Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
57t dinica spustit ce cijenu ispod 150, vec se vidi po kupnji da je oslabila netko brani zadnjom municijom cash-r-a, a kada se ispuca onda idemo na tobogan[smiley]
daj piši još s tobom je uzbudljivije
Ne znam odakle info da će branitelji masnovno početi dobivati. Ja taj info nemam.
Akumulacija već duže vrijeme na ovim razinama je prisutna i mislim da je 200 teško izvjesno.
Prije bih rekao da može koji % krenuti naprijed!
Ne znam odakle info da će branitelji masnovno početi dobivati. Ja taj info nemam. Akumulacija već duže vrijeme na ovim razinama je prisutna i mislim da je 200 teško izvjesno. Prije bih rekao da može koji % krenuti naprijed!
dobili su njih 70-tak branitelja nedavno….ali ne mogu se sjetit dali i koliko će još njih dobit [huh]
Ne znam odakle info da će branitelji masnovno početi dobivati. Ja taj info nemam. Akumulacija već duže vrijeme na ovim razinama je prisutna i mislim da je 200 teško izvjesno. Prije bih rekao da može koji % krenuti naprijed!
Nova i zadnja tura, njih 281 je dobilo vec rjesenje za dodjelu paketa. Jos se ceka samo registracija u SDA, koja bi trebala krenuti slijedeceg tjedna.
Vjerujem da ce u prvim tjednima prodaja malo ojacati i mozda spustiti za koji postotak cijenu, ali koliko vidim ni kupnja se ne da. Tako ce biti do novih vijesti koje bi trebale doci zajedno sa FI. Do tada strpljenja i postaviti se na kupnju. [cool]
Ja čekam puno niže jer ovih 281 će sigurno spustit cijenu.Da ih samo trečina proda odmah ,cijena se spušta
Ja čekam puno niže jer ovih 281 će sigurno spustit cijenu.Da ih samo trečina proda odmah ,cijena se spušta
Gotovo sam siguran da je pola od ovih 281 već unaprijed prodalo svoje dionice. Cijena ne će znatnije pasti.
ANRICOM:
”
Ja čekam puno niže jer ovih 281 će sigurno spustit cijenu.Da ih samo trečina proda odmah ,cijena se spušta”
Gotovo sam siguran da je pola od ovih 281 već unaprijed prodalo svoje dionice. Cijena ne će znatnije pasti.
Slažem se , ako do sada nije padala ispod 200, ne vidim ni jedan razlog zašto bi sada s ovom novom turom trebala pasti. Iako bi mi osobno odgovaralo jer sam odavno smanjio količinu DDJH koju imam a planiram još kupovati prije GFI [proud]
Mislim da treba uzeti u obzir faktor vremena .
Mnogi najvjerovatnije nece odmah prodavati ,ali ako ne dodje do odredjenog pomaka u cjeni ljudi ce postajati nervozni , nestrpljivi a zelja puno .
Nezavidna situacija, ali da vrijedi i da ce vrijediti puno vise nema spora.
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 297.269 9,18 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 30.144 0,93 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 15.926 0,49 Skrb. račun
Ukupno: 63,73
Još 84.308 van kontrole sa onih 71k od nekidan, to je 155k.
treba će za sve 34 mil kn,
ili recimo da se proda 40% cca 4 tjedna sa prosječnim dnevnim prometom od 750k kn
Braniteljske dionice ne bi trebale biti tako značajan problem jer:
1. Dio dionica istorbaren prije no što su stigle u ruke branitelja, i takve će čekati pravu cijenu za prodaju
2. Branitelji nisu bez pameti i znaju da je dionica bira 300 kn, i neće je svi dati sa 30% diskonta čim realiziraju registraciju. Možda za mjesec dva ako cijene ne krene gore a njih stisne u grlu ili džepu
3. Ima interesanata koji su spremi kupiti dionice. Pa nije ovo Pounje.
Pozdrav