DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po danasnjoj cijeni izgleda da ima onih koji vjeruju u tu vijesti.
kako bilo da bilo, pred DIOKijem je svijetla buducnost

saško, još si s nama u dioki-u?

Koja firma? Nekako ne vjerujem u tu priču.

Nije državana, a mislim da se radi o ENONERG-u.

sasko:

po danasnjoj cijeni izgleda da ima onih koji vjeruju u tu vijesti.
kako bilo da bilo, pred DIOKijem je svijetla buducnost

saško, još si s nama u dioki-u?

vratio se nakon kratkog predaha danas. ako ce biti jos jeftinog DIOKija malo cu jos ovaj tjedan podebljati poziciju. vidim da je interes na ovim prilicno velik, a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna. lako ce se tu stvoriti i dobit kad za to dodje vrijeme…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon…

Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]

La vita e bella!

Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon… Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]

[smiley2]

Cayman, Sasko, Kamenac, S. Baracuda, Posejdon… Uz ovakvu ekipu u vlasničkoj strukturi Diokija za ovu dionicu uopće nemam straha!!! [smiley2]

nemam ni ja straha. Jel ima itko prosvijetljeniji da prokomentira ovaj MACD što presijeca EXP, i općenito cijeli graf.

Pessimism Is Your Friend

Treba nekako reći Ježiću da se čuva ekipa sa poslovnog. [smiley2][smiley1]

Sasko, objasni mi šta si ovim mislio:
…. a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna…..???

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

[smiley11][smiley7][smiley11]
joj, kak mi je danas milo pri sercu….

hate red

Treba nekako reći Ježiću da se čuva ekipa sa poslovnog. [smiley2][smiley1]

Sasko, objasni mi šta si ovim mislio:
…. a nema puno firmi na nasem marketu da im je prodaja skoro na 2 miljarde kuna…..???

tocno ono sto pise… [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo.
Daj šalabahter.[smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ne znam. Trudim se, ali ne ide. Matematika mi je uvjek išla. Logika isto. Ali ovaj put sam zapeo. Daj šalabahter.[smiley2]

A baš ga cjepidlačiš… [smiley2]
Kolega Sasko je vjerojatno mislio (neka me ispravi ako griješim) na FI u kojem stoji da su prihodi Diokija bili 1,2 milijarde kuna u protekloj godini.
Peti su najveći izvoznik u Republici Hvatskoj, a njenom dionicom se trguje ispod nominale.

Znam da postoje i drugačija viđenja sadašnje cijene, ali i ovo gore spomenuto su činjenice. [smiley11]

La vita e bella!

A protiv cinjenica mozes samo spekulacijama[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close