DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

di mi je sad ona marija što me prozvala lumenom nad lumenima ,

marija jel legla plaća [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

strateški partner već zna ko je.

pa reci ko je…

tko je rekao da ja znam 🙂

Za sada je jedini strateški partner sindikat.
Do kada?
Od novih uprava se očekivala temeljita reorganizacija. Nisu imali muda!

Više se nema vremena i "rekla – kazala" o uštedama nisu dovoljne. METLA ili stečaj!

Dok gazde nema miševi kolo vode … neće dugo …

tko je rekao da ja znam 🙂

E N I [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

okrene čovjek glavu na sekundu i odjednom iz minus 6% u plus 7% , neko je počeo šišat ask taman pred zatvaranje ,

e sad , il je loša šala ili će sutra bit veselo [proud]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

a banke, pa banke su im definitivno strateški partner obzirom na situaciju u kojoj je firma

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

a da otvorimo licitaciju…. koliko vrijedi dioki…pozz

a banke, pa banke su im definitivno strateški partner obzirom na situaciju u kojoj je firma

Evo jedna logična, za razliku od Peđinih sindikata i reorganizacije. Ne tvrdim, da se reorganizacijom nebi dosta postiglo, ali krucijalni problem ove tvrtke, o čemu smo prije par godina raspravljali na ovom topicu, bio je Adriaoil Spa. Milano kao trading comp. i "višegodišnje izvlačenje novca". Sada je tomu kraj.

Evo jedna logična, za razliku od Peđinih sindikata i reorganizacije. Ne tvrdim, da se reorganizacijom nebi dosta postiglo, ali krucijalni problem ove tvrtke, o čemu smo prije par godina raspravljali na ovom topicu, bio je Adriaoil Spa. Milano kao trading comp. i "višegodišnje izvlačenje novca". Sada je tomu kraj.
[/quote]

[thumbsup]

[/quote]

Adriaoil spa je financijska poluga za Dioki. I taj sumnjivi Adriaoil odlično kotira u Italiji.
Zar bi talijanska Vlada drukala za Dioki da nema pozitivna iskustva u firmu?
…Purtroppo nessuna delle altre partecipanti al bando ha presentato un piano di acquisizione globale dei siti chimici che consenta il salvataggio dell’esistente a Porto Torres, Marghera e Ravenna e la ripresa della produzione del cloro-soda-pvc. Si tratta della croata Dioki, inizialmente sponsorizzata dal ministero dello Sviluppo economico…..

L’UNIONE SARDA – Economia: Vinyls in vendita: in attesa del verdetto finale
23.03.2011

http://www.regione.sardegna.it/j/v/491?s=162593&v=2&c=1489&t=1

[/quote]

Opet jedan sa logikom …
u Hrvatskoj je logika odavno odustala …
pobjedili su ovi drugi!

Da je logike, složit ćete se da bi Adriaoil bi po svemu trebao biti najveća prednost, a ne kako vi navodite "problem".(plasman proizvoda – osiguravanje strateških sirovina).

Da je logike nebi čovjek koji je "ljubio lik i djelo" Šelebaja (ovaj je zatvarao postrojenja) sada bio jedan od direktora i glavni pretendent za broj 1.

Da je logike svaka nova Uprava bi mjenjala nesposobne suradnike, ako ništa loše savjetnike …

Da je logike … DIOKI bi se sa INOM borio za titulu najjače Hrvatske tvrtke …
a samo zbog nesposobnih pojedinaca DIOKI još uvijek samo priča o perspektivi!

Kolega , kako kažete "krucijalan problem" ipak nije Adriaoil spa. nego nedostatak te logike na koju se pozivate!

New Report

Close