Savo,
opet muljaš!
Postaviš svoje teze a kada ti se postave konkretna pitanja prelaziš na druga područja.
Jeste li kopali ili niste ispod VCM-a???
Sada mi je jasno zašto je K-PAX odustao od foruma. Nije mogao protiv dvojice.
Ja sam mislio da radite u tandemu.
Priznajem interesantno postavljaš stvari, ali si sigurno svjestan da bez strateškog partnera ili božjeg paketa teško da ćemo se neokrznuti izvući iz ovih g….
Tko nas je u to uvalio? Tko je donosio odluke da nam ne treba VCM, pa onda opet da nam treba, nakon starta smo"shvatili" da ga nismo niti trebali startati jer se VCM ne isplati bez PVC-a, pa smo ga zaustavili, a što će biti sutra???
Da te odluke slučajno nisu donosili ili bar sugerirali isti ljudi, još uvijek ih plaćamo?
….eto nas prema vrhu gdje i pripadamo!! [cool]
….eto nas prema vrhu gdje i pripadamo!! [cool]
Kolegice ciljate na nešto konkretno? Možda na strateškog partnera?!
Kolegice ciljate na nešto konkretno? Možda na strateškog partnera?!
[/quote]
Ili cilja na neuobičajenu užurbanost oko VCM-a?
Ovaj tjedan definitivno se pokreće?
Ravenna može odmah krenuti!
[/quote]
-znaš ili nagađaš
[/quote]
Kao što bi rekli iz Adrisa ……Ne postoje materijalne činjenice koje bi potvrdile….ali postoje nematerijalne.
GIta nije dala plaće za veljaču….nikome se ne javlja….ministar za ovaj tjedan sazvao oKrugli stol na kome će se odlučiti kome sve to ide…..mediji ponovno prozivaju Dioki ali kao spasitelja Vinylsa i kao zadnju šansu ukoliko Gita i službeno odstupi….
200.000 tona/godišnje VCM-a čeka isporuku – a Ravenna koja je najbliža u izvrsnom je stanju i može startati odmah!
Kako god Gita odlučila VCM iz Omišlja kreće.
Savo,
svaka čast na pozitivnoj energiji i optimizmu!
ipak moraju se posložiti još neke stvarčice, rekli smo nije petrokemija pilana …
neću sa svojim razmišljanjem kvariti tvoj optimizam samo iznosim želju "iz tvojih usta u božje uši".
Ja bih u sekundi postao optimist za DIOKIjevo poslovanje samo kada bi znao od kuda nabaviti 100 milja eura za kupovinu Porto torresa i eventualno Ravene.
Možda ima još jedno rješenje pokušati ću ga sutra predložiti, pa možda upali.
Činjenica da su talijani dva mjeseca bez plaća te da GITA ne ispunjava preuzete obveze (100 milja eura dokapitalizacije+700.000 eura za plaće.) je prisililo talijane da se opet okrenu prema Hrvatima i potraže slamku spasa.
Pitanje je kako uvjeriti HBOR i poslovne banke da je to prilika koja se ne propušta.
Vjerujem dosta teško nakon više puta izigranog povjerenja, ali ako očekuju povrat love makar i prolongirali povrat prijašnjih kredita ovo je zaista izgledna šansa.
Takav poduzetnički pothvat mogu sprovesti samo izuzetno sposobni i ludo hrabri ljudi, a takvih baš u našem okruženju nema previše ili bolje rečeno nema ih uopće.
..Takav poduzetnički pothvat mogu sprovesti samo izuzetno sposobni i ludo hrabri ljudi, a takvih baš u našem okruženju nema previše ili bolje rečeno nema ih uopće…
a ima li takvih u adrisu [smiley]
..Takav poduzetnički pothvat mogu sprovesti samo izuzetno sposobni i ludo hrabri ljudi, a takvih baš u našem okruženju nema previše ili bolje rečeno nema ih uopće…
[/quote]
naravno da ima, ali oni imaju i solidne količina mozga u glavama i zato im nije na kraj pameti ulaziti u nešto poput DIOK-ija! [bye]
Takav poduzetnički pothvat mogu sprovesti samo izuzetno sposobni i ludo hrabri ljudi, a takvih baš u našem okruženju nema previše ili bolje rečeno nema ih uopće.
kako nema,a [/b]sava… [smiley]
[/quote]
…znam da su u igri bili i neki iz katara… možda im je sad šansa da kupe sve u paketu…. a trenutno je postalo pomodno kad niko neće oće kinezi… pozz