Majstore,jesi li to ti bio u menzi holdinga?
on vas špijunirao sa stabla dalekozorom [lol]
Barakn: ” Majstore,jesi li to ti bio u menzi holdinga? ” on vas špijunirao sa stabla dalekozorom [lol]
I onda brže bolje uletio da im uzmem mjeru.[thumbsup]
” Majstore,jesi li to ti bio u menzi holdinga?
Ne.
Defenderi lagano prodaju na ovim razinama. Izlaze sa 100, 200 komada pomalo. Strpljen spašen, još malo pa nestalo…
Defenderi lagano prodaju na ovim razinama. Izlaze sa 100, 200 komada pomalo. Strpljen spašen, još malo pa nestalo…
naravno…kao i zadnjih 5 mjeseci [lol] [lol]
Bitno je da se u ovoj korekciji i usprkos rasprodaji branitelja cijena zadržala iznad 200 kn. Čim se burza probudi krenut će i DDJH gore,a do tada [yawn]
Nadokupio sam danas po 206,31 kn. Mislio sam da neću više ulagati u ovu dionicu nego ću ostati na količini koju imam ali nisam mogao odoliti iz prostog razloga što me iznenadila dionica što se u ovim teškim vremenima i padovima ona uspijeva održati bez nekih većih padova.[thumbsup]
Nadokupio sam danas po 206,31 kn. Mislio sam da neću više ulagati u ovu dionicu nego ću ostati na količini koju imam ali nisam mogao odoliti iz prostog razloga što me iznenadila dionica što se u ovim teškim vremenima i padovima ona uspijeva održati bez nekih većih padova.[thumbsup]
Bome ću ja stura čopniti još 50 komada. Danas me obradovala POBA.
primus:
”
Nadokupio sam danas po 206,31 kn. Mislio sam da neću više ulagati u ovu dionicu nego ću ostati na količini koju imam ali nisam mogao odoliti iz prostog razloga što me iznenadila dionica što se u ovim teškim vremenima i padovima ona uspijeva održati bez nekih većih padova.[thumbsup]”
Bome ću ja stura čopniti još 50 komada. Danas me obradovala POBA.
I mene će sutra obradovati, ali s margin callom! Kad roknemo još 3-4% zbog Amerike!