Gledajuči iz stvarne perspektive ovi podaci kojima tu raspolažeš su divota ali van prave stvarnosti jer ovo nije tvrtka koju si ti kupio svojim novcem pa svoje želje pretvaraš u djela nego se tu prepliču interesi sa 5 strana, politika itd….čitaj sve ono što nije normalno.
Sve u svemu dionica neće vrijediti ništa a firma ko firma će preživjeti, ovo je teško vrijeme radi nemara i što se na vrijeme nisu radile neke stvari, nisu se plaćali računi i firma je guljena ali ako dođe neko pametan sa dobrim interesima za sve onda naravno da ima veliku perspektivu i možda se zbilja budu mogli voziti BMW-i , ako ništa drugo polovne kockice 😉
Gledajuči iz stvarne perspektive ovi podaci kojima tu raspolažeš su divota ali van prave stvarnosti jer ovo nije tvrtka koju si ti kupio svojim novcem pa svoje želje pretvaraš u djela nego se tu prepliču interesi sa 5 strana, politika itd….čitaj sve ono što nije normalno.
Sve u svemu dionica neće vrijediti ništa a firma ko firma će preživjeti, ovo je teško vrijeme radi nemara i što se na vrijeme nisu radile neke stvari, nisu se plaćali računi i firma je guljena ali ako dođe neko pametan sa dobrim interesima za sve onda naravno da ima veliku perspektivu i možda se zbilja budu mogli voziti BMW-i , ako ništa drugo polovne kockice 😉
Ovo je za Popijača prilika da jedan posao – tehnički i ekonomski – odradi kvalitetno!
Tu se prelamaju 100 raznih stvari i to onih koje će najvjerojatnije obilježiti HR budućnost.
Na temelju nabrojanih sinergija koje mora uspostaviti između niza djelatnosti može si priskrbiti vodeće mjesto na HDZ-ovoj listi, može priskrbiti za HDZ dobar dio glasačkog tkiva – naravno ako je dovoljno sposoban za tako nešto.
Po ovome što su izjavili za Poslovni mislim da priča ide u tom pravcu.
Đuro je uhvatio priliku i neće je ispustiiti.
Živi bili pa vidjeli, nakon 21 god što živimo u HR i što smo sve vidjeli jednostavno više ne vjerujem nikom, barem ne još 10-15 god, jer za sve logično napravili su suprotno tj sebi u interes, no politika ovdje nije tema mada nažalost je u korjenima ove tvrtke .
Ali ja se iskreno nadam u bolje sutra ove tvrtke, možda za žitnjak i ne toliko dobru ali krk sigurno ima bolju perspektivu u slj 20 god. Mišljenje ?!
"može si priskrbiti vodeće mjesto na HDZ-ovoj listi, može priskrbiti za HDZ dobar dio glasačkog tkiva – naravno ako je dovoljno sposoban za tako nešto."
"Đuro je uhvatio priliku i neće je ispustiiti."
Hrvatska ima priliku patentirati novi proizvod, zove se kompetentokracija. Svi glasuju kao i do sada ( do duše popis birača bi se dao malo srediti). Naravno, moze se glasovati i koji dan ili mjesec unaprijed ako putujete. Stranaka nema. Jedina stranka je znanje. Nema samokandidiranja, kompjuter izbaci po 20 najboljih kandidata za svako ministarstvo i onda ulazimo u dućan kvalitetne robe i skidamo s polica po volji i želji (dakle, odes na izborno mjesto i od 20 kvalitetnih proizvoda iz 15ak polja djelatnosti: kultura, okolis, zdravlje, tehnologija itd…biras.) sada je ovaj oblik demokracije ducan polovne robe bez garancije i bez provjere kvalitete. Nemamo udrugu za zastitu biraca, nemamo na HRT "Birački kod", ali imamo sve za potrošače. Hocemo li ikada dozivjeti da npr Milanovic i Jadranka Kosor zajedno nastupe pred gradjanima RH i kazu: "Gledajte, mi smo prilicno prosjecne osobe, ima par tisuca inzenjera elektrotehnike, strojarstva, matematike, itd koji imaju sigurno vise u glavi od nas, mi smo pristojni i skromni ljudi i zahtjevamo demokraciju bez osobnih ambicija, politika mora biti duznost najboljih, a ne ambicija prosjecnih, stoga pozivamo ravnatelja zavoda za statistiku da nam kaze gdje su ti najbolji studeniti u RH u zadnjih 20 godina. Njih cemo pozvati da budu nestranacki kandidati, a mi cemo buduci da volimo Hrvatsku, od sada raditi sve besplatno, vracamo se svojim poslovima, za Hrvatsku samo volontiramo, a neka u ministarstvima profesionalci nastave raditi svoj posao". Nema kampanja, nema prepucavanja itd….he he samo u snovima. Zato mi je ovo s Đurinim statusom u hdz-u tako jadno kao ideja. Ne vjerujem da se fura na to, ali moze biti i da se fura. Kad bolje pogledas, obzirom kakvo je gospodarstvo, najbolje se furati na saborsko mjesto, tamo ima mjesta i za "sumrak" i za svakoga. Svi u sabor, svi na rezanje vrpci. Kakva je vlast ako je prepustena samokandidaturi i grabeži? nesto kao izbori na 13 hdz-ovom saboru: tko je za? svi. ima tko suzdrzan? nema. ima tko protiv? nema. genijalna jarnjakova izvedba. Kad netko osvoji vlast pa slavi, sto se tu tocno slavi? Mislio sam da bi se trebali tresti od odgovornosti. Hm…mozda je Ivek dobar primjer zasto se slavi, mislim na ovog sto se dao u prebjeg u voljenu Austriju, ne na onog kompetentnog skladatelja. da li biste vi slavili npr ako vas izaberu u nogometnu repku hrvatske jer je tako narod (iz kanade, bih, odasvuda odlucio) ili zato sto se stvarno medju 11 najboljih? Juhuuuuu, stigao sam tamo gdje mi nije mjesto, juuuhhhuuu, mozda je to taj osjecaj da nikada u drustvu kriterija npr ministar prometa ne bi mogao biti agronom, ali u demokraciji je i to moguce. Juuuhhhuuu.
HEP zbog duga za struju blokirao Dioki
Živi bili pa vidjeli, nakon 21 god što živimo u HR i što smo sve vidjeli jednostavno više ne vjerujem nikom, barem ne još 10-15 god, jer za sve logično napravili su suprotno tj sebi u interes, no politika ovdje nije tema mada nažalost je u korjenima ove tvrtke .
Ali ja se iskreno nadam u bolje sutra ove tvrtke, možda za žitnjak i ne toliko dobru ali krk sigurno ima bolju perspektivu u slj 20 god. Mišljenje ?!
Ja nisam spomenuo politiku – spomenuo si je ti.
Dakle – pokušao sam pojasniti iz svog kuta kako situaciju vidi ministar u ovo predizborno vrijeme.
Vjerojatno bi se i ja tako ponašao – maksimizacija pozicije stranke i vlastite pozicije.
Prateći cjelokupnu situaciju oko Krka, plina, nafte, rafinerija – mislim da su figure posložene i da prava partija kreće.
Naravno – opcija stečaj nikada nije bila ozbiljna opcija.
Jer bi onda netko drugi posložio figure i počeo igru uz opasku – opet Vam ne valja a meni je to odlično!
A njih je nemalo – takav gaf si nitko ne smije dopustiti.
I o kakvih 20 godina – pa ide NL, ide Ćuf, ide Kijac, komad Zagreba…..
Koliko je to love – dolazi kredit od 320 milja – završetak PVC – DOGODINE PRIHODI 3 MILJARDE KUNA.
bas me zanima koliko dionica su dobili hep,banke i ina po tome cemo izracunati minimalnu cijenu dionice, po mom je negdje oko xxxkn, jutro je pametnije od veceri tako da cekamo objavu [thumbsup]
bas me zanima koliko dionica su dobili hep,banke i ina po tome cemo izracunati minimalnu cijenu dionice, po mom je negdje oko xxxkn, jutro je pametnije od veceri tako da cekamo objavu [thumbsup]
–možda odmah po otvaranju bude još prilike za kupovinu po ovim današnjim cijenama [proud]
čeka se rasplet oko vlasničkih udjela i kako je najavljeno "financijsko i upravljačko restrukturiranje" … nakon toga je sve moguće.
Interes postoji izvan granica RH, konkretno tvrtka iz Francuske!
Po napisanim glupostima, iz aviona se vidi tko je vlasnik tih novina.