DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alo drukeri … i tata bi malo …. e pa ne ide … lijepo vam je netko napisao da je 281 branitelj dobio dionice …. dakle HFP je otpustio 220.977 dionica (u zadnjih nekoliko dana) što daje prosječno 786 dionica po branitelju … imate još nekoliko dana da operušate te jadne ljude, a onda [proud] P.S. ovo je forum s najglupljim mogućim smajlićima na svijetu …

neznam dali si upucen ali svaki branitelj je dobio 748 dionica…..ni vise ni manje…..tocno toliko, od prvog do zadnjeg….
branitelji su dobili dionice jos pocetkom 9 mjeseca….nisu ih dobili svi odjednom, rast je bio samo onda kad je potpisan posao za BOV-ove…osim toga nije bilo nikakvih znacajnih rastova……..dakle reci mi, zasto bi bilo sada rasta?……cijena je tu gdje je odavno….
ali ne, kolega fazan odlucio da se sad ide gore i to je to….sigurno ce gore, da, svakako, ipak je to fazan odlucio [lol]

DOKUP!

ja drukam da ne padne previše … a zašto će cijena ići gore … zato što je ovo zadnja tura …

jel’ ima logike?

I love the Smell of Profits in the Morning

Je li moze K/P please?Hvala[thumbsup]

"..Tko ništa nije proživio, ne smije me savjetovati.." (Sofoklo)

DDJH
Top bid CIJENA KOLIČINA
218,51 500
218,50 100
218,40 58
218,30 68
218,25 30
218,22 6
218,13 128
218,04 50
218,00 1,000
217,65 200
Top ask CIJENA KOLIČINA
220,00 389
221,98 277
221,99 23
222,50 50
222,74 100
223,00 140
224,00 748
225,00 1,006
225,39 95
226,00 126

Igra se magarad; bit će kiše!

Kupnja Cijena
111 220,00
600 218,51
100 218,50
58 218,40
68 218,30
Cijena Prodaja
221,98 277
221,99 23
222,50 50
222,74 100
223,00 140

Dobar, Loš, Zao

Hvala,sad vidim što mi ovo na 221,99 ne prolazi.[wink]

"..Tko ništa nije proživio, ne smije me savjetovati.." (Sofoklo)

ja drukam da ne padne previše … a zašto će cijena ići gore … zato što je ovo zadnja tura … jel’ ima logike?

ma hoće gore, u to ne sumnjam….ali ne još……
branitelji prodaju, ali netko to i kupuje….nisu neke ogromne količine ali opet, nije mi jos uvijek jasno kako nakon toliko vremena se bas nitko ne pojavljuje u top10……nije aljda da ove promete rade samo mali ulagaci….

DOKUP!

fazan:

ja drukam da ne padne previše … a zašto će cijena ići gore … zato što je ovo zadnja tura … jel’ ima logike?

ma hoće gore, u to ne sumnjam….ali ne još……
branitelji prodaju, ali netko to i kupuje….nisu neke ogromne količine ali opet, nije mi jos uvijek jasno kako nakon toliko vremena se bas nitko ne pojavljuje u top10……nije aljda da ove promete rade samo mali ulagaci….

Mislim da bi ozbiljniji rast trebao krenuti kako se budu bližila GFI, do tada vjerujem da će se dosta pojačati likvidnost DDJH s obzirom na velik broj novih dionica u opticaju. Povećanje likvidnosti je uvijek odličan znak pogotovo za jednu ovako perspektivnu dionicu, jer to daje prostor za ulazak velikim igračima.

Smatram da nekih dramatičnih padova neće više biti, a toplo preporučujem svima koji planiraju kupovati da to učine u idućih mjesec – dva, jer bi poslije moglo biti lupanja glavom u zid i onih priča e kad bi barem palo nazad na 250 odma bi cijeli portfelj u DDJH … [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

BTW. fazan , vidim da te kolega surla dobro obradio [proud][wink]

BTW. fazan , vidim da te kolega surla dobro obradio [proud][wink]

obrnuto …nije skidao smješak s lica kada sam završio s njim …
(e sad se ti misli što smo radili)

evogaopet:

BTW. fazan , vidim da te kolega surla dobro obradio [proud][wink]”

obrnuto …nije skidao smješak s lica kada sam završio s njim …
(e sad se ti misli što smo radili)

E baš si me do suza nasmijao… [lol] Al da se vratimo na temu, slažeš li se s mojim razmišljanjem oko kretanja cijene ili stvarno misliš da će ranije krenuti rast? ako da zašto?

Drago mi je za suze.

Prije svega ovo s braniteljima je psiha. Mislim da je dobar dio njih to unaprijed prodao, a dobar dio ne će to skoro prodavati. Prodaju oni koji moraju i koji su se razočarali u pravni sustav ove države pa nemaju povjerenja.

Nakon ove trakavice, stvarno više ne vidim niti jednu prepreku da ova dionica ostane na ovim razinama. Tko u ovoj situaciji nije nadokupio neka se ubije. Svima odgovara rast.

E sada da ne bi bilo pusto navlačenje, ovo je firma koja se digla iz pepela, imaju ugovorenih poslova za sljedećih nekoliko godina + još toliko potencijalnih. Ne znam kako će se u ovoj situaciji dogoditi izdvajanje Montaže ili Specijalih vozila iz holdinga, kada više nitko nema 75%.

Mislim da je logičan slijed rast, pa da nam i mirovinci uđu. Mirovinci ne će prismrditi ovoj dionici dok je ispod 400,00 kn i dok na vidiku nije dividenda.

Pitanje je što će država sa svojim dijelom. Dakle, slijedi privatizacija, strateški partner.

Uglavnom, ne vidim loše strane ove dionice. Stvarno ne vidim.

Iskreno očekujem, nadam se i drukam za brutalan rast. Ono na 1.000,00 kn u 2 mjeseca.

I drukat ću svim srcem svojim i svom dušom svojom da dođe barem na 750,00 kn.

A onda vodim surlu i bumbija na ručak. Moš i ti doći ako si blizu. [wink]

New Report

Close