DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blago nama s "jakom" drzavom? obozavam kada vlada u ime 5 milijuna gradjana prodaje komplekse vrijedne milijardu dolara. takodjer mi je "omiljen" termin "strane investicije", a sto je s domacim investicijama? tko je u socijalizmu gradio tvornice i hotele? kome se prodaju strateske firme, znalcima? kako to da OKI nije prodan DOW-u buduci da su ga oni gradili zajedno s INA-om? kad cemo pokrenuti hrvatsku vlastitim investicijama? koliko gradjani RH imaju depozita na racunima? pa mogli bismo preuzeti i dioki i podravku od fondova, jezica i cudesa. samo onda treba imati jaku upravljacku strukturu. Sto je bilo s prodajom tri brodogradilista u ime 5 mil ljudi jednoj osobi :-)? dankec odustao? vise mu se isplati ganjati svoje zaposlenike po sudovima :-).

Nece tu biti ni dubinskog ni povrsinskog ni nikakvog snimanja. Ovdje ce samo biti slijedece:
Kupnja : 4000 kom Diok x 1 kn
Barem od strane mene.
Uskoro cijena i situacija kao kod Magme.
Evo tko zeli moze mi prodato 4.000 kom. Nalog ceka
Hvala

gap se popunio sad ce mo vidit

pepe7

hoće li se sada ispraznit?

Možda je plaćica sjela!
To je dio dogovora svih strana – da ne uplaše kupca!
Čudi me kako HEP nisu smekšali – keoz katastrofalan tarifni sustav popalili su milijarde gospodarstvu.
A ministar se i dalje nećka – očito to nije njegova domena.
Ali ako nešto ne poduzme sve će se razbježati iz HR!

Nece tu biti ni dubinskog ni povrsinskog ni nikakvog snimanja. Ovdje ce samo biti slijedece:
Barem od strane mene.
Hvala

Zašto si tako brzo odustao?

kakva neizvjesnost, evo sutra cu postavit svoje dionice na prodaju na xxx, pa kada kazu cijenu da me se pokupi jel nemam komp u firmi trenutno [yawn]

ne mari za male stvari i ostat ce male

krivi smajlic [wink]

ne mari za male stvari i ostat ce male

[/quote]

ovo je samo bila dobronamjerna informacija, ol ok

pepe7

Možda je plaćica sjela!
To je dio dogovora svih strana – da ne uplaše kupca!
Čudi me kako HEP nisu smekšali – keoz katastrofalan tarifni sustav popalili su milijarde gospodarstvu.
A ministar se i dalje nećka – očito to nije njegova domena.
Ali ako nešto ne poduzme sve će se razbježati iz HR!
[/quote]

Plaćica za kolovoz bi napokon i zaista vrlo skoro mogla sjesti, ali to ni u kom slučaju neće biti znak skorog oporavka nego samo (moram priznati) "razumijevanja i brige" gospode iz Vlade, naravno uključujući i sve vjerovnike.

Početak oporavka će označiti uplata dogovorenog iznosa (15 mil. eura) sa strane Terra Nova corp., koji je neophodan za pokretanje proizvodnje.

Osobno nisam siguran da će se najavljeno realizirati, ali s druge strane zbog niza nepovoljnih okolnosti koje su se u posljednje vrijeme "slomile" na poslovanju DIOKI-a mislim da su ovakve poslovne prilike za svjetske poduzetnike prava rjetkost!

@Savo,
što se tiče HEP-a 100% si u pravu. Čudi me da nisu bar u predizborne svrhe spustili tarifu …

Barem od strane mene.
Hvala

Ja cu ti ih prodati za 50 kn i smatraj da si dobro prosao .

[/quote]

ovo je samo bila dobronamjerna informacija, ol ok
[/quote]

IMO, sve te analize nemaju previse smisla na burzi gdje par ljudi vedri i oblaci, a pogotovo na dionici poput diokia. Mislim, imas Filipovica koji izlazi valjda vec 2 godine i od tada tu nema nekih većih pozitivnih skokova. S druge strane trenutno imamo tri opcije:

– ulazak Terra Nove – veliko pitanje sta i kako i pod kojim uvijetima i kako ce se to uopce reflektirati na dionicu i koliko je to uopce vjerojatno.

– ulazak vjerovnika u vlasnistvo – neki pojedinci bacaju vrlo optimisticne procjene uz ovo tj cijenu dionice, osobno ne bih se bas kladio u to, prije suprotno

– stecaj – svaki komentar suvisan

To je ono sto se MORA odigrati u doslovno sljedecih nekoliko dana i TO je ono sto odlucije sta ce biti sa dionicom i tvrtkom. Tako da mi primjenjivanje bilo kakvih analiza nema nikakvog smisla.

New Report

Close