DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 21:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uglavnom sam čitao i istraživao dionice .

pravi mali indiana jones [lol]

DOKUP!

Tko nam to danas čačka po DDJH, od jutra dosta trgovanja na ovoj dionici samo brzo popapan onaj veliki nalog. Bit će bolje nagodinu.[thumbsup]

Imamo li mi to ulazak mirovinca s ovih cca. 2000 komada?
[thumbsup]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

[thumbsup]

Ne! Jer DDJH ne zadovoljava kriterije po pravilniku

Bushmen:

[thumbsup]

koje to parametre ne zadovoljava kolega?

Plonker:

Bushmen:

[thumbsup]

koje to parametre ne zadovoljava kolega?

PRAVILNIK
O DODATNIM KRITERIJIMA ULAGANJA I INVESTICIJSKIM
OGRANIČENJIMA MIROVINSKIH FONDOVA

Članak 4.
(1) U vrijednosne papire izdane od strane dioničkih društava uvrštenih u ostale
kotacije, a izvan službene kotacije na burzi u Republici Hrvatskoj, dozvoljeno je
ulagati:
· u dionice koje u trenutku stjecanja imaju tržišnu kapitalizaciju veću od 750
milijuna kuna.
Ukoliko se zbog promjene tržišnih cijena vrijednost tržišne
kapitalizacije dionice spusti ispod vrijednosti od 650 milijuna kuna primijeniti će
se odredbe članka 73. Zakona počevši od datuma nastanka promjene.

kolika je trenunta trž kapitaliZACIJA ?

sve je lako kad si mlad :)

kolika je trenunta trž kapitaliZACIJA ?

Tržišna kapitalizacija (000kn) 721.218,75 [proud]

3.237.068 dionica * 224kn = 725.103.232kn

Lijepo karoje već dugo priča, ulažite u znanje [thumbsup]

da bi mirovinci mogli uletit cijena treba bit iznad 232 kn.
Neostvarivo? Već je bila na 300

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

da bi mirovinci mogli uletit cijena treba bit iznad 232 kn.
Neostvarivo? Već je bila na 300

Nitko nije rekao da je neostvarivo već da se to neće dogoditi za pet dana. Kada cijena prođe iznad 250, 260 tek onda će postati zanimljiva mirovincima jer i oni moraju imati neki safety margin , bar mi se to čini logičnim. Zašto bi forsirali ulazak na granici.

Uostalom kada cijena dođe na te razine onda će se pojaviti i velik broj branitelja koji bi prodali svoje pakete a sada neće jer im je premalo. Dakle to je još jedan plus za mirovince jer će moći kupiti veće količine. Kada bi krenuli kupovati sada nebi mogli kupiti ni mrvice bez da drastično dignu cijenu…

Eto toliko od mene, nisam odavno filozofirao na ovoj temi pa sam se morao malo javiti kao stari DDJH fan ( nekima sam išao na živca pa su se nadam se odmorili od mene ).

Svima sve najbolje u novoj 2008 i da nam DDJH ode barem na 500 kn. [proud][cool][lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

da blagoslovim temu ija jednim svojim cijenjenim predvidjanjem kretanja cijene..

1. ide to [color=blue]]up up [/color]do 250, tko zna, mozda i 260-270 (par clanaka s novim poslovima?).. polako tone… bubaspara shorta a i realbear je aktivan
2. izlazi lose izvjesce.. cijena tone.. pa korekcija i eto nas opet na 200 mozda i malo nize
3. dolazi jaci fond ulazi silovito.. cijena malo gore dole.. ovisi o braniteljima..
ako branitelji prodaju vecinu fond pumpa do recimo 300-400 gdje kupuje mirovinac
3b ako branitelji nisu prodali dignu ga do ca 260-270 i predaju mirovincu da brani cijenu jer on ima para i vremena da se zahebava sa braniteljima

vjerojatno nece ici bas tako al nesto po toj liniji je moje razmisljanje (u slucaju da nekog zanima[lol] )

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close