Nadalje, postoji mogućnost nevojnog angažmana u operacijama NATO-a za uslužne djelatnosti i prateće službe, poput kuhara, medicinara i vatrogasaca. Osim međusobne trgovine, zemlje članice mogu poslovati i s NATO-m kao organizacijom. NATO ima službenu listu dobavljača na kojoj se, u pravilu, mogu naći jedino tvrtke iz zemalja članica, a svi se poslovi obavljaju preko specijalizirane agencije NATO-a. Naše će se tvrtke biti u mogućnosti natjecati s tvrtkama iz ostalih zemalja članica, što je velika gospodarska prilika.
jesam ja jedini kojem cijela stvar oko NATO-a izgleda bolesno?
Ako zanemarimo ovaj dio koji se odnosi na propalu ideju o biodizelu, pogledajte kraj ovog članka. http://www.poslovni.hr/71302.aspx
mislio si na dio “..Sljedeća investicija, koja dolazi, je veliko skladište čelika i željeza s proizvodnim pogonom, a pri kraju su i pregovori za veliki naftni terminal….”
pa kome trebaju tamo velike istalne količine tih materijala…[thumbsup] i to baš u Brodu.
ima li tko neko logičnije objašnjenje od povezane industrije s DDJH?
fazan: ” Ako zanemarimo ovaj dio koji se odnosi na propalu ideju o biodizelu, pogledajte kraj ovog članka. http://www.poslovni.hr/71302.aspx ” mislio si na dio “..Sljedeća investicija, koja dolazi, je veliko skladište čelika i željeza s proizvodnim pogonom, a pri kraju su i pregovori za veliki naftni terminal….” pa kome trebaju tamo velike istalne količine tih materijala…[thumbsup] i to baš u Brodu. ima li tko neko logičnije objašnjenje od povezane industrije s DDJH?
treba Stipetiću da može kukati kako mu GUP ne odgovara ?!?!?!
UPRAVA ODLAZI!
Uvjek može i niže međutim dno se prepoznaje kada presudi većina a to je onda kada navale kupci jače od prodavatelja a to se dobro vidi iz prometa a na kojoj će to cjeni biti vidjet će se uskoro mada smatram da je ova dionica kao i većina bila prenapuhana a kad nastane kriza onda se vidi prava vrjednost svake dionice jer se tope očekivanja a na očekivanjima se nije mogao pravdati ovoliki rast u prošloj godini zato netko sada plaća ceh. Ja sam mišljenja da neće niže od 80 kn a u naredne dvije godine prognoze najvećeg prometa 115-140 kn.
Bravo na izvrsnom prognozi. Kakvih sve junaka na ovom forumu ima, čovjeku dođe da zaplače. Ali bar se možemo dobro nasmijati
sharky:
”
Uvjek može i niže međutim dno se prepoznaje kada presudi većina a to je onda kada navale kupci jače od prodavatelja a to se dobro vidi iz prometa a na kojoj će to cjeni biti vidjet će se uskoro mada smatram da je ova dionica kao i većina bila prenapuhana a kad nastane kriza onda se vidi prava vrjednost svake dionice jer se tope očekivanja a na očekivanjima se nije mogao pravdati ovoliki rast u prošloj godini zato netko sada plaća ceh. Ja sam mišljenja da neće niže od 80 kn a u naredne dvije godine prognoze najvećeg prometa 115-140 kn.
”
Bravo na izvrsnom prognozi. Kakvih sve junaka na ovom forumu ima, čovjeku dođe da zaplače. Ali bar se možemo dobro nasmijati
Osim ovakvih i sličnih komentara, ima li itko kakvu obziljnu informaciju tipa Đuro ugovorio…, Đuro realizirao…, Đuro ostvario…
Vizionare i bombaše,…, njih uvijek ima i ne možeš ih se rješiti.
[lol]
Nitko nije komentirao službeno dostupne informacije o poslovnom rezultatu za 2007. na nivou Holdinga.
Budd quote je OK, ali ovi 50 do 500 kuna do kraja godine su legende.
Trenutno na kupnji preko 10 000 , a na prodaji od 35 000 smanjeno na 32 00’0 . Kupnja UP , prodaja DN .
Jedno pitanje – Kad branitelji prodaju svoje INE i THT udjele , da li će kupovati Đuru ?
jesam ja jedini kojem cijela stvar oko NATO-a izgleda bolesno?
nisi jedini, pusti fazane neka lete…
[/quote]
super24:
”
jesam ja jedini kojem cijela stvar oko NATO-a izgleda bolesno?”
nisi jedini, pusti fazane neka lete…
elvar
ajde prošetaj , vidim da nemaš zube !
Evo zašto se prodaja danas počela povlačiti, a kupnja rasti:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/469-08-DDJH_obavijest.pdf
Ukratko, [color=blue]DDJH s kooperantima dobio je posao od 162 mil.kn[/color] za dogradnju i rekonstrukciju rezervoara za JNAF [thumbsup] [thumbsup]
Evo zašto se prodaja danas počela povlačiti, a kupnja rasti: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/469-08-DDJH_obavijest.pdf Ukratko, [color=blue]DDJH s kooperantima dobio je posao od 162 mil.kn[/color] za dogradnju i rekonstrukciju rezervoara za JNAF [thumbsup] [thumbsup]
Napokon i neka dobra vijest al trebat će ih još za nas, koji vjerujemo u DDJH,bez CASH-a smo a imamo prosjek ulaza preko 200kn..[cry]