po danasnjoj cijeni izgleda da ima onih koji vjeruju u tu vijesti.
kako bilo da bilo, pred DIOKijem je svijetla buducnost
saško, još si s nama u dioki-u?
Koja firma? Nekako ne vjerujem u tu priču.
Nije državana, a mislim da se radi o ENONERG-u.
sasko:
”
po danasnjoj cijeni izgleda da ima onih koji vjeruju u tu vijesti.
kako bilo da bilo, pred DIOKijem je svijetla buducnost
”
saško, još si s nama u dioki-u?
vratio se nakon kratkog predaha danas. ako ce biti jos jeftinog DIOKija malo cu jos ovaj tjedan podebljati poziciju. vidim da je interes na ovim prilicno velik, a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna. lako ce se tu stvoriti i dobit kad za to dodje vrijeme…
Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon…
Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]
Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon… Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]
[smiley2]
Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon… Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]
nemam ni ja straha. Jel ima itko prosvijetljeniji da prokomentira ovaj MACD što presijeca EXP, i općenito cijeli graf.
Treba nekako reći Ježiću da se čuva ekipa sa poslovnog. [smiley2][smiley1]
Sasko, objasni mi šta si ovim mislio:
…. a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna…..???
[smiley11][smiley7][smiley11]
joj, kak mi je danas milo pri sercu….
Treba nekako reći Ježiću da se čuva ekipa sa poslovnog. [smiley2][smiley1]
Sasko, objasni mi šta si ovim mislio:
…. a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna…..???
tocno ono sto pise… [smiley1]
Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo.
Daj šalabahter.[smiley2]
Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo. Daj šalabahter.[smiley2]
A baš ga cjepidlačiš… [smiley2]
Kolega Sasko je vjerojatno mislio (neka me ispravi ako griješim) na FI u kojem stoji da su prihodi Diokija bili 1,2 milijarde kuna u protekloj godini.
Peti su najveći izvoznik u Republici Hvatskoj, a njenom dionicom se trguje ispod nominale.
Znam da postoje i drugačija viđenja sadašnje cijene, ali i ovo gore spomenuto su činjenice. [smiley11]