prodaja se povlaci prema gore
Zar nisi rekao jučer da ćeš postaviti na XXX i da te nema?
Insajderu – u Zagrebu 30kV na Krku 110kV.
eto veselja na diokiu 🙂
A u Diokiju – kakvo je stanje’
Gubite vrijeme na dokazivanje, rast dionice je u nečem drugom…
U čemu?
postavio se jesam na prodaju po xxx, znaci li to da nesmijem da komentiram, sada ocekujem ekipu koja ce drukat prema dolje zbog toga sto nisu kupili ili zbog straha prodali- moje misljenje
MFC se do kraja rujna zvao Terra Nova Royalty Corporation, a iako je riječ o tvrtki nepoznatoj na ovim prostorima, ona je izlistana na burzi u New Yorku. Zasad nitko ne može znati što će u konačnici odlučiti predstavnici kanadske kompanije iako su navodno njihove namjere da uđu sa 20 milijuna eura vrijednom financijskom injekcijom u Dioki vrlo ozbiljne. Terra Nova je navodno već poslovala s Diokijem te joj posrnula hrvatska tvrtka nije nepoznanica. Kanađani su već nekoliko dana u Zagrebu
U čemu?
[/quote]
A možda u dubinskom …
A možda i u tom što je ovo već drugi ( MCF Industrial ) i ne zadnji zainteresirani…..
A možda i što je BVPS za DIOK-R-A oko 190 kuna po dionici….
Šta misliš – ima li bolje prilike na ZSE?
mozda je i ovaj seik sto je zainteresiran za lng u vezi sa terra novom ipak oni se bave i bankarstvom te racunovodstvom, s obzirom da covjek ima 3000 milijardi dolara mozda i oni vode neke njegove investicije- moje misljenje
Jucer sam se cuo sa Robertom, i kaze da bi mozda mogla ona opcija proci po 0,01 lipu, ali da bi i ja trebao obaviti dubinsko snimanje [proud].
Vidjet cemo sto ce moj tim strucnjaka reci, pa cu vas obavjestiti
mozda je i ovaj seik sto je zainteresiran za lng u vezi sa terra novom ipak oni se bave i bankarstvom te racunovodstvom, s obzirom da covjek ima 3000 milijardi dolara mozda i oni vode neke njegove investicije- moje misljenje
od tebe stalno iste navlakačke spike: malo adris, malo šeici i slične gluposti!
http://wikileaks.org/cable/2009/08/09DOHA495.html
Ide to svom početku.
No zašto se kasnilo ostati će tajna!