Blage veze nemaš o dionicama kad ovo pišeš. A i sama dionica će te kroz par mjeseci fino demantirati.
Nadam se u devetom mjesecu laganom padu na 3xx radi jeftinije kupovine jer je puno malih ušlo. Očekujem da će dio njih prodavati radi HT-a.
A onda nakon IPO HT-a druga priča. rast.
kamo sreće asdfgh, ali za vrijeme svake korekcije dioki je stajao čvrsto kao kamen. no, ako bude kako ti kažeš, naći će i kajman još para za kupnju
Nema trgovanja danas???
Nema više onih koji su spremni dati ovaj biser u bescjenje…[smiley2]
Nema više onih koji su spremni dati ovaj biser u bescjenje…
….apsolutno se slažem s tim, to skupljanje na ovim razinama je dosta dugo i trajalo……čini m se da je ostala većina koja ne misli prodavat…..vidjet ćemo
Nema više onih koji su spremni dati ovaj biser u bescjenje… ….apsolutno se slažem s tim, to skupljanje na ovim razinama je dosta dugo i trajalo……čini m se da je ostala većina koja ne misli prodavat…..vidjet ćemo
I ja sam među njima,bar ne tako skoro, target je puno viši……[smiley1]
Pa što je s tim DIOKI-jem?! Niti ga tko kupuje, niti ga tko prodaje…..Kad će malo živnuti, kao što je bilo prije 2-3 mjeseca [smiley11]
Pa što je s tim DIOKI-jem?! Niti ga tko kupuje, niti ga tko prodaje…..Kad će malo živnuti, kao što je bilo prije 2-3 mjeseca [smiley11]
Zivnut će kad se moja ekipa i ja dovoljno nakrcamo na ovim niskim razinama…
Dioki dosta dugo ustrajava na određenoj razini i onda napravi munjevit skok,kad će on biti nitko nezna,ja ga u svakom slučaju čekam!
pozdrav