DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Negdje sam komentirao da se trend mogao okrenuti u petak ili u ponedjeljak. Signali su prilicno jasni. Probijen donji boolinger, Slow stochastic, ROC i RSI se okrecu, Fast Stochastic se okrenuo vec u cetvrtak, jos samo kad bi MACD dao zeleno svijetlo… vidjet cemo sutra. [smiley2]

Mislim da će se i dalje ova dionica kupovati potiho s obzirom da će se (izgleda) opet kasniti sa objavom lokacije. Možda čekaju da Općina Omišalj sredi katastarski plan (do veljače), ali koliko vidim sve upućuje da bi Dioki mogao doživiti sudbinu Lkri-a. Što vi mislite o tome?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

S. Baracuda
“Mislim da će se i dalje ova dionica kupovati potiho s obzirom da će se (izgleda) opet kasniti sa objavom lokacije. Možda čekaju da Općina Omišalj sredi katastarski plan (do veljače), ali koliko vidim sve upućuje da bi Dioki mogao doživiti sudbinu Lkri-a. Što vi mislite o tome?”

Jako mi se sviđa vaš način razmišljanja. [smiley2]

La vita e bella!

Mislim da će se i dalje ova dionica kupovati potiho s obzirom da će se (izgleda) opet kasniti sa objavom lokacije. Možda čekaju da Općina Omišalj sredi katastarski plan (do veljače), ali koliko vidim sve upućuje da bi Dioki mogao doživiti sudbinu Lkri-a. Što vi mislite o tome?

hehe …to bi bilo lijepo , kad se vec nisam ukrcao u lkri , bar da se ovdje povezem [smiley1]

DIOKI će biti zlatna koka krajem godine za imatelje dionica. [smiley1]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

DIOKI će biti zlatna koka krajem godine za imatelje dionica. [smiley1]

He!
Upravo gledamo u malog pilića koji će prerasti u zlatnu koku!!! [smiley2]
Piju-piju-piju-piju! [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

LNG ziher ide u Omišalj tako da mislim da nema bojazni… Jedna nasa firma, drzavna, je radila studiju utjecaja na okolis i doslo se do zakljucka da Plomin ziher otpada kao moguca destinacija.

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

Koja firma? Nekako ne vjerujem u tu priču.

po danasnjoj cijeni izgleda da ima onih koji vjeruju u tu vijesti.
kako bilo da bilo, pred DIOKijem je svijetla buducnost

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Vjerovao ti ili ne kolega…vrijedost ove dionice ce rasti…hoce li to biti danas ili za mjesec dana i nije bitno…
Ali mi se cini da ovoga casa netko zna vise…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

the profa: ” DIOKI će biti zlatna koka krajem godine za imatelje dionica. [smiley1] ” He! Upravo gledamo u malog pilića koji će prerasti u zlatnu koku!!! [smiley2] Piju-piju-piju-piju! [smiley2][smiley2][smiley2]

DIOKI je odavno bio mali pilić. Sada je koka, samo još ne zlatna. Kako bi neki rekli. Strpljen, spašen.
[smiley2]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

opravlja se, skok od +7,3%, nije lose.
samo tako jer mi je zena upucala svu svoju lovu u ove ‘papire’
🙂

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

New Report

Close