Moga bi sad lagani tobogan ,to je kod Đure normalno
Lako moguće nakon početne euforije trenutna stagnacija, čeka se neka pregrupacija. Vidjet ćemo ima li kupnja snage povući još gore ili i njima neodgovara previsoko.
u nepunih 40 minuta trgovanja proslo je vise od 8000 komada, opet pitam, zna li neko nesto sto mi neznamo?
Čini se da je vjeko na godišnjem… sve je više postova koji stoje moderirani po 40 minuta…. [shocked]
u nepunih 40 minuta trgovanja proslo je vise od 8000 komada, opet pitam, zna li neko nesto sto mi neznamo?
Pa ne znam što vi znate kolega , ali ne treba se ništa dodatno znati osim da se više ne treba očekivati novih tura branitelja. Sve ostalo što ovou dionicu čeka u bližoj i daljoj budućnosti već znaju i ptičice na grani, i već je sve to po više desetaka puta prožvakano na ovoj temi. Dakle svi uvjeti za kupnju su postignuti, pa onda iz toga proizlazi da ljudi kupuju. simple as that. [cool]
leon: ” u nepunih 40 minuta trgovanja proslo je vise od 8000 komada, opet pitam, zna li neko nesto sto mi neznamo? ” Pa ne znam što vi znate kolega , ali ne treba se ništa dodatno znati osim da se više ne treba očekivati novih tura branitelja. Sve ostalo što ovou dionicu čeka u bližoj i daljoj budućnosti već znaju i ptičice na grani, i već je sve to po više desetaka puta prožvakano na ovoj temi. Dakle svi uvjeti za kupnju su postignuti, pa onda iz toga proizlazi da ljudi kupuju. simple as that. [cool]
ovo mi izgleda kao regresijska analiza … jesam li u pravu?
ali zasto prodaja spusta cijenu bezveze? to nikako nemogu prozvakati, ali bas nikako
To ti branitelji prodaju, oni lupaju po kupnji, dobro je da cijena nije pala koliko ih je bilo već. nadam se da kupnja ima novaca da itdrži ovu rasprodaju. [thumbsup]
ali zasto prodaja spusta cijenu bezveze? to nikako nemogu prozvakati, ali bas nikako
Ti kolega il si jako svjež u ovoj dionici , ili si jako naivan… Pa naravno da spušta kad dobar dio branitelja koji imaju u planu prodati odma niti ne pita za cijenu nego samo dođu i kažu prodaj. Tek kada svi ovi koji prodaju hitno riješe svoje količine moglo bi prestati povremeno lupanje po kupnji…