A što će biti kad FIMA bude morala prodavati DDJH ???? A moraće po meni već slijedeći tjedan.
Zašto ??? Zaključite sami.
Ulažite u znanje.
S poštovanjem
Karoje
koliko moram čekati da bih vidio što pišu ovi moderirani…..kolege [undecid]
crni karoje dođe, ostavi poruku, i nema ga mjesecima…..takav je naš karoje [lol]
di su one njegove analize da po DCM metodi ddjh vrijedi 100kn….[lol]
A što će biti kad FIMA bude morala prodavati DDJH ???? A moraće po meni već slijedeći tjedan. Zašto ??? Zaključite sami. Ulažite u znanje. S poštovanjem Karoje
Prijatelju jjel ti to odusta od HTa , ili drukas ovdje na dole da nadokupis malo[rolleyes]
Jedan stariji tekst, ali da se upoznate s problematikom.
http://www.posavskahrvatska.hr/Novost.aspx?kat=2&id=2_20071109112215
amateri ne smiju, profići neće, jedino je strpljivima svejedno[undecid]
U ovakvim danima, kakvi nas prate već duže vrijeme, kada gledamo našeg đuku na razinama od prije godinu dana, pogled na ove slike bi svakome trebalo vratiti osmijeh na lice jer nema straha za budućnost.
Zeko pazi da te ne uhvate sa fotićem u krugu tvornice.
Čuo sam da će sada u okviru ovoga posla sa oklponjacima postrožiti kriterije sigurnosti.
Naime jednim dijelom se radi i o povjerljivim informacijama.
Drugo, izvrsno je da je dionica ovako nisko. Svi koji imaju i malo pameti znanja znaju što to znači.
Kupi dok je ovako nisko i prodaj kada naraste, barem duplo.
Drugo, izvrsno je da je dionica ovako nisko. Svi koji imaju i malo pameti znanja znaju što to znači.
Kupi dok je ovako nisko i prodaj kada naraste, barem duplo.
——————————————————————————–
DDJH + 2,5 godine = KOEI
čudno,sve dionice su jako nisko i baš njih sada treba kupovati, a KOEI +2god=ULPL i tako u nedogled
Sutra dani Holdinga ,13h Djurin restoran. Stipetic se sumirati proslu i govoriti o poslovima u ovoj godini. Posebni gosti , BUMBI (uspio ga prijatelj surla dici iz kreveta blokadom na JDPL u srijedu), i Fazan.