U 20,50 tko može neka pogleda vijesti na RI TV,neću ništa iznositi,…
naslov…. adris dao ponudu za kupnju diokia ??? … pozz
A u Ravenni se ponovno priča o Diokiju kao spasitelju PVC-a!
Stefano Saglia…..Ma se l’ipotesi Gita dovesse fallire, si valuterebbero le altre offerte del bando, anche se non posso dire quale preferisco”….
Znamo mi koga bi on izabrao – Dioki!
http://www.ravenna24ore.it/news/ravenna/0014463-vinyls-nessuna-ipotesi-al-fuori-del-bando
Mislio sam da će biti službeno,a ono,, neslužbeno doznajemo,,bit ću zadovoljan sa službenom objavom.
@ predragm
Dragi kolega, nažalost, vaš opservatorski potencijal limitiran je lokalnim gabaritima, tako da od "stabala ne vidite šumu". Logika bi nalagala integriranost Diokija u sustavu Ina-e, a ne izdvajanje i pojavu opskurnih likova od Ostoje , Šelebaja pa do "skipera" na Malo Vitra, metaforičku figuru koja simbolizira nesmiljenu privatizacijsku pljačku, a može poslužiti kao paradigma za većinu tvrtki u RH. Na sreću, još je preostalo vremena za Diokijevu budućnost, ali sa novim vlasnikom i upravom.
OPORTUNIST
kolega zahvalan sam Vam što mi sa "vidikovca" otvarate oči i mogao bih se složiti sa logikom integriranog DIOKI-a u INU, ali nije li to ipak prošlo svršeno vrijeme sa vrlo malom vjerojatnošću revizije?
Treba li primjeniti taj princip za cijelu privatizaciju i pretvorbu društvenog vlasništva u Hrvata? Naravno da bi trebalo, ali kolike su realne šanse da se to dogodi??! procentualno zanemarive ….
Na žalost (ili sreću), uz ogromnu dozu ogorčenja potezima bivših Uprava, nemam poput Vas izraženu sklonost optužiti bilo koga dok je postupak u ranoj fazi optužbe.
Ono sa čime se potpuno slažem je da je još uvijek ostalo dovoljno vremena za DIOKIjevu budućnost, i optimistično se nadam naznakama takvih događanja vrlo brzo!
okrene čovjek glavu na sekundu i odjednom iz minus 6% u plus 7% , neko je počeo šišat ask taman pred zatvaranje ,
e sad , il je loša šala ili će sutra bit veselo [proud]
koliko je komada pobrano s aska? nisam bio jučer veći dio dana prisutan. hvala. p.s. ovo je odlična vijest. dioki je pao zbog blokade računa, sad bi se trebao vratiti nazad iznad 80kn nakon ove vijesti.
Gita nije platila – traži se brzo i efikasno novo rješenje. DIOKI!!!! [cool]
A DIOKI sada hoće i Margheru!!!!! Dakle – ako je to točno – s Adrisom sve dogovoreno?
….Proprio ieri è trapelato che la Dioki sarebbe interessata anche ad alcune attività di Marghera (prima tagliata fuori), ma non si sa bene quali……