Nece tu biti ni dubinskog ni povrsinskog ni nikakvog snimanja. Ovdje ce samo biti slijedece:
Kupnja : 4000 kom Diok x 1 kn
Barem od strane mene.
Uskoro cijena i situacija kao kod Magme.
Evo tko zeli moze mi prodato 4.000 kom. Nalog ceka
Hvala
na 1 kn ne vjerujem, ali po 10 kn već da!
Ko veli, da se ne radi dubinsko snimanje.
Jučer je Jr ( ali ne onaj iz Dallasa ), vodio Kanađane do jezera.
Vodostaj nije visok, ali na nekim mjestima, ima i dubine.
Nadam se, da će i to pomoći.
Računi me već duuugo kolju.
E pur si move
To je ono sto se MORA odigrati u doslovno sljedecih nekoliko dana i TO je ono sto odlucije sta ce biti sa dionicom i tvrtkom. Tako da mi primjenjivanje bilo kakvih analiza nema nikakvog smisla.
To što ti kažeš da će se odigrati čini mi se da se već odigralo!
Jer tko bi ti dao 20 milijuna eura ako nije dobro upoznat s situacijom te dobro pozna poslovanje i perspektivu kompanije?
Model Uprave i Ježića je dobio podršku i od strane Vjerovnika i od strane Terra Nove.
A i Ježić je već jučer donio neke izmjene u Upravi NL-a pa se očito sprema i druga faza – prodaja neoperativne imovine, a ona je itekako jaka poluga za otplate potraživanja i budućih investicija na Žitnjaku i Krku.
Pa da tu neoperativnu imovinu prodaju u pol cijene mogu zatvoriti financijsku konstrukciju na rekonstrukciju i kogeneraciju na Žitnjaku i PVC na Krku. A leži i neiskorišten dugoročni kredit EIB-a.
Puno je investirano u Dina Petrokemiju, puno je investirano na Žitnjak i uz rjršenje odnosa s HEP-om i Inom Dioki može postati i konkurentan i visokoprofirabilan.
Nisam spomenuo LNG ali spomenuo ga je Al-Thani – Qatar je i dalje zainteresiran za Krk i to im je na vrhu liste ulaganja.
Jer tko bi ti dao 20 milijuna eura ako nije dobro upoznat s situacijom te dobro pozna poslovanje i perspektivu kompanije?
Želiš reći da je 20 mil. eura već leglo na račun???
… ili opet "mašta radi svašta" …
Po mom skromnom mišljenju direktorica Novog lista Nataša Mijačika je vjerojatno smjenjena jer je potpala pod opću klimu kriminalizacije vlasnika i DIOKI-a, a i prve najave novoimenovanog direktora o potrebi smanjenja broja radnika i njihovih primanja može biti itekako znakovito!
Po mom skromnom mišljenju direktorica Novog lista Nataša Mijačika je vjerojatno smjenjena jer je potpala pod opću klimu kriminalizacije vlasnika i DIOKI-a, a i prve najave novoimenovanog direktora o potrebi smanjenja broja radnika i njihovih primanja može biti itekako znakovito!
[/quote]
da je leglo, vjerojatno bi otislo vjerovnicima jer je racun blokiran, ne? jedino ako nije leglo na neke privatne racune.
[/quote]
Maštovit je Savo izgleda da sanja samo DIOKI,lipi snovi bar 20% od svega ovog da se ostvari bilo bi lipo,…ali mogu samo reći bem ga kad će više plaća za 8mjesec ,šta oni misle više [angry] [cry]
Eto malo još ulja na vatru…
‘Taj isti Slavko Linić i dan danas tvrdi kako je Ježić jedan super čovjek. Možda prema njemu i jest, ali sumnjam da bi se radnici koji nisu dobili plaće s tim složili. Možda prema njemu i jest, jer mu je jahticu prodao ispod cijene, a na toj jahtici je Slavko ljetovao i godinama prije…’
više na:
http://komentar-dana.net/2011/10/200-000-na-putu-pravde/
Evo me ekipo, Imate ponudu pa se iskrcajte dok jos mozete i po toj cijeni koju nudim.
Hvala
pa trebao si odmah staviti da kupjes 3 milje i nesto dionica, mozda i jezc zagrize, nikad ne znas 😉