Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 1.018 | 67 | 15,20 | 18,00 | -2,58% |
ali zasto prodaja spusta cijenu bezveze? to nikako nemogu prozvakati, ali bas nikako
Slažem se s evogaopet. Ako ste pratili DDJH zadnjih 9-10 mj, onda je ovo skroz normalno.
Mislim da bi zakonom trebalo propisati svakom novom investitoru da 3 mjeseca prvo mora držati samo DDJH, pa da onda može krenuti slobodno kupovati na burzi i ostalo. Tada definitivno ne bi bilo panike i efekta krda na burzi u ovoj mjeri kao danas[thumbsup][cool]
leon: ” ali zasto prodaja spusta cijenu bezveze? to nikako nemogu prozvakati, ali bas nikako ” Slažem se s evogaopet. Ako ste pratili DDJH zadnjih 9-10 mj, onda je ovo skroz normalno. Mislim da bi zakonom trebalo propisati svakom novom investitoru da 3 mjeseca prvo mora držati samo DDJH, pa da onda može krenuti slobodno kupovati na burzi i ostalo. Tada definitivno ne bi bilo panike i efekta krda na burzi u ovoj mjeri kao danas[thumbsup][cool]
he he he he
a tko je prodao po 220,00
Zeko zna: ” leon: ” ali zasto prodaja spusta cijenu bezveze? to nikako nemogu prozvakati, ali bas nikako ” Slažem se s evogaopet. Ako ste pratili DDJH zadnjih 9-10 mj, onda je ovo skroz normalno. Mislim da bi zakonom trebalo propisati svakom novom investitoru da 3 mjeseca prvo mora držati samo DDJH, pa da onda može krenuti slobodno kupovati na burzi i ostalo. Tada definitivno ne bi bilo panike i efekta krda na burzi u ovoj mjeri kao danas[thumbsup][cool]” he he he he a tko je prodao po 220,00
ispravak krivo sam citirao. trebao sam citirati kolegu puha, koji je prodao ddjh i kupio jdpl. isprika.
tko prati branitelje koliko još imaju ovim tempom?
branitelji su završili …
Kako se dalo i predpostaviti po prijašnjim trgovanjima nakon rasta na velikim prometima stagnacija. Kupnja je izgleda trenutno obeshrabrena ili čeka da skuplja na ovim razinama. Možda je i bio cilj da se pređe ova granica od 235 kn. Šteta što nema više ovih ljepih naloga okruglih na kupnji od 500 komada.
Sutra idemo dalje.[thumbsup]
llllllllll:
”
tko prati branitelje koliko još imaju ovim tempom?”
branitelji su završili …
Misliš za danas? [proud]
fazan: ” llllllllll: ” tko prati branitelje koliko još imaju ovim tempom?” branitelji su završili … ” Misliš za danas? [proud]
ne
evogaopet:
”
fazan: ” llllllllll: ” tko prati branitelje koliko još imaju ovim tempom?” branitelji su završili … ” Misliš za danas? [proud]”
ne
Ma malo je to ipak presmijela izjava moram primjetiti. Nema šanse da možeš pouzdano reći da znaš da svi koji dosad nisu prodali ni ne namjeravaju .
PS. nemoraš mi pričati da je većina njih rasprodala pakete prije nego ih je dobila , to znam. Svejedno neznam zašto misliš da znaš sa sigurnošću broj koji to nije učinio i još uz to tvrdiš da su svi oni već prodali.. Nemoj misliti da te provociram ili se pravim pametan , ali stvarno bi volio znati kako si došao do svoga zaključka. Može i na private .[rolleyes]
Kada sam ja to provocira i pravio se pametan. [yawn]
Jednostavno mislim da je ta priča iza nas. Gotovo je. Tko je mislio prodati prodao je, a sada ostaju dioničari. Kao i kod svake druge firme. Kupiš CD od npr. JDPL i vidiš tisuće malih dioničara. Tako i ovdje.
fazan: ” evogaopet: ” fazan: ” llllllllll: ” tko prati branitelje koliko još imaju ovim tempom?” branitelji su završili … ” Misliš za danas? [proud]” ne ” Ma malo je to ipak presmijela izjava moram primjetiti. Nema šanse da možeš pouzdano reći da znaš da svi koji dosad nisu prodali ni ne namjeravaju . PS. nemoraš mi pričati da je većina njih rasprodala pakete prije nego ih je dobila , to znam. Svejedno neznam zašto misliš da znaš sa sigurnošću broj koji to nije učinio i još uz to tvrdiš da su svi oni već prodali.. Nemoj misliti da te provociram ili se pravim pametan , ali stvarno bi volio znati kako si došao do svoga zaključka. Može i na private .[rolleyes]
Evo i mene zanima, pa me uključite
[pray]
Kada sam ja to provocira i pravio se pametan. [yawn]
Pročitaj opet taj dio moga posta pa ćeš vidjeti da nisam rekao da se ti praviš pametan, nego da ne pomisliš da se ja pravim pametan. [lol]
enivej, nitko sretniji od mene ako je ovo što ti misliš stvarno istina, vjerujem da ćemo ipak imati povremeno kamikaze, ali puno manje nego prijašnjih mjeseci.