Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
OOO, Migec i ti si tu. Sad je već lakše.
Ne njušim ništa. Poklopilo me par puta na bidu danas. 231,xx moram sve provjeriti i malo više kasnije na 232,xx. Sumnjam da ćeš uhvatit onako nisko. Welcome to the club DDJH. [cool]
bio sam ja tu od 190 do 290kn , proljece-ljeto..
dobar ulaz, druze!!fino si se stavio, meni se danas broker bunio da ne mogu vise naloga zadavat na malu razliku da ce ga optuzit za manipuliranje trzistem.
nisam ziher, moglo bi biti dobro, ali i ne mora, ako udjem jeftino, ok, ako ne, imam jos par pickova[smiley]
ali mislim da ne mozes uno izgubiti, cak i da krene nizbrdo!!
ja ti cuvam ledja[smiley]
o pa vidim da se ekipa malo po malo vraća u očito dobro odmorenog konja za urtku… stvarno je imao dosta vremena za odmor, a sad je vrijeme da se krene , kako bi rekao naš stari Đaner Bare [lol]
he he mene ujutro pobralo po bidu, kasnije sam lupio i po asku, pa pola foruma je na bidu, to ne mogu probit branitelji i fima zajedno [proud]
Inaće svaka čast braniteljima, čini mi se da baš i ne prodaju ….
Možda i mi jednog dana dobijemo malo Đure gratis ili barem na ‘đemdo’.
Ja koji nisam sudjelovao u obrani Hrvatske sad moram branit cjenu na Đuri od onih koji su branili Hrvatsku.
Pa sad vi recite da tu nema nešto!?[cool]
Evo nam tko skuplja u prvih 10. Promjena od jučer.
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 17.522 0,54 Skrb. račun + 1500 komada
Evo nam tko skuplja u prvih 10. Promjena od jučer. 10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 17.522 0,54 Skrb. račun + 1500 komada
radi njih odmah lupam u ponedjeljak po asku [lol]
Ma nema veze tko skuplja samo da se već vidi nekakav pomak. Dosada smo pratili raznorazne promete i promjene samo kod Fime.
Evo i mene opet kod vas,mislim da je došlo vrijeme i da ĐURO potegne.Vidi se da branitelji nisu ludi da daju pošto poto.Imali su se vremena i informirati o stanju.
Prisjetimo se da je cijena pala sa 314 kn na 220 samo iz psiholoških razloga tj straha od braniteljskih dionica,dok firma sve uspješnije posluje i u prošloj godini planira dobit od 10 mil kn,prije poslovala sa gubitkom.
Treba se nadoknaditi razlika u pomaku koji je ostvarila ddjm u udnosu na DDJH koji je njen vlasnik.
U pitanju je i skora privatizacija,za koju Uprava tvrdi da će početi odmah nakon formiranja vlade.Sve u svemu nadam se da dolaze bolji dani za ovu dionicu.
TA upućuje na buy signal.Sretno svima.
primus:
”
Evo nam tko skuplja u prvih 10. Promjena od jučer. 10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 17.522 0,54 Skrb. račun + 1500 komada
”
radi njih odmah lupam u ponedjeljak po asku [lol]
zašto?