DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa novo niti spektakularno…………..Već je duži period u rasponu od 218-228 [rolleyes]

Sad je 229, izašlo iz okvira.[undecid]

Ode nam još jedan branitelj. Danas stvarno netko ljepo skuplja milina je za gledati.[thumbsup]
Uskoro više komada dionica protrgovano nego na HT-u.

u Boga ti … uz toliki pritisak na prodaju, 2 gardijske brigade prodaju, a cijena raste …

I love the Smell of Profits in the Morning

kako bi kolega iz tenkovske brigade, na temi BLJE, rekao … ide to na 500,00

Blok je na 235 bumo vidjeli hoće li ga probiti tko.[thumbsup]

Ja sam i ovdje starosjedioc. Ovdje nemam razloga to reći jer tu to očekujem tek iduće godine.[thumbsup]

Što si ti Bogu skrivio da te moderiralo?

fazan:

Ja sam i ovdje starosjedioc. Ovdje nemam razloga to reći jer tu to očekujem tek iduće godine.[thumbsup]

Ipak kao veći starosjedioc na ovoj temi od tebe moram reći da se grdno varaš…. 500 ćemo itekako dočekati ove godine. Svi su preduvjeti za to ostvareni, sada je samo pitanje sata koji je već pomalo počeo otkucavati…[proud]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ovako pojačano trgovanje danas dobro će doći da branitelji koji žele izaći na ovim razinama prodaju bez većih rušenja cijene. Samo mislim da netkome neodgovara ni ovako nagal uzlet cijene.
Ovih dana spominjane cijene dionica od oko 23x kuna za mogući ulaz mirovinaca u DDJH mislim da nekome baš i neodgovaraju….

Ovdje nema baš više previše prostora po mome mišljenju za puno odgovaranja ili neodgovaranja nekome. S današnjom najavom vrlo skore privatizacije DDJM , stvari su se konačno pokrenule. Branitelji su iza nas, a pozitivne stvari su ispred nas. Kao što kolega fazan reče, više nema nikakvog razloga da cijena stoji na ovim niskim granama. Iako sam jučer mislio da se neće ništa specijalno događati bar do kraja mjeseca , zbog ove najave sam promjenio mišljnje i kompletirao svoj dokupni ciklus. [lol]

PS. : jučer sam spomenuo da se likvidnost vidno povećava zadnjih dana i da je to odličan znak. E sad čisto onako drukerska usporedba : pogledajte što se dogodilo s Tiskom nakon naglog povećanja likvidnosti… [proud][cool]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ako ima netko omjer k/p

u Boga ti … uz toliki pritisak na prodaju, 2 gardijske brigade prodaju, a cijena raste …

Dolaze neki novi klinci .

New Report

Close