DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ravovski, a što ja i ti, kao dioničari ddjh imamo od toga što će stipetić i radnici postati vlasnik elektromonta?

I love the Smell of Profits in the Morning

ti isto svašta pitaš..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kao dodatni detalj, imao sam prilike osobno upoznati Stipetića kroz razgovore o nekim mogućnostima izvoznih poslova, i prema onome što sam vidio, čovjek ima znanje i čini se sposobnim. Ovo sto neki novinari objavljuju intervjue kako njima paše, vade izjave iz konteksa i namjerno postavljaju u startu negativno intonirana pitanja, to rade neki veći igrači a ne Stipetić.

Jedino što se tu javlja loše, je da bi se za Elektromont mogla dogovoriti jeftina privatizacija većeg vlasničkog udjela direktno iz portfelja Holdinga(trenutno Holding drži 99,64%). To drugim riječima znači da ovakva transakcija uopće nije povoljna za dioničare DDJH jer se to u ovom slučaju odvija direktno iz našeg džepa, a ne kao prije za branitelje preko vlasništva države. To je jedino što me i plaši kod Holdinga, jer ako može Elektromont, možda će na sličan način tražit i Montaža i Specijalna, a onda bori se ti opet sa novom vojskom pohlepnih dioničara.

Zašto raste Đuro Đaković holding?

Tomislav Petrov
tomislav.petrovatcharbusiness.hr 11.01.2008 10:25
Pročitaj komentare(1)

Od početka godine cijena dionice Đuro Đaković holdinga porasla je 7,24 posto, a većinu ovogodišnjih trgovinskih dana završavala je među deset najlikvidnijih dionica.
Vezane vijestiZSE: U očekivanju početka trgovanja

Za buđenje likvidnosti trgovanja tom dionicom i porast cijene te dionice mogući razlog je potencijalno donošenje odluke o projektu borbeni tenk M-84.

Naime, Kuvajtska vojska planira modernizirati 150 takvih tenkova i kupiti 66 dodatnih, a ukupna vrijednost tog posla iznosila bi približno 300 milijuna dolara, stoji u dnevnom izvještaju analitičarke Fime Tatjane

Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan. Mislim da je tu puno onih koji su dugo skupljali ispod 220 kn u ovom proteklom periodu pa sad trejdaju + tu i tamo koja kamikaza branitelj koji lupi po kupnji. Nalozi na kupnji danas izgledaju dosta mršavi.

Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan.

Objasni pojam tobogana. Ako je ovo tobogan danas, onda te molim da napišeš tko te je i gdje učio o značenju riječi tobogan.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

primus: ” Nakon dva dana velike likvidnosti danas nekako cijena stagnira i kako bi rekli ide na tobogan. ” Objasni pojam tobogana. Ako je ovo tobogan danas, onda te molim da napišeš tko te je i gdje učio o značenju riječi tobogan. Vaš link

Vjerovatno teta u vrtiću.

I love the Smell of Profits in the Morning

Moga bi sad lagani tobogan ,to je kod Đure normalno

Pojam tobogan bi trebao biti taj da se cijena nakon rasta spušta dole, zar ne. Zar vas tete u vrtiću nisu načile šta je tobogan.

Vračamo se opet na start ,traderi su odradili svoje.

dobri stari đuka…. ode opet dole prema 220kn[wink]

Ne laje pas zbog sela.

Vukelić nam postaje ministar obrane [sad]

Otici ce dole do 227 ako ti maistore iskrcas svojih cca 2300 komada..

Kupnja:
231,00 43 9.933,00
230,02 800 184.016,00
230,00 566 130.180,00
229,06 22 5.039,32
229,00 350 80.150,00
228,50 256 58.496,00
228,00 50 11.400,00
227,10 50 11.355,00
227,01 98 22.246,98
227,00 87 19.749,00

New Report