DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan:Ostavi se trgovanja po TA ako budeš gledao MACD, sužavanje Bolingera i sl. Kasniš barem tjedan dana ako pratiš te signale. Oni su ti samo potvrda onoga što bi trebao puno ranije znati.

U pravu si da je gledajući te indikatore već ranije trebalo kupiti,moram priznati da nisam tad pratio,ali mislim da smo ipak još na početku pozitivnog trenda.
Kao što sam već i napisao ne zbog TA nego zbog “pozadine” na kojoj baziram optimizam.
Za sada od mene dovoljno ne želim više zamarati sebe i druge te ponavljam svako za sebe nek procjenjuje i odlučuje,usput svima želim sreću.

Ima li tko transakcije, mislim da su upravo dva branitelja opalila po kupnji.[undecid]

nije T84 (to je jedan ukrajinski nus-proizvod) nego M84
OK, priznajem slab sam s tenkovima
ovo o letenju kroz pijesak se vjerojatno odnosi na utrku u pustijni izmedju abramsa i naseg M84. abramsu je crk’o motor, pa je M84 pobijedio.
Ne, radi se o tome da su potukli Iračke tenkove. Abrams je znatno poboljšao svoje izvedbe u pustinji. Problem kod njih je što su puno teži od M84. MiG29: ” M84 je prozvod vascele jugoslavenske vojne industrije.osim u Đuri dijeovi su se proizvodili i u Iskri kranj, Zrak sarajevo i u srbiji, ne znam tocno di. zato je malo problematicno dobiti taj posao. probali su Srbi sami, pa su dobili cipelu. ” Istina, ali je od onda Đuro ovladao proizvodnjom tenka, uz pokoji uvezeni dio. Srbi su nam jedino potrebni za motor, ako ga Kuvajčani budu htjeli. Degman, je tenk, potpuno drugih performansi od M84.
[/quote]
Koliko sam ja informiran nisu nam ni Srbi potrebni za motor. Motor može biti i MAN-ov sa 1500ks. Nek me netko ispravi ako sam dobio krive informacije.

Kupnja Cijena
160 234,50
16 233,07
64 232,55
400 232,50
50 232,00
Cijena Prodaja
236,00 70
236,89 86
236,90 280
237,00 348
238,97 40

Mig, nadam se da si nam još uvijek prijatelj na 225 [proud]

nesto je optimizam splasnuo [shocked]

DOKUP!

226,xx i 227,xx

iskreno, sumnjam da cu dobiti,a i ako dobijem, onda nije dobro[sealed]
radje bih ja da to krene gore, pa nek ja tucem ask.[cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

226,xx i 227,xx

iskreno, sumnjam da cu dobiti,a i ako dobijem, onda nije dobro[sealed]
radje bih ja da to krene gore, pa nek ja tucem ask.[cool]

Za zar ces i tu uci? Os da ti ja koju frknem? [tongue]

Alien ti si posto opaki trejder, ako dionica ne odradi u 2 dana, prodaješ [proud]

nesto je optimizam splasnuo [shocked]

[rolleyes]

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

MiG29: ” 226,xx i 227,xx iskreno, sumnjam da cu dobiti,a i ako dobijem, onda nije dobro[sealed] radje bih ja da to krene gore, pa nek ja tucem ask.[cool] ” Za zar ces i tu uci? Os da ti ja koju frknem? [tongue]

tebi cu dati 228,oo..
300kom..plaćam u cashu!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Alien ti si posto opaki trejder, ako dionica ne odradi u 2 dana, prodaješ [proud]

Pa cuj da je mig recimo rekao dobru cijenu dao bi mu vec danas. No kikiriki koji nudi nek ceka sutra na ZSE [tongue]

New Report

Close