DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo vi radite – ostalo će obaviti MFC.
Bit će puno bolje nego na Belju!

Ajde molim Vas kolega Sava, ovako se vec dugo nisam nasmijao.
[thumbsup]

Kada je Dina Petrokemija poslovati kao zaseban entitet imovina joj je bila praktički na nuli!

[/quote]

Misliš na knjigovodstvenu ili procjenjenu vrijednost???

Kada ti odgovara koristiš knjigovodstvenu, a samo u postu prije naglašavaš razliku između knjigovodstvene i procjenjene vrijednosti!
Dakle kako ti odgovara u kojoj prilici!
Pokušavaš li to demantirati sve što si godinama pisao da bi obranio nešto neobranjivo????
Koliko vrijedi Kijac nekretnine d.o.o., Ćuf d.o.o., perspektiva sa izgrađenim LNGE terminaloma )koji je po tebi već gotova stvar), infrastruktura ….

DIOKI i DINA su tvrtke koje imaju dobru zajedničku perspektivu pod uvijetom da se prepoznaju greške učinjene u prošlosti i poduzme sve (čitaj:"kadrovsko restrukturiranje") da se greške ne ponove.

Kada je Dina Petrokemija poslovati kao zaseban entitet imovina joj je bila praktički na nuli!

[/quote]

Misliš na knjigovodstvenu ili procjenjenu vrijednost???

Kada ti odgovara koristiš knjigovodstvenu, a samo u postu prije naglašavaš razliku između knjigovodstvene i procjenjene vrijednosti!
Dakle kako ti odgovara u kojoj prilici!
Pokušavaš li to demantirati sve što si godinama pisao da bi obranio nešto neobranjivo????
Koliko vrijedi Kijac nekretnine d.o.o., Ćuf d.o.o., perspektiva sa izgrađenim LNGE terminaloma )koji je po tebi već gotova stvar), infrastruktura ….

DIOKI i DINA su tvrtke koje imaju dobru zajedničku perspektivu pod uvijetom da se prepoznaju greške učinjene u prošlosti i poduzme sve (čitaj:"kadrovsko restrukturiranje") da se greške ne ponove.
[/quote]

Ma ništa ti ja tu ne mutim – moralo je doći do usklađenja knjigovodstvene i procjenjene vrijednosti koja je bila oko 110 milijuna maraka veća. To lijepo vidiš u Reviziji Polimera.
Pročitaj FY Dina Petrokemije za 2010. godinu. Knjigovodstveno je sve usklađeno s povjesnim cijenama a u tekstu ti se navodi da je u funkciji imovina vrijedna 930 milijuna kuna.
Dakle opet po povjesnim cjenama iz 1980-ih godina.

Vidjeti ćeš nakon dubinskog snimanja!
Na Žitnjaku se popriličito dimi!
Jesu li rješeni odnosi s HEP-om – ako su svi prihvatili ne može HEP biti prepreka.

Jesu li rješeni odnosi s HEP-om – ako su svi prihvatili ne može HEP biti prepreka.

tako se dimi već mjesec dana, kad nestane crnog dima onda se možete nadati da nešto radi

sve mi se čini da i ako hep odblokira da radnici neće pokrenuti pogone dok se određena dugovanja ne podmire, pa da podsjetim:

plača za 08. mjesec
plača za 09.mjesec
skoro cijela plača od prošle godine
dio regresa od ove godine (dio dobili u bonovima!!!)
i ako se ne varam božićnica od prošle godine

e sad većina radnika ima kredite koje nemogu vračati, banke će uredno naplatiti kamate i opomene, vrlo vjerojatno će mnogima smanjiti dopuštene minuse,

a hoče li radnici dobiti kakve kamate na sva ta silna dugovanja?

minimum što bi radnici trebali dobiti je zadnje dvije plače odmah, a ostatak kroz 15ak dana, ni to nebi bilo pošteno ali dobro

tako se dimi već mjesec dana, kad nestane crnog dima onda se možete nadati da nešto radi

sve mi se čini da i ako hep odblokira da radnici neće pokrenuti pogone dok se određena dugovanja ne podmire, pa da podsjetim:

plača za 08. mjesec
plača za 09.mjesec
skoro cijela plača od prošle godine
dio regresa od ove godine (dio dobili u bonovima!!!)
i ako se ne varam božićnica od prošle godine

e sad većina radnika ima kredite koje nemogu vračati, banke će uredno naplatiti kamate i opomene, vrlo vjerojatno će mnogima smanjiti dopuštene minuse,

a hoče li radnici dobiti kakve kamate na sva ta silna dugovanja?

minimum što bi radnici trebali dobiti je zadnje dvije plače odmah, a ostatak kroz 15ak dana, ni to nebi bilo pošteno ali dobro

[/quote]
Ti si stvarno virtuoz. [lol]

malo me ovi postovi zainteresirali oko rashoda osoblja!!!
čini mi se da plate zaposlenika tu nisu upitne!!!
možda menađerske da!!!
obzirom da diki cvate vjerojatno su ih i zaslužili

sava misli pod "dimi se"da nesto radi
NE DRAGI SAVO NERADI NIŠTA
jedino se dimi tamo kud ježić sa kanađanima hoda (danas po žitnjaku)

hej ekipa , nije me bilo neko vrijeme. ima li kakvih informacija , KAD ĆE PLAĆA ?

samo neka setaju dobro im je za zdravlje, s obzirom da je r.j. u ovom biznisu preko 15god, mislim da im on moze reci dosta toga sta se planira i to strucno, zanima me samo cijena dionice

ne mari za male stvari i ostat ce male

samo neka setaju dobro im je za zdravlje, s obzirom da je r.j. u ovom biznisu preko 15god, mislim da im on moze reci dosta toga sta se planira i to strucno, zanima me samo cijena dionice

Može im reć kako naparkirat jedrilicu na rikverc…

Cijenu dionice u preuzimanju će odrediti vrijednost imovine.
Prema knjigovodstvenim cijenama u Dinu Petrokemiju je kod izgradnje uloženo oko 1,350 milijardi kuna ili oko 375 milijuna maraka!
Na Žitnjaku je to iznosilo 1,470 milijardi kuna ili oko 410 milijuna maraka!
Dakle ukupno oko 800 milijuna maraka ili današnjih 400 milijuna eura.

Vrijednosti su vrlo visoke pa se pitam da li to MFC radi dubinsko snimanje za sebe ili za nekog trećeg.

http://www.vecernji.hr/biznis/dobri-amerikanci-bjeze-zeljezare-dok-se-vlada-sepuri-forumu-clanak-334738

Ministar ne zna riješiti pitanje cijene iako se to riješi za 5 minuta bez da bi AZTN imalo primjedbi.

@predragm

Kemikalije su se u knjigovodstvu vodile po cijeni od oko 11-12 milijuna kuna – prodane su JNAF.u za 10x veću cijenu!!!!!

Bit će vrlo interesantan i poučan rezultat dubinskog snimanja!

@lebovski

Pogledaj tko je sve bio na Adris cup-u – nešto je i skiper napakirao u Rovinj.
Pravi mali summit!

New Report

Close