Pa da i jeste čitav Dioki Holding AG Ježićev – a nije jer u izjave kaže NAŠE a ne MOJE – cijena bi bila oko 110 kuna po dionici za HEP, INU i Banke – to je DVOSTRUKO VIŠE OD CIJENE NA ZSE!
A poduzeće radi punom parom – na Krk u 40 dana dopremljeno oko 17.000 tona etilena dobavljenog od Arya Sasola.
Upravo se jedan brod iskrcava.
http://www.marinetraffic.com/ais/shipdetails.aspx?MMSI=565924000
ko tu koga je..
DINA radi ful
zg. radi ful
jedni 300 t na dan drugi 160 t na dan
čista zarada cca 300-400eura po toni
dionica tone li toneovo je više neshvatljivo a bogami i neprobavljivo
Još u rujnu starta VCM dorada za Ravennu.
I onda i PVC dogodine!
To je oko 500milijuna eura prihoda – kupuješ sirovine u dolarima prodaješ u eurima!
Filipović – možda na jednom računu reže a na drugim gomila.
Mi se želimo riješiti Ine i njihove usjene, želimo povoljnijeg dobavljača – cijena pada!
Prodajemo NL – pa Agrokor i Atlantic su MORALI prodati udio u RTL – cijena pada!
Prodajemo neopertivnu imovinu – cijena pada!
Imamo novog dobavljača etana – povoljnijeg – cijena pada!
Uložili u postrojenja 100 milijuna eura – cijena pada!
Ježić izjavi da je vlasnička struktura neupitna – dakle nakon što je odležao 4 mjeseca u zatvoru i očito nisu našli zamjerke – cijena pada!
LNG pred vratima – cijena pada!
ko tu koga je..
DINA radi ful
zg. radi ful
jedni 300 t na dan drugi 160 t na dan
čista zarada cca 300-400eura po toni
dionica tone li toneovo je više neshvatljivo a bogami i neprobavljivo
kada spominjete zaradu, jel pisete o razlici izmedju cijene sirovine i cijene proizvioda koje se postigne? da li ste ukljucili tu i 100injka mil kn za place, 200injak mil kn za plin, x mil za struju itd…? jer prema ovoj racunici ako pogon stvara 460 tona dnevno*300 dana*300-400 eura…to je neki profit od 300 do 400 mil kn..ali mislim da to sve pojede struja, plin itd….ne razumijem se, ali bih molio pojasnjenje pojma zarada. hvala. kao sto jednom spomenuh, 50-100 mil kn ja bih bio zadovoljan takvom dobiti.
Još u rujnu starta VCM dorada za Ravennu.
U Margheri su radnici dobili nalog da upale baklju.
Oma li to neke veze s nama?
molim odgovor o zaradi gdine slunto.
dalje, evo pitanja i mog misljenja. ja sam za suradnju i razmjenu po pitanju struje, dobara itd…pa cak i kriminalaca (sto je nas parlament "pametno" dozvolio da ne izrucujemo kriminalce, jer su nasi, strašno) pa u svjetlu toga razumijem fair deal s TLM i Aluminijem. Dakle, zastita radnih mjesta u Sibeniku. Nego, evo poante, jel moguce da je struja u BiH prodavanja jeftinije nego nasim firmama u RH? NAdalje, cemu se HEP reklamira na dresovima hajduka, zenske rukometne repke…sto ce njima reklama? jel to bacanje novaca iz drzavnih tvrtki koje su monopolisti?
Nadalje, vidim da ozren matijasevic podrzava rezove. Podrzavam i ja…ali s vrha prema dole….najvisa drzavna placa 10 tis kn…u birokratskom dijelu…red profesori nek zadrze svoje place jer je to obrazovanje…proizvodni sektor takodjer…ali sve ove agencije, gradovi, drzavne tvrtke tipa CO….sabor RH…vlada RH…ajmo rezati na 10 tis kn netto…nes ti sto su ti ministri nezamjenjivi…nezamjenjivi su mozda strojari u petrokemiji…ali ministri…ma dajte.
dakle, u sadasnjim uvjetima…koja je potrebna cijena plina i struje i etana…da dioki bez NL i tih djelatnosti ima 50 mil kn dobiti?
Da je se nekom drugom dogodilo da mu među dioničare žele HEP, INA i najveće HR banke cijena bi skočila u nebesa!
Ali kad se radi o Diokiju sve se lijepo pripremi – negativni natpisi, malo blokade Ine, dodaju u svaki naslov malo Ježoća i Sanadera i dionica umjesto da raste 2 ili 3x ona pada.
Ulaganje vrijedno oko 25 milijuna eura
Dioki dobio lokacijsku dozvolu za kogeneracijsko postrojenje u Zagrebu
Objavljeno: 26. srpnja 2011. u 16:59
Donesen je i novi Taeifni susrav za toplinsku energiju pa će i višak toplinske moći u mrežu.
Potez hvalevrijedan i zasigurno će se naći ne jedan potenacijalni suinvestitor.
A E.ON je ušao u opskrbu pa će i plin biti jeftiniji.
Uz doradu VCM za Vinyls kojeg su preuzeli francuzi, evo još jedna odlična vijest