Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
nazalost braniteljima je sada trenutno bitniji novac, gledaju sve se crveni, dionica neskace a oni nemaju vremena cekati, bolje vrabac u ruci nego golub mozda?[sad]
21.12. razlika od 18.12. Fima stala sa rasprodajom a PBZ skuplja
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 438.895 13,56 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 68.308 2,11 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. 47.136 1,46 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 28.931 0,89 Skrb. račun + 676
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./BREZA-INVEST ZIF D.D. 19.500 0,60 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA MAXIMUM OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 15.926 0,49 Skrb. račun
Modernizacija HV tenkova u đuri
što se hrvatske i proizvodnje tenkova tiče jedina opasnost je da netko izvana ne ponudi tenk za hv uz obilnu proviziju.
nešto se uložilo i u modernizaciju pogona, tako da postoji određena perspektiva koju “zamagljuje” jedino legendarni korupcijski kapacitet naših političara…
Opet rusi nude nove T90
Sve u svemu ovo bi mogla bit godina DDJH očekujem skori obrat na burzi što se tiče ove dionice još ova treća tura branitelja i idemo dalje.
Sve u svemu ovo bi mogla bit godina DDJH očekujem skori obrat na burzi što se tiče ove dionice još ova treća tura branitelja i idemo dalje.
vrlo lako moguće [thumbsup]
ako ćemo gledati i prema portfeljima Top 10 za 2008. godinu, većina kolega je stavila DDJH u svoj portfelj, mislim da je trenutno negdje između 6 i 8 mjesta…..[smiley]
Kakvi su pokazatelji prve i druge ture branitelja ? Mislim na broj prodanih dionica ? Ima li netko konkretne brojke ili je sve u sferama nagađanja.? Kojeg datuma je krenula prva tura i kada je završila ? Ima li razlika između prve , druge i treće ture ?
nitko ne kupuje osim spekulanata, sta je ovo[embarass]
glavno da se u halama đure radi punom parom, drugo će doć na svoje mjesto [thumbsup]
Naravno, pa oni(mi) smo duša svakog tržišta. Bez nas njih(nas) nema euforije, panike, rasta, padova, korekcija. Postojalo bi savršeno tržište, gdje bi tržne cijene bile jednake fair cijenama, gdje bi psihologija bila u potpunosti isključena. Totalna dosada.
Strpi se malo pa čemo vidjeti [pray]
ucenik: ” nitko ne kupuje osim spekulanata, sta je ovo[embarass] ” Strpi se malo pa čemo vidjeti [pray]
zanimljiv nick..
dugo vam je trebalo za prvi post..
od datuma uclanjenja?
[huh]
(Mig):
”
ucenik: ” nitko ne kupuje osim spekulanata, sta je ovo[embarass] ” Strpi se malo pa čemo vidjeti [pray]
”
zanimljiv nick..
dugo vam je trebalo za prvi post..
od datuma uclanjenja?
[huh]
Uglavnom sam čitao i istraživao dionice .