DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ima trenutno neka dionica da se može kupit povoljno i to sa značajnim diskontom onda je to dioki…….kupnja na 400 kn…..[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ovo je dionica za najveće ziheraše.Cijena nije još ni na nominalnoj.
“Crni” dani su iza njih i sad se ulaže u modernizaciju i povećanje kapaciteta.U igri je i LNG.Izgubit se ne može ništa a ako se neke stvari poklope postoji lijepa mogućnost da se digne 1000% za 5 godina!

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Ja se nakrco….ode on uskoro do 450kn kao sto je i bilo prije…..a ATH 500kn………iza ljeta

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Ja se nakrco….ode on uskoro do 450kn kao sto je i bilo prije…..a ATH 500kn………iza ljeta

Ne obmanjuj javnost!
ATH = 520

[smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

Hajde, pohvali se na kojim si razinama uzeo?
jer uzeo sam ga i ja pa me baš zanima…
znam da ću na cca 499 van, eventualno nešto malo ću oko 450 raditi dayli trade…

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

jel vjerujete vi meni da sam ja to kupio po 270 i prodao drugi dan po 292.. a treci dan je osvanula mapa s terminalom na krku[smiley16]..

e to je bila greska!

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ma i to je dobra zarada. za 1 dan nekoliko tisuća… sjetimo se da neki prosječan radnik mora cijeli mjesec na posao za cca 3500…

još jedna zanimljivost je kod tih dnevnih skakača da ponekad provedu cijelie dane za kompom i onda na kraju mjeseca isto zarade kao da su kupili dobru dionicu i ostavili je na kraći rok.
meni se je to osobno dogodilo nebrojeno puta..

Ma i to je dobra zarada. za 1 dan nekoliko tisuća… sjetimo se da neki prosječan radnik mora cijeli mjesec na posao za cca 3500… još jedna zanimljivost je kod tih dnevnih skakača da ponekad provedu cijelie dane za kompom i onda na kraju mjeseca isto zarade kao da su kupili dobru dionicu i ostavili je na kraći rok. meni se je to osobno dogodilo nebrojeno puta..

I meni, samo sa pušingom, al sve je to škola, zato sad kad kupim čekam i kad procijenim da je dosta….van.

Dioki trenutno mali promet na burzi što je i normalno jer se čeka polugodišnje FI, a ono će prema mojim očekivanjima biti pozitivnije od onog na 1Q, a onda cijena ode gore. Oni koji imaju ovu dionicu znaju što imaju te je cijenu nemoguće spustiti. Bivši radnici diokija također imaju dosa ove dionice, ugovori sa radnicima su sklapani u 12 mjesecu 2005. godine, a HFP je podtvrde o vlasništvu izdao u 1 mjesecu 2006. godine, radnici su dobili tu dionicu u prosjeku oko 150 komada po cijeni od 100 kn i od tada oni koji su mislili prodati su prodali. Kontaktirao sam sa nekima od njih i njihov target je 1000 kn i malo koji će prodavati prije. Servus!

Dioki trenutno mali promet na burzi što je i normalno jer se čeka polugodišnje FI, a ono će prema mojim očekivanjima biti pozitivnije od onog na 1Q, a onda cijena ode gore. Oni koji imaju ovu dionicu znaju što imaju te je cijenu nemoguće spustiti. Bivši radnici diokija također imaju dosa ove dionice, ugovori sa radnicima su sklapani u 12 mjesecu 2005. godine, a HFP je podtvrde o vlasništvu izdao u 1 mjesecu 2006. godine, radnici su dobili tu dionicu u prosjeku oko 150 komada po cijeni od 100 kn i od tada oni koji su mislili prodati su prodali. Kontaktirao sam sa nekima od njih i njihov target je 1000 kn i malo koji će prodavati prije. Servus!

Tako dakle, ti si taj jurij11 koji sa sobom nosi torbu i ide od jednog do drugog javnog bilježnika i sakuplja DIOK ovih dana po nekih 100-150 kn!!!
[smiley4]

Ja sam ušao u Dioki na 440 kn i uopće se ne zamaram trenutnim stanjem. Vjerujem da dionica ima sjajan potencijal i jedino čime si trenutno razbijam glavu kako skupiti sredstva za eventualni dokup po ovim cijenama.

jurij11; Moram vas ispraviti,dobili smo pakete od 151komad za cijenu 3020,ookn.Target je puno veći od 1000 kojih spominješ za koje ću recimo ja osobno prodati DIOKI.

New Report

Close