DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel vidite vi ovu K/P na DDJH???

P.S. Pozdrav od novajlije na forumu…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ne vjerujem da češ opet gletat ovaj film[cool]

Pala brana sa 235 kn od jučer, Đuka danas dobro grabi. Možda se želi napraviti tj. doći do granice u kojoj bi mirovinci mogli ući u ovu dionicu.[thumbsup]

OD kada je kolega fazan nazad na forumu Đuro nam ode gore!!:)

lijepo je vidjeti cca 1mil kuna prometa u manje od 10 min od otvorenja i rast za više od 4,7%…
[thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Pala brana sa 235 kn od jučer, Đuka danas dobro grabi. Možda se želi napraviti tj. doći do granice u kojoj bi mirovinci mogli ući u ovu dionicu.[thumbsup]

Granica je 232 kn, dakle postoji realna šansa da već pomalo ulaze iako bi to bila prenavijačka izjava, ali ne treba ni to isključiti… [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Koja kokica od dionice!
Branitelji će se iskrcati, mirovinci ući i to je to!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Nemam ovu d. ali stvarno je lijepo vidjeti promet od 1,5Mkn u prvih 10min [thumbsup]

Ako i budu ulazili neće to izgledati ovako nego kao npr. na Končaru u dogovorenoj transakciji od nekog fonda ili sl. po par tisućica u komadu. Živi bili pa vidjeli. Ovakav rast nisam očekivao ipak je prodaja dosta jaka ali kupnj samo gura naprijed..

Ajde da sam i ja u Đuri sada kada raste[pray]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Moga bi sad lagani tobogan ,to je kod Đure normalno

da znas da se toga i ja bojim, nagledao sam se ja toga ohohoho, dugo vec camim unutra.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Moga bi sad lagani tobogan ,to je kod Đure normalno

Nebi me ništa čudilo.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

New Report

Close