Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Nema Fazana večeras izgleda ga je ova bitka danas srušila u krevet,napadao je kotu 160 i to goloruk.
Nije zezanje ,izgleda da sa fazanon nije dobro.
Vraga je napadao, samo je drukao i to ne baš uspješno [lol]
Šalu na stranu, dobivanje posla za DDJH od 162 mil.kn MORA biti nagrađeno na burzi, ako nije danas, onda će narednih dana.
što sam ja tu postao razbribriga prije spavanja …
nema više crtića, nego se čitaju fazanovi upisi …
[lol]
Očito da bi ljudi po 100kn Đuru ,i ja bi isto.
” I tata bi sine i tata bi…” [smiley] ali taj film nećemo gledati.
Da vidimo koliko su čvrste ručice imatelja DDJH danas.
Nema Fazana večeras izgleda ga je ova bitka danas srušila u krevet,napadao je kotu 160 i to goloruk.
Nije zezanje ,izgleda da sa fazanon nije dobro.
Nije nije, propalio je gadno. [lol]
Spremio sam strašan druk na Đuri samo neznam da ga startam sada ili da čekam pogodniji trenutak. [thumbsup]
ma sačekaj još pozivnicu za NATO… [cool]
…ili sačekaj da dođe na razine 100-120…kad se napokon nakrcaju svi koji žele ući, a ovo im je malo preskupo[lol][lol]
Branitelji bi mogli izlaziti i po tim razinama jer su ovdje svejedno u velikoj dobiti, a na HT-u imaju 10% sigurne dividende za 2 tjedna. Ne bi se kladio da će gledati na ovaj sigurni cash samo usputno.
Samo treba pripaziti ipak: Što ako Đuro skoči nakon vaše prodaje za više od 10%?
http://www.poslovni.hr/75524.aspx
Ni ovo ne pomaže[undecid]
Ovo više nema veze s burzom. 2 posla sklopljena od preko 200 milja kn a cijena dolje. Sramota, jad, bijeda. Trebali bi barem u 3 + blokade uzastopno
Budd jedno si rekao da budeš matrix našeg nam Đure…. imaš li šta pripremljeno??? ajde:)
tako da sve bude na jednom mjestu:) poslovi, ugovoreno, mogućnosti i izgledni poslovi… jel ovi iz fondova nestignu čitati sva ta izvješća i forume:)