DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 11:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ili branitelj ili margin.

Bome, eto i mene sutra kod Tomice u Pobi.

Ili idiot

Hell is Empty and all the Devils are Here

Koji kreten je ovako nešto napravio? Ljudi jeste li vi normalni, što vam je?

Misliš da se ima šta za napisat na ovo stanje?

Smatraš da je netko kreten ako je dobio dionicu (branitelji) po 30,00 Kn i sad je prodaje po 150,00 – 140,00 Kn ?
Pustimo sad sve priče o blistavoj perspektivi firme, ali ostaje činjenica da prodajom po prethodno navedenim cijenama ostvaruje zaradu od 500-tinjak % !

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Smiri se. Pa ne misliš valjda da je netko dobrovoljno išao prodavati DDDJH po 141 kn???
Netko je dobio margin call i nije imao izbora. Banka mu je rasprodala portfelj i čovjek je spušio ogromnu lovu prodavši DDJH po 141 kn. Ne treba mu sad još i naše vrijeđanje. DDJH će se vratiti ovaj tjedan nazad preko 150 kn, ali ovome koji je ostao bez dionica to ništa neće značiti tako da ne treba čovjeka još i vrijeđati.

Ignore: KressoM, delux

ili mu je uletio margin call ili je toliko zaradio da ga je baš briga .
mislim da je ipak ovo prvo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Da, margin callovi definitivno.
Samo da podsjetim. Prošle godine smo govorili za onog koji je prodao na 215 da nije normalan itd., a sad ovom na 141. Nemomo tako… Ne kažem da ćemo još padati, ali to nitko sad ne može znati je li ovaj na 141 loše prodao, čak ni ja koji sam na pretprošloj stranici rekao da će 250 biti jeftino još ove godine.

Ipak, po 141 je samo banka mogla lupiti. Ma da je opsadno stanje u HR, rat ili prirodna katastrofa možda ne bi ovoliko tonulo sve redom koliko tone sada u krizi margin kredita…

budd:

Koji kreten je ovako nešto napravio? Ljudi jeste li vi normalni, što vam je? ”

Smiri se. Pa ne misliš valjda da je netko dobrovoljno išao prodavati DDDJH po 141 kn???
Netko je dobio margin call i nije imao izbora. Banka mu je rasprodala portfelj i čovjek je spušio ogromnu lovu prodavši DDJH po 141 kn. Ne treba mu sad još i naše vrijeđanje. DDJH će se vratiti ovaj tjedan nazad preko 150 kn, ali ovome koji je ostao bez dionica to ništa neće značiti tako da ne treba čovjeka još i vrijeđati.

Slažem se, možemo samo biti sretni mi koji nemamo kredit! Podrška svima onima koji moraju prodati! [thumbsup]

čudni se ovdje sveci slave....

Stavim se danas na kupnju po 141 onako ako prođe ,prođe ,a ono me poklopi .Sad se razmišljam da li sam dobro napravio ili da sam sačekao nižu razinu.Čovjek ne može biti pametan u ovim vremenima na našoj burzi

Di je kolega koji me je neki dan pitao što sam prodavao po 159?
Nisam ništa prodavao po 159, nego po 165 zadnja.
I šta bi danas, odnosno sutra ujutro?
Istresla bi mi se sama banka po još niže. Sutra ujutro će pucat callovi.
žalosno, al je tako. Fondovi potaknu rušenje i onda mali samo nastave, a ovi kupuju od nas.

Pessimism Is Your Friend

molba. Dali mi netko može komentirati TA na stranici trend signali.com.Njihova analiza izgleda crno da nemože crnje.Ipak Podravku su omanili po se nadam da je ovo sa djukom čista slučajnost?Molim komentar nekog iskusnijeg. [pray]

sijem žito raste grahorica

Neodoljiva potreba za kupnju. Poslje svega ovoga ili ću imati svoj prvi milijun ili ću bankrotirati.

Kakva mrtva TA? Što ti treba TA na ovakvom tržištu? Kreten do kretena, nije ni čudo gdje smo završili

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close