…podržavamo i ne odobravamo. Oni će uzeti ogromne otpremnine za koje pregovaraju i zaposliti se u drugim zrakoplovnim kompanijama, a mi ćemo ostati na cesti. Ako je nekim kolegama …
Oni su vam core bussiness. Vi, a i uprava, ste lako zamjenjivi. Oni nisu. Jednostavno im dajte što Oni traže i opet će avioni u nebo. Oni će već sutra imati plaću od 28tkn. Kod bilo kojeg drugog poslodavca. Uprava više nikada neće… Pardon, možda ipak hoće, jer je ovo ipak Hrvatska.
…podržavamo i ne odobravamo. Oni će uzeti ogromne otpremnine za koje pregovaraju i zaposliti se u drugim zrakoplovnim kompanijama, a mi ćemo ostati na cesti. Ako je nekim kolegama …
Oni su vam core bussiness. Vi, a i uprava, ste lako zamjenjivi. Oni nisu. Jednostavno im dajte što Oni traže i opet će avioni u nebo. Oni će već sutra imati plaću od 28tkn. Kod bilo kojeg drugog poslodavca. Uprava više nikada neće… Pardon, možda ipak hoće, jer je ovo ipak Hrvatska.
Neka mi netko objasni, kako Ryanair za 20eur ne strajka, leti i bolje od rasporeda, sef ima placu preko 1m eura, i sve stima? Pace, ne samo to, nego je tu stalna dobit.
Da su uprave lose, jesu, nesposobne, jesu… ali izmedju izbora propasti firme i manje place, sto bi vi uzeli?
Ako prosjek plaća u firmi u kojoj država(novac poreznih obveznika) financira gubitke iznosi skoro 2x državnog prosjeka državljana – nemamo što pričati.
Tko misli da mu nije dobro može ići u druge firme, tražiti bolje prilike.
Nije CA socijalna ustanova za uhljeb.
Ili putem Srba, prodaj strancu pa će on optimizirati firmu(raspustiti uhljebe).
Inače, utilizacija zaposlenika je u CA 60% manja nego u Austrianu dok plaće zaposlenika Austriana su ispod prosjeka države a u CRO su 2x prosjeka.
Živio socijalizam.