Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.12.2025. u 13:57
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,13
1.105
19
59,00
64,00
-9,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

To je jedna od rijetkih dionica gdje ulazi HYPO,iskrcavali su se cijele prošle godine na niz dionica,u nekima od tih sam bio i dušu su mi vadili.Sad ulažu u DDJH valjda znaju što rade(skora privtizacija,posao sa tenkovima ili nešto treće).
Sigurno imaju dobrog razloga zašto tu ulažu,a iskcavali su se napr.iz DLKV,VIRA,KOEI i drugih perjanicanašeg tržišta kapitala.

To je jedna od rijetkih dionica gdje ulazi HYPO,iskrcavali su se cijele prošle godine na niz dionica,u nekima od tih sam bio i dušu su mi vadili.Sad ulažu u DDJH valjda znaju što rade(skora privtizacija,posao sa tenkovima ili nešto treće).
Sigurno imaju dobrog razloga zašto tu ulažu,a iskcavali su se napr.iz DLKV,VIRA,KOEI i drugih perjanicanašeg tržišta kapitala.

Jedno je Hypo fond, a drugo Hypo skrbnički. Oni su smanjivali pozicije skrbničkih računa, a ne fondovske pozicije, ako smijem primijetiti! Ovdje se radi o fondu koji pojačava poziciju!

Evo , prekopiro s moj novac

http://www.mycity.co.yu/Vojno-tehnicka-dostignuca/Modernizacija-kuvajtskih-M-84_8.html

zzidak: ” To je jedna od rijetkih dionica gdje ulazi HYPO,iskrcavali su se cijele prošle godine na niz dionica,u nekima od tih sam bio i dušu su mi vadili.Sad ulažu u DDJH valjda znaju što rade(skora privtizacija,posao sa tenkovima ili nešto treće). Sigurno imaju dobrog razloga zašto tu ulažu,a iskcavali su se napr.iz DLKV,VIRA,KOEI i drugih perjanicanašeg tržišta kapitala. ” Jedno je Hypo fond, a drugo Hypo skrbnički. Oni su smanjivali pozicije skrbničkih računa, a ne fondovske pozicije, ako smijem primijetiti! Ovdje se radi o fondu koji pojačava poziciju!

HYPO AG je izlazio iz svih mogućih pozicija.

I love the Smell of Profits in the Morning

Tko još jednom zucne nešto protiv Đure s ovim ćemo mu doći pred kuću.

P.S. Tenkista, znaš li ti voziti ovo čudo?

Alamo: ” Kome se trebam prijavit ak sam kupio veću količinu Đure? Fazanu, Surli…? Može i na PM [wink][lol] Eto mene s vama. [cool] ” Fazan je tajnik udruge NEDAM ISPOD 1000KN u ponedjeljak imao sijednicu ,javi se Surli za primanje u udrugu.[thumbsup]

Alamo je primljem u udrugu i imenovan za povjerenika za Istru, Kvarner i Primorje.

Bumbi, ajmo se sljedeći tjedan zaletiti do Broda.

Bok Djurasi…jedno pitanje, zapraf dva: je li pametnije uletit u montazu ili holding…zapravo ce montaza kupit holding u buducnosti ako se ne varam…ili nisam pazio na nastavi…i jos nesto: s obzirom da se fima izvukla/laci je li pametnije jos malo cekat za znacajniji ulet u Djuru…Inace mislim ozbiljno uletit za reasonable sumu i pustit u pacu 2-3 godine… ni ne pogledat

igrač igra, krupije se znoji, titanik tone, putnici dremaju...

Tko još jednom zucne nešto protiv Đure s ovim ćemo mu doći pred kuću. P.S. Tenkista, znaš li ti voziti ovo čudo?

ovo je Degman..(po brdu iznad Sl.Broda ako se ne varam)
Kuvajcani imaju stare M-84 koji izgledaju skoro pa identicno sovjetskom T-72.
elem, te prastare m-84ice bi trebalo pretvoriti u ove fancy Degmane.vizualno je razlika zbog reaktivnog oklopa.
inace, Degman bi trebao postati i MBT tenk HVa.
pa bi bez obzira na arape “tribalo bit’ kruva.”

a sve ovo sto sad pisemo je vec napisano, tamo negdje od 3- do 5.mj, kao da se recikliramo..doduse i cijena je bila gdje i sad
[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Bok Djurasi…jedno pitanje, zapraf dva: je li pametnije uletit u montazu ili holding…zapravo ce montaza kupit holding u buducnosti ako se ne varam…ili nisam pazio na nastavi…i jos nesto: s obzirom da se fima zvukla/laci je li pametnije jos malo cekat za znacajniji ulet u Djuru…Inace mislim ozbiljno uletit za reasonable sumu i pustit u pacu 2-3 godine… ni ne pogledat

Pa gdje će kćer kupiti mamu, što ti je. kao da si napisao da će Belupo kupiti Podravku, KODT Končara Mladina Agrokora….[undecid]

Tko još jednom zucne nešto protiv Đure s ovim ćemo mu doći pred kuću.

P.S. Tenkista, znaš li ti voziti ovo čudo?

Znam naravno.[proud]

OK sorry…obrnuto…[embarass]i mislio sam da sam učinio quid pro quo grešku…no ipak ista pitanja…tj. hoce li i kad DDJH kupiti DDJM…tj. treba li uopce razbijati glavu o kupnji montaze[huh]

igrač igra, krupije se znoji, titanik tone, putnici dremaju...

BUMBAR5: ” Alamo: ” Kome se trebam prijavit ak sam kupio veću količinu Đure? Fazanu, Surli…? Može i na PM [wink][lol] Eto mene s vama. [cool] ” Fazan je tajnik udruge NEDAM ISPOD 1000KN u ponedjeljak imao sijednicu ,javi se Surli za primanje u udrugu.[thumbsup]” Alamo je primljem u udrugu i imenovan za povjerenika za Istru, Kvarner i Primorje. Bumbi, ajmo se sljedeći tjedan zaletiti do Broda.

Cekam vas kao pravi domacin[smiley]. Naravno da je na meniju i poslovni rucak nakon razgledavanja naseg Djuke. U sljedecem tjednu trebala bi izaci slika naseg BUMBIJA na Dgmanu. Alamo dobro dosao[thumbsup]

New Report

Close