koji je izdvojen iz imovine dina petrokemije , koja grca u dugovima. laži i obmane , tako bi ja to nazvao !. zašto? PA ZAR R.J TO VEĆ NIJE MOGAO PODPISATI , DA JE MISLIO ??? NE ON JE ANGAŽIRAO ODVJETNIČKI URED , KOJI ĆE SE MISLITE SAMO PODPISATI U NJEGOVO IME … HAHAHA . JA VAM KAŽEM ( OPET SLIJEDE DUGI PREGOVORI ) treba izdržati do izbora, jer to je za njega slamka spasa od hdz-a ili sdp-a. pokrene li se stečaj ježiću opet slijeduje zatvor , zašto? zbog štetnog poslovanja ( ima tu još kriminalnih radnji -izvlačenje novca iz firmi, pranje novca , pronevjereni podatci poslovanja … itd. ko je u toku znat će o čemu pričam. ali pošto je sva odgovornost tj krivnja na upravi RJ NIJE KRIV… A SAD JA VAS PITAM ,TKO ĆE OD TE UPRAVE ( koja je samo ispunjavala JEŽIĆEVE NAPUTKE ), dakle tko će za njega ići u zatvor ??? NITKO ! POČET ĆE PJEVATI KAO SLAVUJI , SAMO DA SPASE SVOJU KOŽU . A ONDA ĆE PASTI CIJELA TA GARNITURA POLITIČARA, I KVAZI BIZNISMENA KOJI SU SE DEBELO NAJELI KOLAČA. NEKI ĆE MOŽDA REĆI DA MLATIM PRAZNU SLAMU , vidjet će mo uskoro. planiranje tOG RESTRUKTURIRANJA BI SE MOGLI JAKKKOOO OTEGNUTI ! KAKO ĆE TE ŽIVJETI BEZ PRIMANJA I KOLIKO DUGO , A ONI IMAJU VREMENA PREGOVARATI. sretno nam svima ali BEZ STEČAJA NEMA RJEŠENJA.

New Report

Close