ravovski, a što ja i ti, kao dioničari ddjh imamo od toga što će stipetić i radnici postati vlasnik elektromonta?
ti isto svašta pitaš..
Kao dodatni detalj, imao sam prilike osobno upoznati Stipetića kroz razgovore o nekim mogućnostima izvoznih poslova, i prema onome što sam vidio, čovjek ima znanje i čini se sposobnim. Ovo sto neki novinari objavljuju intervjue kako njima paše, vade izjave iz konteksa i namjerno postavljaju u startu negativno intonirana pitanja, to rade neki veći igrači a ne Stipetić.
Jedino što se tu javlja loše, je da bi se za Elektromont mogla dogovoriti jeftina privatizacija većeg vlasničkog udjela direktno iz portfelja Holdinga(trenutno Holding drži 99,64%). To drugim riječima znači da ovakva transakcija uopće nije povoljna za dioničare DDJH jer se to u ovom slučaju odvija direktno iz našeg džepa, a ne kao prije za branitelje preko vlasništva države. To je jedino što me i plaši kod Holdinga, jer ako može Elektromont, možda će na sličan način tražit i Montaža i Specijalna, a onda bori se ti opet sa novom vojskom pohlepnih dioničara.
Zašto raste Đuro Đaković holding?
Tomislav Petrov
tomislav.petrovatcharbusiness.hr 11.01.2008 10:25
Pročitaj komentare(1)
Od početka godine cijena dionice Đuro Đaković holdinga porasla je 7,24 posto, a većinu ovogodišnjih trgovinskih dana završavala je među deset najlikvidnijih dionica.
Vezane vijestiZSE: U očekivanju početka trgovanja
Za buđenje likvidnosti trgovanja tom dionicom i porast cijene te dionice mogući razlog je potencijalno donošenje odluke o projektu borbeni tenk M-84.
Naime, Kuvajtska vojska planira modernizirati 150 takvih tenkova i kupiti 66 dodatnih, a ukupna vrijednost tog posla iznosila bi približno 300 milijuna dolara, stoji u dnevnom izvještaju analitičarke Fime Tatjane
Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan. Mislim da je tu puno onih koji su dugo skupljali ispod 220 kn u ovom proteklom periodu pa sad trejdaju + tu i tamo koja kamikaza branitelj koji lupi po kupnji. Nalozi na kupnji danas izgledaju dosta mršavi.
Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan.
Objasni pojam tobogana. Ako je ovo tobogan danas, onda te molim da napišeš tko te je i gdje učio o značenju riječi tobogan.
primus: ” Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan. ” Objasni pojam tobogana. Ako je ovo tobogan danas, onda te molim da napišeš tko te je i gdje učio o značenju riječi tobogan. Vaš link
Vjerovatno teta u vrtiću.
Moga bi sad lagani tobogan ,to je kod Đure normalno
Pojam tobogan bi trebao biti taj da se cijena nakon rasta spušta dole, zar ne. Zar vas tete u vrtiću nisu načile šta je tobogan.