DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iako se postojećem vlasniku nudi 8-10 % o on je tražio 20-25% ode će vjerojatno pasti dogovor negdje između …za očekivat je 15 mil novi dionica… firma ostaje doma, idu investicije … to je ekipa iz iste stranke

Vlasniku se nudi……smiješno do bola!

Pročitajte Zakon o trgovačkim društvima pa onda nudite svoje viđenje i svoje dileme.
Pogledajte i bilancu Dioki dd!
Ponavljam – kapital i rezerve 708 milja kuna – NEREVALORIZIRANO – toliko vrijedimo u STEČAJU – a to je 190 kuna po dionici.

[/quote]
sava"lupeta" ali mi sde čini da ima smisla njegovo lupetanje

[/quote]

Ja kolega ne kupetam – ja iznosim činjenice.
Ne može se kao prvo preuzeti kompanija a da se ne izvrši dubonsko snimanje i revalorizacija imovine!
Ponavljam nije to stočni sajam u Gudovcu.
Dakle – reci ti meni koliko košta 1m2 opremljenog građevinskog zemljišta u nekoj HR poslovnoj zoni.
U bilanci Dioki Grupe 2,7 milijuna m2 takvog zemljišta je 20eura po m2!
Realna cijena je dakle 4x veća!
S koliko su unutra nekretnine – isto tako.
Šta je s koncesijom na luku Sepen.
Šta je s LNG terminalom.

Inače – drugaćiji pristup vodi ravno u Remetinec a Trgovački sud ne smije takve promjene provesti u sudskom registru!

Stoga – HEP-ove i Inine strukture koje rade po političkom diktatu – znaš gdje ih vidim za par mjeseci? U redu za svjedočenje!
Kako može biti direktor HEP-a čovjek koji svoje poteze pravda zaštitom svojih potraživanja a istovremeno mu je na raspolaganj Bilanca Dioki dd iz koje je razvidno da su kapital i rezerve 708 milijuna kuna?

Kolege, ma sto god vi pisali, argumentirali, i podastirali cinjece ik ostalo, jasno je samo jedno da tko nije izasao jucer, morat ce pricekat novi ciklus dobrih ili losih vjesti.

iako se postojećem vlasniku nudi 8-10 % o on je tražio 20-25% ode će vjerojatno pasti dogovor negdje između …za očekivat je 15 mil novi dionica… firma ostaje doma, idu investicije … to je ekipa iz iste stranke

Pročitajte Zakon o trgovačkim društvima pa onda nudite svoje viđenje i svoje dileme.
Ponavljam – kapital i rezerve 708 milja kuna – NEREVALORIZIRANO – toliko vrijedimo u STEČAJU – a to je 190 kuna po dionici.

[/quote]
ova trakavica neče s završiti tako na brzaka
očigledno da ekipa s banskih dvora nežele vidjeti ježiča ali ovaj"hohštapler" je pametniji od njih
nude mu ništa a on ima 75% vlasništva
čiji je adria oil ? popijačev
najnezgodnije je što pogoni stoje dugovi se gomilaju a i radnici nemaju platu pa bi mogli malo krčki most zatvoriti
neznam dali se isključuje struja po najavi danas u ponoč?
danas je skup plastičara možda se potpiše kakav ugovor sa kosookima a možda se nađe strateški partner
a možda kao u jednoj poslovici :možda propadne kraljevstvo,možda umre kralj a možda i konj progovori
[/quote]
bit će zanimljivo kad se postavi pitanje kako je taj hoštapler došao u posjed tih 75% , a kako mi se ćini taj dan je jako blizu . kad se glave počnu kotrljati ne bih se iznenadio da ostanemo bez pola političke scene !

…@ sava… kad spominješ tu imovinu i njezinu vrijednost postavi pitanje kako je dioki kupljen jer zemljište je i 2004 imalo sličnu vrijednost … ode bi bilo bitno da INA uđe u vlasničku strukturu a ne banke.. a što se tiče istraga ja je ne bi zaziva jer dok se to riješi dioki bi moga postati prošlost …. svi smo grešnici a radnicima trebaju plaće to je najbitnije…

DAJ PET !!!

,,cermak-odustaje-od-diokija,,

E ovo je vec sada pravi spin!!!!!

Nije ovo jos sve gotovo. Vidjet cete [cool]

[/quote]

[/quote]

Ja kolega ne kupetam – ja iznosim činjenice.
Ne može se kao prvo preuzeti kompanija a da se ne izvrši dubonsko snimanje i revalorizacija imovine!
Ponavljam nije to stočni sajam u Gudovcu.
Dakle – reci ti meni koliko košta 1m2 opremljenog građevinskog zemljišta u nekoj HR poslovnoj zoni.
U bilanci Dioki Grupe 2,7 milijuna m2 takvog zemljišta je 20eura po m2!
Realna cijena je dakle 4x veća!
S koliko su unutra nekretnine – isto tako.
Šta je s koncesijom na luku Sepen.
Šta je s LNG terminalom.

Inače – drugaćiji pristup vodi ravno u Remetinec a Trgovački sud ne smije takve promjene provesti u sudskom registru!

Stoga – HEP-ove i Inine strukture koje rade po političkom diktatu – znaš gdje ih vidim za par mjeseci? U redu za svjedočenje!
Kako može biti direktor HEP-a čovjek koji svoje poteze pravda zaštitom svojih potraživanja a istovremeno mu je na raspolaganj Bilanca Dioki dd iz koje je razvidno da su kapital i rezerve 708 milijuna kuna?
[/quote]

iskreno se nadam da će doći do tog dubinskog snimanja kojeg drug sava spominje , jer onda bi suprotno njegovom mišljenju na površinu mogla isplivati sva TRULEŽ ! a recimo da je ovo "sajam u gudovcu ", pa zar je vama logično da se stara krava prodaje pod junicu ??? haha . objašnjenje : da je taj novac za restrukturiranje i rekonstrukciju ( na koji se tako često pozivate ) završio gdje je trebao , a ne na tamo nekim računima . danas bi druže savo prodavali junicu a ne UŠMINKANU STARU KRAVU ! pokradene su firme i prevareni su radnici ( koji rade na toj do trajaloj opremi ), koga još treba prevariti ? nemojte me krivo shvatiti , ja zaista vjerujem da te firme imaju potencijal ali , ne sa hoštaplerima lažovima i prevarantima !

http://danas.net.hr/novac/page/2011/09/30/0438006.html?pos=n1

Ako je više puta razgovarao s Ježićem znao je cijenu ali i činjenicu da Ježić NE MOŽE odustati u sporu s JANAF-om i HEP-om!
Moj je zaključak da nije uspio u POSREDNIČKOJ misiji.

Uostalom Ježić je prihvatio sve uvjete iz ponuđenog plana i to je pismeno potvrdio a to se po Zakonu o obveznim odnosima smatra kao potpis Ugovora ili Sporazuma – zašto Ministarstvo ne provede planove koji su prihvaćeni.

ode u stečaj [thumbsup]….190 k po dionici [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

kako su vas majstorski navukli i uvaljali vam dionice DIOK po 60 kn, svaka im čast, nisam vjerojavao da na našoj burzi ima još toliko naivnih ovaca! recite im: "hvala što ste nas tako lijepoošišali i podučili nas kako se gube pare!"
[thumbsup]

Bem ti sunce koliko nekima treba da reagiraju….ovih 471 kom su odmah prodali u 11.36 jer prate..ovi drugi ajme..doje mi slabo kad vidim…

Ako je više puta razgovarao s Ježićem znao je cijenu ali i činjenicu da Ježić NE MOŽE odustati u sporu s JANAF-om i HEP-om!
Moj je zaključak da nije uspio u POSREDNIČKOJ misiji.

Uostalom Ježić je prihvatio sve uvjete iz ponuđenog plana i to je pismeno potvrdio a to se po Zakonu o obveznim odnosima smatra kao potpis Ugovora ili Sporazuma – zašto Ministarstvo ne provede planove koji su prihvaćeni.

[/quote]

A možda je i uspio u misiji?

svaka im cast kad cijena ode previse bace kost, ekipa koja skuplje dobro to radite ja svoje nedam cekam pravu cijenu koja ce uskoro izac na vidjelo, generl nudi 115kn po dionici, zanima me koliko jezic trazi [rolleyes]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close