Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Ma ima se cash-a, samo su ljudi oprezni. Da smo vidjeli ovu vijest danas na vrijeme otišla bi cijena brzo na 160-170 kn. Bit će vremena možda i sutra [wink]
DDJH ima potencijal. Najveći gubitaš unutar holdinga su upravo specijana vozila koja su dobila ugovor sa Patriom i to bi trebalo ići u realizaciju tek iduće godine.
Sve u svemu OK za kupnju, ali samo ako pojeftini. Meni je još uvijek skupa.
Evo zašto se prodaja danas počela povlačiti, a kupnja rasti: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/469-08-DDJH_obavijest.pdf Ukratko, [color=blue]DDJH s kooperantima dobio je posao od 162 mil.kn[/color] za dogradnju i rekonstrukciju rezervoara za JNAF [thumbsup] [thumbsup]
Samo DDJH je dobio ovaj posao, Montaza , Elektromont , Injzinjering su tvrtke kceri unutar Holdinga[thumbsup], nema tu KOPERANATA , sve nama[cool].
Meni je još uvijek skupa.
A bit će još skuplja, koliko mi se čini!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
ali samo ako pojeftini. Meni je još uvijek skupa.
opr ti si kao kolega karoje….po onoj njegovoj poznatoj DCM metodi gdje on procjenjuje DDJH na 103kn….[lol] [lol]
čekaj na toj cijeni…..valjda i dočekaš….više me niti to nebi iznenadilo…..
Evo zašto se prodaja danas počela povlačiti, a kupnja rasti: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/469-08-DDJH_obavijest.pdf Ukratko, [color=blue]DDJH s kooperantima dobio je posao od 162 mil.kn[/color] za dogradnju i rekonstrukciju rezervoara za JNAF [thumbsup] [thumbsup]
zanimljivo ovaj posao nitko nije spominjao… ima li još takvih[thumbsup]
još če nas Stipetić i iznnaditi, a pogotovo kolegu Fazana[proud]
opr: ” Meni je još uvijek skupa.” A bit će još skuplja, koliko mi se čini! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Danas ćemo vidjeti reakciju tržišta na dobiveni posao od 162 mil. kn! [thumbsup]
fazan:
”
opr: ” Meni je još uvijek skupa.” A bit će još skuplja, koliko mi se čini! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ”
Danas ćemo vidjeti reakciju tržišta na dobiveni posao od 162 mil. kn! [thumbsup]
ne bi me čudilo da ne bude nikakve reakcije, pogledaj samo što se dogodilo prijep par dan sa atgr , atpl i sl. lijepim pričama .
atpl je doduše malo i narasla , ali sve je to slabo. treba se samo sjetiti kakvi su rally-ji bili prije cca godinu dana , dođe jedna lijepa vijest za firmu , dionica raste za pop…it.
ipak , treba biti realan optimista, ima tu još lijepih vijesti, jedna od najvećih svakako je dolazak Đura Grma u nas i NATO, koja bi mogla utjecati na cijelu burzu općenito.[thumbsup]
opr:
”
Meni je još uvijek skupa.”
A bit će još skuplja, koliko mi se čini!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Točno tako kolega. Skuplja nekoliko puta u odnosu na današnju cijenu.
Bez ovog novog ugovara fer cijena bi se trebala kretati u rasponu od 250 do 280 kn.
Ovako uz ugovor i očekivane poslove 300+…..
iz izvješća
Pokrenuti arbitražni postupak pri HGK, Stalno izabrano sudišta,Zagreb; Tužitelj: Same Deutz Fahr; Tuženik:Đuro Đaković Holding d.d.;Vrijednost spora:62.486.490,83 kuna okončan u korist tuženika ĐĐ holdinga d.d..
Valuation Methods
Izdano dionica 3.237.068 kom dionica
Market Cap (price*shares) 501.745.540 kn
Book Value (kapital/shares) 114,32 kn
Price/Book (price/book value) 1,36
EPS (net/shares) 7,16 kn
Price/Earnings (price/EPS) 21,64
Price/Sales (price/(rev/shares)) 0,56
Profit Margin (neto/prihod) 2,59 %
Net/profit margin (neto/posl prih) 2,65 %
Net/sales margin (neto/prodaja) 7,30 %
ROA (net/assets) 2,90 %