Vlasniku se nudi……smiješno do bola!
Pročitajte Zakon o trgovačkim društvima pa onda nudite svoje viđenje i svoje dileme.
Pogledajte i bilancu Dioki dd!
Ponavljam – kapital i rezerve 708 milja kuna – NEREVALORIZIRANO – toliko vrijedimo u STEČAJU – a to je 190 kuna po dionici.
[/quote]
sava"lupeta" ali mi sde čini da ima smisla njegovo lupetanje
[/quote]
Ja kolega ne kupetam – ja iznosim činjenice.
Ne može se kao prvo preuzeti kompanija a da se ne izvrši dubonsko snimanje i revalorizacija imovine!
Ponavljam nije to stočni sajam u Gudovcu.
Dakle – reci ti meni koliko košta 1m2 opremljenog građevinskog zemljišta u nekoj HR poslovnoj zoni.
U bilanci Dioki Grupe 2,7 milijuna m2 takvog zemljišta je 20eura po m2!
Realna cijena je dakle 4x veća!
S koliko su unutra nekretnine – isto tako.
Šta je s koncesijom na luku Sepen.
Šta je s LNG terminalom.
Inače – drugaćiji pristup vodi ravno u Remetinec a Trgovački sud ne smije takve promjene provesti u sudskom registru!
Stoga – HEP-ove i Inine strukture koje rade po političkom diktatu – znaš gdje ih vidim za par mjeseci? U redu za svjedočenje!
Kako može biti direktor HEP-a čovjek koji svoje poteze pravda zaštitom svojih potraživanja a istovremeno mu je na raspolaganj Bilanca Dioki dd iz koje je razvidno da su kapital i rezerve 708 milijuna kuna?
Kolege, ma sto god vi pisali, argumentirali, i podastirali cinjece ik ostalo, jasno je samo jedno da tko nije izasao jucer, morat ce pricekat novi ciklus dobrih ili losih vjesti.
Pročitajte Zakon o trgovačkim društvima pa onda nudite svoje viđenje i svoje dileme.
Ponavljam – kapital i rezerve 708 milja kuna – NEREVALORIZIRANO – toliko vrijedimo u STEČAJU – a to je 190 kuna po dionici.
[/quote]
ova trakavica neče s završiti tako na brzaka
očigledno da ekipa s banskih dvora nežele vidjeti ježiča ali ovaj"hohštapler" je pametniji od njih
nude mu ništa a on ima 75% vlasništva
čiji je adria oil ? popijačev
najnezgodnije je što pogoni stoje dugovi se gomilaju a i radnici nemaju platu pa bi mogli malo krčki most zatvoriti
neznam dali se isključuje struja po najavi danas u ponoč?
danas je skup plastičara možda se potpiše kakav ugovor sa kosookima a možda se nađe strateški partner
a možda kao u jednoj poslovici :možda propadne kraljevstvo,možda umre kralj a možda i konj progovori
[/quote]
bit će zanimljivo kad se postavi pitanje kako je taj hoštapler došao u posjed tih 75% , a kako mi se ćini taj dan je jako blizu . kad se glave počnu kotrljati ne bih se iznenadio da ostanemo bez pola političke scene !
…@ sava… kad spominješ tu imovinu i njezinu vrijednost postavi pitanje kako je dioki kupljen jer zemljište je i 2004 imalo sličnu vrijednost … ode bi bilo bitno da INA uđe u vlasničku strukturu a ne banke.. a što se tiče istraga ja je ne bi zaziva jer dok se to riješi dioki bi moga postati prošlost …. svi smo grešnici a radnicima trebaju plaće to je najbitnije…
,,cermak-odustaje-od-diokija,,
E ovo je vec sada pravi spin!!!!!
Nije ovo jos sve gotovo. Vidjet cete [cool]
[/quote]
[/quote]
Ja kolega ne kupetam – ja iznosim činjenice.
Ne može se kao prvo preuzeti kompanija a da se ne izvrši dubonsko snimanje i revalorizacija imovine!
Ponavljam nije to stočni sajam u Gudovcu.
Dakle – reci ti meni koliko košta 1m2 opremljenog građevinskog zemljišta u nekoj HR poslovnoj zoni.
U bilanci Dioki Grupe 2,7 milijuna m2 takvog zemljišta je 20eura po m2!
Realna cijena je dakle 4x veća!
S koliko su unutra nekretnine – isto tako.
Šta je s koncesijom na luku Sepen.
Šta je s LNG terminalom.
Inače – drugaćiji pristup vodi ravno u Remetinec a Trgovački sud ne smije takve promjene provesti u sudskom registru!
Stoga – HEP-ove i Inine strukture koje rade po političkom diktatu – znaš gdje ih vidim za par mjeseci? U redu za svjedočenje!
Kako može biti direktor HEP-a čovjek koji svoje poteze pravda zaštitom svojih potraživanja a istovremeno mu je na raspolaganj Bilanca Dioki dd iz koje je razvidno da su kapital i rezerve 708 milijuna kuna?
[/quote]
iskreno se nadam da će doći do tog dubinskog snimanja kojeg drug sava spominje , jer onda bi suprotno njegovom mišljenju na površinu mogla isplivati sva TRULEŽ ! a recimo da je ovo "sajam u gudovcu ", pa zar je vama logično da se stara krava prodaje pod junicu ??? haha . objašnjenje : da je taj novac za restrukturiranje i rekonstrukciju ( na koji se tako često pozivate ) završio gdje je trebao , a ne na tamo nekim računima . danas bi druže savo prodavali junicu a ne UŠMINKANU STARU KRAVU ! pokradene su firme i prevareni su radnici ( koji rade na toj do trajaloj opremi ), koga još treba prevariti ? nemojte me krivo shvatiti , ja zaista vjerujem da te firme imaju potencijal ali , ne sa hoštaplerima lažovima i prevarantima !
Ako je više puta razgovarao s Ježićem znao je cijenu ali i činjenicu da Ježić NE MOŽE odustati u sporu s JANAF-om i HEP-om!
Moj je zaključak da nije uspio u POSREDNIČKOJ misiji.
Uostalom Ježić je prihvatio sve uvjete iz ponuđenog plana i to je pismeno potvrdio a to se po Zakonu o obveznim odnosima smatra kao potpis Ugovora ili Sporazuma – zašto Ministarstvo ne provede planove koji su prihvaćeni.
kako su vas majstorski navukli i uvaljali vam dionice DIOK po 60 kn, svaka im čast, nisam vjerojavao da na našoj burzi ima još toliko naivnih ovaca! recite im: "hvala što ste nas tako lijepoošišali i podučili nas kako se gube pare!"
[thumbsup]
Bem ti sunce koliko nekima treba da reagiraju….ovih 471 kom su odmah prodali u 11.36 jer prate..ovi drugi ajme..doje mi slabo kad vidim…
Ako je više puta razgovarao s Ježićem znao je cijenu ali i činjenicu da Ježić NE MOŽE odustati u sporu s JANAF-om i HEP-om!
Moj je zaključak da nije uspio u POSREDNIČKOJ misiji.
Uostalom Ježić je prihvatio sve uvjete iz ponuđenog plana i to je pismeno potvrdio a to se po Zakonu o obveznim odnosima smatra kao potpis Ugovora ili Sporazuma – zašto Ministarstvo ne provede planove koji su prihvaćeni.
[/quote]
A možda je i uspio u misiji?