DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ko¨s vragom tikve sadi o glavu mu se razbijaju . [pray]

Čermaku se ulaganje u Dioki ne isplati

Crodux plin, u vlasništvu umirovljenog generala Ivana Čermaka, odustao je od ulaska u vlaništvo Diokija, tvrtke za proizvodnju plastičnih masa i petrokemikalija, u vlasništvu tajkuna Roberta Ježića. Iz Diokija su rekli da nemaju nikakvih informacija o Croduxovom odustajanju, te da nisu primili nikakvu ponudu za kupnju udjela.

Crodux plin je zaključio da u uvjetima postojećih vlasničkih odnosa, odnosa s vjerovnicima, nedostupnosti relevantnih podataka o pravnom, financijskom i poslovnom stanju te trenutnim kretanjima na tržištu, nema elementarnih uvjeta za takvu investiciju te se zbog toga, sve dok takve okolnosti traju, ne namjerava u nju upuštati, stoji u priopćenju Croduxa koje je potpisao predsjednik Uprave Ivan Čermak.

Inače, HEP je za danas najavio obustavu isporuke struje zbog Diokijeva nepodmirenog duga, no od toga je zasad odustao, kažu u Diokiju. Diokiju su blokirana oba poslovna računa, 850 radnika ne može primiti plaću, a svi pogoni trenutno stoje.

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=119

Zbog ovoga je trebao 20% rasti!!!

Muči ga vlasnička struktura – a ne tako davno Ježić je izjavio….Vlasnička struktura je ČVRSTA i NEUPITNA!

Sabor skinuo imunitet Sanaderu – optužnica u aferi Ina – Mol je javna!

Taj Ježić je ko mačka sa sedam života. Dok je Čermak okolo pregovarao, skiper je dobio na vremenu, tri dana po svijetu tražio strateškog partnera i izgleda uspio. Kako mi javljaju, navodno se radi o Terra Nova Royalty Corporation, tvrtka iz Vancouvera izlistana na NYSE. To je glavni razlog Čermakovog odustajanja. Ovi iz Diokija uglavnom znaju.

Ponavljam ponovno kao u skoli.
Ovakav spin jos niste vidjeli!!!!!!

Preduhitrili ste me kolega Oportunist, ali svaka cast na inf.!!!!!

Taj Ježić je ko mačka sa sedam života. Dok je Čermak okolo pregovarao, skiper je dobio na vremenu, tri dana po svijetu tražio strateškog partnera i izgleda uspio. Kako mi javljaju, navodno se radi o Terra Nova Royalty Corporation, tvrtka iz Vancouvera izlistana na NYSE. To je glavni razlog Čermakovog odustajanja. Ovi iz Diokija uglavnom znaju.

ti si vjerovatno kupio na 65 pa sada dizes ahahaha

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Ta firma od danas nosi novo ime: MFC Industrial Ltd.

http://www.prnewswire.com/news-releases/terra-nova-announces-name-change-to-mfc-industrial-ltd-and-new-trading-symbol-130790013.html

Nema tu potrebe za dizanjem kolega poradi
1. Dioki nece u stacaj zbog IZBORA / znaci min. jos 4 mjeseca za povuci potegni /
2. Ako je sve spremno za bankrot, pa zasto se i ostala ekipa ne iskrca i pokupi barem malo onoga sto im ostaje prije stecaja ????????
3. Tko se sjeca zdenke 2005 g???? Trgovalo se s njom kada je bila pred stecajem, u postupku stecaja i to po 75kn, a danas zdenka rastura nakon stecaja
4. itd….
5. itd….

Nema potrebe za daljnjim pisanjem, jer vi kolega ionako samo ste u ulozi promatraca!

I sada bi kao trebalo rasti 200& – ništa se nije promjenilo u kompaniji i kad je cijena rasla i kada je padala!
Kompanija ima svoju vrhunsku vrijednost – raspitaj se malo kod stručnjaka u tom businessu.
Ako Ježić ne želi ni vidjeti ni čuti Djuru nego mu se pismeno obraća – onda znaš da su sve negativne špekulacije neutemeljene.

I šta zanči Ježićeva izjava da je vlasnička struktura ...čvrsta i neupitna?
I šta znači Čermakova izjava da …u uvjetima postojećih vlasničkih odnosa…..
Kakvi su to vlasnički odnosi u kojima bi se on s svojih 100 milijuna eura osjećao kao crkveni miš!

I sada bi kao trebalo rasti 200& – ništa se nije promjenilo u kompaniji i kad je cijena rasla i kada je padala!
Kompanija ima svoju vrhunsku vrijednost – raspitaj se malo kod stručnjaka u tom businessu.
Ako Ježić ne želi ni vidjeti ni čuti Djuru nego mu se pismeno obraća – onda znaš da su sve negativne špekulacije neutemeljene.

Kakvi su to vlasnički odnosi u kojima bi se on s svojih 100 milijuna eura osjećao kao crkveni miš!
[/quote]

Ja sam probao nekoliko vrsta droge. Većina ih je bezveze, neke su zabavne.
Al gdje se može nabavit ova na kojoj ste vas dvojica?

Čermaku se ulaganje u Dioki ne isplati

Crodux plin, u vlasništvu umirovljenog generala Ivana Čermaka, odustao je od ulaska u vlaništvo Diokija, tvrtke za proizvodnju plastičnih masa i petrokemikalija, u vlasništvu tajkuna Roberta Ježića. Iz Diokija su rekli da nemaju nikakvih informacija o Croduxovom odustajanju, te da nisu primili nikakvu ponudu za kupnju udjela.

Crodux plin je zaključio da u uvjetima postojećih vlasničkih odnosa, odnosa s vjerovnicima, nedostupnosti relevantnih podataka o pravnom, financijskom i poslovnom stanju te trenutnim kretanjima na tržištu, nema elementarnih uvjeta za takvu investiciju te se zbog toga, sve dok takve okolnosti traju, ne namjerava u nju upuštati, stoji u priopćenju Croduxa koje je potpisao predsjednik Uprave Ivan Čermak.

Inače, HEP je za danas najavio obustavu isporuke struje zbog Diokijeva nepodmirenog duga, no od toga je zasad odustao, kažu u Diokiju. Diokiju su blokirana oba poslovna računa, 850 radnika ne može primiti plaću, a svi pogoni trenutno stoje.

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=119

Zbog ovoga je trebao 20% rasti!!!

Muči ga vlasnička struktura – a ne tako davno Ježić je izjavio….Vlasnička struktura je ČVRSTA i NEUPITNA!

Sabor skinuo imunitet Sanaderu – optužnica u aferi Ina – Mol je javna!

mislim da je to ipak logična posljedica iskrenog domoljublja kojem svjedočimo godinama. Ina postala inica. Dioki postao diokić.

[/quote]
… mene ovo sliči na onu izjavu meštra oćelinku iz velog mista " judi gušta ga slušat a ništa ne razumim" … da se razumimo i ja bi volija da mali dioničari dobiju 190 k po dionici

DAJ PET !!!

New Report

Close