A ako radnici misle da ce im stecaj pomoc onda su stvarno ovce . Pa sta nije dovoljan primjer Đakovstina .
Lako sindikati vode stado ovaca
Stečaj će pomoći utoliko što više radnici neće biti primorani dolaziti svaki dan, a bez plaće. Bolje i otkaz odnosno likvidacija tvrtke od rada bez plaće. Da dobijemo otkaz barem bi dobivali nešto sa burze. Ovako jedino što dobijamo su kamate, obavijesti i opomene.
[/quote]
Šta to znači?
[/quote]
jučer gledao u tom smjeru ,samo domaći ribari u barkicama
[/quote]
A danas?
[/quote]
Bit će da je došao uzeti etilen iz spremnika, da se može struja do kraja ugasiti???
Ovo se nekome namjesta jeftina kupnja ovog drustva to je moje misljenje . Nebih se cudio i da se neki general opet pojavi . Sve preko sindikata koji su korumpirani kao nekad u americi . Mafija tamo mafija vamo .
Koliko se meni cini ovdje sve ide po planu – Jezicevom. A jos vrlo malo vremena treba proci pa ce tek onda biti kuknjave. I za dionicare i za radnike, doduse dionicari su vec neko vrjeme u losoj situaciji, a svakim danom sve losijoj. (uostalom kao i radnici, ali kao da to ne shvacaju)
A ja sum načuo da je neki brod usidren pred Dinom.
E sad ako je to točno…..je li bi to značilo da će se krenuti raditi?
Da nije Titanic?
sutra slijedi odbijanac
zašto i koliko?
Bit će da je došao uzeti etilen iz spremnika, da se može struja do kraja ugasiti???
Navodno kemikalac…
Da nije VCM za Italiju?