Promjena od 8.2. imamo novoga u top 10. ispala Breza invest sa 10 mjesta
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 216.422 6,69 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 35.352 1,09 Skrb. račun + 418 kom
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 21.495 0,66 Skrb. račun
10. PODRAVSKA BANKA D.D. 20.305 0,63 Skrb. račun + 805 kom jer je prešao Brezu koja je imala 19500
Sutra dani Holdinga ,13h Djurin restoran. Stipetic se sumirati proslu i govoriti o poslovima u ovoj godini. Posebni gosti , BUMBI (uspio ga prijatelj surla dici iz kreveta blokadom na JDPL u srijedu), i Fazan.
aaaaaa Bumbi vozi, a ja mogu poslije udarat po pivu u onoj krasnoj pizeriji …
10. PODRAVSKA BANKA D.D. 20.305 0,63 Skrb. račun + 805 kom jer je prešao Brezu koja je imala 19500
Mogu se pohvaliti da sam u top 10 u jednoj dionici. [cool]
Imam jedan veći dio na skrbničkom u Đuri.
surla: ” Sutra dani Holdinga ,13h Djurin restoran. Stipetic se sumirati proslu i govoriti o poslovima u ovoj godini. Posebni gosti , BUMBI (uspio ga prijatelj surla dici iz kreveta blokadom na JDPL u srijedu), i Fazan.” aaaaaa Bumbi vozi, a ja mogu poslije udarat po pivu u onoj krasnoj pizeriji …
Samo pazi da se ne okupaš u onom vodoskoku (fontani) na šetalištu, ili pak u Savu.[thumbsup]
a ne … kupanje u vodoskoku slijedi po potpisivanju ugovora s Kuvajćanima …
Kod Đure imamo klasičan slučaj da su u cijeni dionice ukalkulirana buduća očekivanja ( NATO I PATRIA) te obrušavanje brojnih špekulanata na volatilnosti cijene dionice. Ne veseli me ovo stalno pisanje o vrijednosti ove dionice na gore te mislim da ljude koji ulažu u ovu dionicu treba upozoriti da su izloženi visokom riziku špekulantskog kapitala na kraći rok. Da bi ova dionica realno imala mogućnosti za veći rast treba se prije svega riješiti špekulativnog kapitala nego npr. branitelja koji su pokazali da (donekle) znaju vrednovati tvrtku u kojoj rade ili u kojoj su radili.
super ti je kalkulacija moram priznati …
ajde ti meni reci kakav ti to špekulativni patern u trgovanju dionicama DDJH vidiš unazad nekoliko mjeseci …
ja osobno vidim sljedeće: prodaju branitelji i nestrpljivi, a kupuju strpljivi i oni koji još nisu u cijenu dionice ukalkulirali patriju i NATO …
nakon toga će ovi strpljivi prodavati fondovima, a nestrpljivi će si čupati kosu …
A stvarno gdje nam je bumbar već ga dugo nema, a primjetim da i na drugim forumima je znao pisati a nema ga ni tamo.
konačno pravi nalog …..1000 kom po 185
Kod Đure imamo klasičan slučaj da su u cijeni dionice ukalkulirana buduća očekivanja ( NATO I PATRIA) te obrušavanje brojnih špekulanata na volatilnosti cijene dionice. Ne veseli me ovo stalno pisanje o vrijednosti ove dionice na gore te mislim da ljude koji ulažu u ovu dionicu treba upozoriti da su izloženi visokom riziku špekulantskog kapitala na kraći rok. Da bi ova dionica realno imala mogućnosti za veći rast treba se prije svega riješiti špekulativnog kapitala nego npr. branitelja koji su pokazali da (donekle) znaju vrednovati tvrtku u kojoj rade ili u kojoj su radili.
kolega, apsolutno se ne slazem niti u jednome, cijena dionice, koja je vise nego povoljna, trenutno, dapace podcijenjena, nato, patria tek slijede; da ne spominjem opci oporavak burze…!!! a spekulativni kapital, dajte se koncentrirajte kolega ?!!!
konačno pravi nalog …..1000 kom po 185
… i potopilo ga
Lanjska dobit “Đure Đakovića” 14,3 milijuna kuna
SLAVONSKI BROD, 15. veljače 2008. (Hina) – Grupacija “Đuro Đaković” prošle je godine ostvarila 14,3 milijuna kuna dobiti i tako nastavila pozitivno poslovati kao i godinu dana prije, a nakon desetljeća poslovanja s gubitkom, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u povodu 87. obljetnice tvrtke.